Пред компјутер vs. излегување во град

Член од
2 мај 2007
Мислења
6
Поени од реакции
12
бидејќи не можам и без едното и без другото, излегувам со сметачот.

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
другарите на прво место и не би ги заменил со машина а и неможе да се замени дружењето кога сме физички присутни со MSN

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
Дефинитивно излагањето у град е каде каде болје иако сум PC зависник сепак онакво дружење како со другарите во град нема и не постои па така да ... ИЗЛАГАЈТЕ И ЖИВЕЈТЕ ГО ЖИВОТОТ!!!!

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
Понекогаш ми се случува од преголема занесеност и да се оставам цела вецер играјки,а при тоа заборавајки дека е петок...Но тоа се случуваше порано,но веке не...Другарите и зенските се пред машините!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Pooorano (pred 5-6 godini) ic ne izleguvav {ednas do 2 pati mesecno(mnogu mi bese pointeresno igranje na pc)}. Sega obratno 4-5 pati vo nedelata mada koga sum bez obvrski. Koga imam mnogu za ucenje 1-2 pati nedelno kolku da zemam svez vozduh. Ne sum fatil igra na PC veke 3 meseci (mi se smaci).

DBG

Член од
26 март 2007
Мислења
212
Поени од реакции
6
Со лаптоп во парк...Ч))))

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Abe preku nedela posos nema so da se prai mora na PC, ama petok vecer ili sabota da ne izlezam?
nekako ne ide iako koga ke si dojdam od grad pak sednuvam na PC ama.......... toa e toa

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
уффф... тешко е да се одлучи помеѓу овие две работи. сепак би земал лап топ и во кафич кај што има ваерлес бесплатен интернет. Како што се Spa, Ramstore, Bluecafe... Или пак во Love Store :)

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
Нормално излегувањето неможе да се спореди со компјутерот

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
зависи од ситуација али излегување е многу боље

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
излегување пред се', но сепка кога ќе врне, ќе седнам можеби на компјуер, но сепак сакам да излезам, некако на компјутер се осеќам надвор од светот, затворен во една соба, во искривена положба, и чукај на тастатура, компјутерот го користам само кога ми е досадно, или имам некоја работа да направам на него. :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Зависи од расположение, ама најчесто излегувам па кога се враќам седнувам на интернет.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
zavisi sto ima da ponudi izlaganjeto ili pcto...
akovrne nadvor najnormalno ke si ostanam pred pc.. ili ako ne mi se bendisuva "shemata"
ali ako se odi dali vo park ili vo nekoj civiliziran kafic togas normalno ke izlezam

Kajgana Shop

На врв Bottom