Премиер Лига на BoomTV!

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Ако имаш три ресивера моментално ќе плаќаш 1200 мислам (ако е ХБО 300денара), а колку ќе се доплаќа спорт клуб уште нема информација.

П.С. Тотал ТВ со дримбокс исто е нели? Мислам на принципот на работа не цена. Преку нети иде и тотал ТВ или нема потреба да имаш интернет конекција?
Баш кога почнаа да даваат премиер лига, сабајле гледам татко ми го одјавил бумот и си зел макс :tapp: инаку ја имав 2 ресивера дома плаќав + претплата мислим уште 300 денара, а со макс било да платиш 900 само за ресиверот а нема претплата така да подобро е. А за плаќањево бум са или глупи или незнам што, значи ја исклучуваат програмава ако не платиш 5 дена по пристигнатата фактура( 1 фактура за 1 месец значи) :tv:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Баш кога почнаа да даваат премиер лига, сабајле гледам татко ми го одјавил бумот и си зел макс :tapp: инаку ја имав 2 ресивера дома плаќав + претплата мислим уште 300 денара, а со макс било да платиш 900 само за ресиверот а нема претплата така да подобро е. А за плаќањево бум са или глупи или незнам што, значи ја исклучуваат програмава ако не платиш 5 дена по пристигнатата фактура( 1 фактура за 1 месец значи) :tv:
Добро те заебал татко ти :tv:.....

Инаку имаат доста глупости во боом сеуште не са организирани како треба со сметки и слично. Мене не ми ни стига фактура. Еднаш имаа исклучено 250 претплатника по грешка, а еден од нив бев и јас одам тамо (знам дека сум платил) ми викаат грешка :uvo:. За Јуни мислам беше платив на крај околу 30ти и им велам дај да платам и за јули и ми викаат неможе не е издадена фактура, одам пред 10 пак ми велат не е фактурирано, пак одам после 10ти пак неможеше, на крај во август отиднав и платив. После 10ти ме исклучија и одам ми велат треба до 10ти да се плати:uvo: и им велам како треба да се плати до кога? Еднаш неможе да платам до 10ти еднаш мора до 10ти нека одлучат и нека ми прачаат фактури. А за врв ми се јавуваат од централа да ме прашаат зошто не сум платил на време и ги отерав каде што нетреба и поќна тој од операторот извини наша грешка :uvo: бла бла..... Многу ми изгледаат неорганизирано.

Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
Конечно некој уклучи спортклуб помина пола сезона, а и сеа кога ке најдат да доплачаат лугево треба по уште пари да даваат, па малку нека пуштат нека биде внатре спортклуб како да има внатре 10 канали за спорт па ајде ова да се доплача

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Добро, дали може некој да ми каже дали програмиве се веќе пуштени во употреба, бидејќи кај мене се уште недостасуваат 44 и 45, и дали може некој да ми каже како да ги најдам/инсталирам програмиве? Благодарам..

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Може и да се земеш клупа да се нацрташ пред one во трговски и си глеаш фудбал.Ова е сељачкиот начин.

П.С Добар е телевизорот:):):):):)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.652
Поени од реакции
22.728
Добро, дали може некој да ми каже дали програмиве се веќе пуштени во употреба, бидејќи кај мене се уште недостасуваат 44 и 45, и дали може некој да ми каже како да ги најдам/инсталирам програмиве? Благодарам..
Идеш во Мени->Технички подесувања->Скенирање канали->Скенирај->Back->Зачувај = свиркај си и гледај Премиер Лига.:)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.065
Поени од реакции
45.859
Ima Sportklub i Sportklub + na Telekabel:vozbud:
Само кажи ми, за ова мораш ресивер да земеш ? Дека нешто ми збореа за новиве плазма телевезиори не морало, али незнаеа да ми објаснат што и како.
Како и да е, се исплати, 1500 даваш и толку, имаш и англиско и нова и хрт 2 и триста други ок срања.

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Само кажи ми, за ова мораш ресивер да земеш ? Дека нешто ми збореа за новиве плазма телевезиори не морало, али незнаеа да ми објаснат што и како.
Како и да е, се исплати, 1500 даваш и толку, имаш и англиско и нова и хрт 2 и триста други ок срања.
А бе каков ресивер какви бакрачи...Наместо Тв Балканика и Супер Мувис (арапсконо) автоматски вчера видов дека иам СпортКлуб и СпортКлуб + и сеа си уживкам од останатиот дел од ПЛ:vozbud:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.065
Поени од реакции
45.859
А бе каков ресивер какви бакрачи...Наместо Тв Балканика и Супер Мувис (арапсконо) автоматски вчера видов дека иам СпортКлуб и СпортКлуб + и сеа си уживкам од останатиот дел од ПЛ:vozbud:
Yuuuuuuuuuup и мене ми била пуштена али сеа ја најдов, кој фејл, можеа бар да ме известат да глеам овие два дена англиски фудбал ... ебаго !
Како и да е, топоини :D

Уз пут да ме известите што друго даваат дечкиве, освен англиско ...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ Спортклуб !? Сум приметил за оваа недела дури ги имам, има белгиско :)icon_lol:), шпански, ангилски куп, НБА, НХЛ.... итн... Англиско не пропуштаат утакмица, даваат репризи и од скоро сите утакмици колото, на СК+ особено.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.065
Поени од реакции
45.859
Мх мх мх мх мх :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.256
Мх мх мх мх мх :)
http://sportklub.info/pregled-programa.php еве ти програмска шема, ама некако не ми е верно дека ќе се задржат тие две програми на Телекабел...некако како на „диво“ ми изгледа работата, ама можда и платиле некој денар па ги откупиле :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
http://sportklub.info/pregled-programa.php еве ти програмска шема, ама некако не ми е верно дека ќе се задржат тие две програми на Телекабел...некако како на „диво“ ми изгледа работата, ама можда и платиле некој денар па ги откупиле :)
Ако платиле тогаш ќе ни побараат и нас :)

Kajgana Shop

На врв Bottom