Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.864
- Поени од реакции
- 20.417
А ти си младатаФала
А ти си младатаФала
ДаА ти си младата
Ај па ти не ги урочувај децата, си се сакаатАј прво нека рипнат после честитки. Пошо денеска посебно оваа 2020та веќе нишо не е сигурно, ни дали планетата ќе преживее до кеајо на годината
Не ми ги врти сеа па ти зборовите, пу пу пу од уроци. Друга е поентата, али темата не е тоа.Ај па ти не ги урочувај децата, си се сакаат
Иди бегај, друго било сеа..Не ми ги врти сеа па ти зборовите, пу пу пу од уроци. Друга е поентата, али темата не е тоа.
Е дека ке бегам? Полициски час е. Заглавени сте со мене до 5 сабајле, јеби гаИди бегај, друго било сеа..
Јас имам чуено дека на граница знаат да направат проблем ако немаш исто презиме со сопственото дете.Јас кога беше во матично церемонијата оддлучив да си го зачувам моето од практични причини (ќе требаше да менувам пасош, виза, ID во друга земја итн). Најавив пред тоа на моите и неговите за да нема припаѓања таму И сеа стига моментот, прашува матичарот за кое презиме ќе се одлучам, и јас викам ќе го задржам моето. И така тишина, штама, и баба ми моја се слуша од позади :
Лелеее, магарица една!
Изгледа заборавив најбитниот член да го известам
Отом потом ќе решаваме такви работиЈас имам чуено дека на граница знаат да направат проблем ако немаш исто презиме со сопственото дете.
Ќе си носи извод на родени на детето. :ДЈас имам чуено дека на граница знаат да направат проблем ако немаш исто презиме со сопственото дете.
И потпис од таткото, ваљда. Многу работа...Ќе си носи извод на родени на детето. :Д
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk