Кога имам шанса за да излезам,ја искористувам.Најчесто барем.Зависи од друштвото и од местото нормално.
На компјутер сум нон-стоп,можам кога сакам да седнам така да,ако го оставам за неколку саати нема нигде да избега.
прилично многу седам пред компјутер но секогаш можам да најдам време за излегување и на прво место ми е излегувањето не сум голем зависник на компјутер
Пред компјутер сум скоро цел ден,така да кога некој ќе ме викне да излеземе секогаш се согласувам и излегувам. Пола-пола ма да предност му давам секогаш на излегувањето.
Kolku sto obozavam da sedam pred kompjuter tolku obozavam i da se setam. No koga moram da izberam dali da sedam pred komjuter i da uzivam vo virtuelniot svet ili da izlezam so drustvo vo grad i da si pominam super onda bi go izbrala vtoroto. Kompjuterot e sekogas tuka i koga i da se vratam mozam da uzivam so nego, dodeka so drustvoto i izleguvanjeto ne e bas taka.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.