Премиер Лига на BoomTV!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.652
Поени од реакции
22.728
На задоволство на корисниците BoomTV ja збогаi платформата на канали со двата нови спортски канали Sportklub и Sportklub+. Тие се позиционирани на 44-от и 45-от канал.
Корисниците на BoomTV на новите канали имаат можност да уживаат во најатрактивните спортски содржини:
Тенис, Eвропската УЛЕБ лига, Aнглиска "Премиер" лига, хокеј - НХЛ лигата, најдобарата кошаркарска лига на светот - НБА лигата, како и фудбалските првенства на Белгија и Холандија, фудбалскиот Кралски Куп на Шпанија, клупските телевизии на Барселона, Ајакс, најдобрите покер турнири во светот "Full Tilt Poker", a за целосна програма и што се ` може да гледате на Sportklub и Sportklub+, погледнете во EPG-то на BoomTV или во ТВ-водичот.
Со Sportklub и Spotklub+ и Eurosport и Eurosport 2, BoomTV ги има сите светски спортски настани во својата платформа, на каналите 40, 41, 44 и 45.

В

Вори

Гостин
Наскоро и на МАКС ТВ ќе има Спорклуб,само да знаете :)

У пичку матер еј...пола сезона замина,ја Челзи не го гледав на телевизија ич.

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
А на кабелскиве дали ќе ја има нешто, или тешко а!? Да знам шо да праам, ако не вовдеуваат во рекордно време јас планирам да ги откажам овие кабелтел, преку кур ми дојдоа више, многу тапа програми имаат!

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Абре земајте си телевизор со вграден ресивер..и немате мака ,новаспорт спортклуб+ спортклуб!!!=)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
А на кабелскиве дали ќе ја има нешто, или тешко а!? Да знам шо да праам, ако не вовдеуваат во рекордно време јас планирам да ги откажам овие кабелтел, преку кур ми дојдоа више, многу тапа програми имаат!
Да не е интернетот одма ќе ги мафнам, ама немам подобра понуда.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
За сега оди реклама до 1ви април бесплатно. Така да почекајте да не изпадне после не заебаја

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Фактички ако сакаме све програмите да ги имаме од Боом тв, ќе треба да платима 1000 и кусур денара на месец...

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Абе Тотал ТВ најдобро е, одлична понуда имаат и нема потреба да се доплаќа за ниеден канал.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Ајде со среќа нека ви е...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Колку пари е ова boom месечно?
Ако ми се допадне цената би си ставил. Би сакал да го следам англисково.

Прееска на реклама имаше само не ми текнува на која ТВ беше. А1 ваљда.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Фактички ако сакаме све програмите да ги имаме од Боом тв, ќе треба да платима 1000 и кусур денара на месец...
Ако имаш три ресивера моментално ќе плаќаш 1200 мислам (ако е ХБО 300денара), а колку ќе се доплаќа спорт клуб уште нема информација.

П.С. Тотал ТВ со дримбокс исто е нели? Мислам на принципот на работа не цена. Преку нети иде и тотал ТВ или нема потреба да имаш интернет конекција?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
500 ден е за еден рисивер 800 ден за два и 100 за три ресивери туку во новото соопштение не се спомнуваа за претплата како минатото што беше дали е можно да се има случено чудо и после 1 април да се гледат ск и ск+ без претплата дали некој знае нешто да потври а инаку на макс тв како ке бидат во основниот пакет или дополнителниот ако се во основен тогаш гарант заради конкуренција и повеке корисници нормално и бум ке направат исто а ми се чини и изгледа заради тоа е тргната и претплатата позззз

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
П.С. Тотал ТВ со дримбокс исто е нели? Мислам на принципот на работа не цена. Преку нети иде и тотал ТВ или нема потреба да имаш интернет конекција?
не ти треба нет конекција, ти даваат сателитски ресивер, сач цела опрема од тотал тв, за 535 денари ги имаш и спорт клубови и сите пинкови за дома мајки баби да гледаат. И многу постабилна слика од бум која кочи ако мрднеш со глава, башка имаш и снимање премотување све.

http://www.facebook.com/album.php?aid=42861&id=100000569143408

Еве како изгледа во технимаркет.

Kajgana Shop

На врв Bottom