Пред, за, по новогодишната еуфорија

• Креатор на темата Креатор на темата Hajdilady
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене нема никаква еуфорија, ни ПРЕД, ни ЗА, ни ПО.....:(...а ми се плаче искрено, не дека не ми се плаче оти сум постара една мочана година:place:

Мене ми се убави овие празници..не како прослава, журка, еуфорија...Убаво ми е расположението во воздухот, размислувања што да подариш на тие што ги сакаш. Мислам дека е дел од годината кога луѓето конечно се дефокусираат од сиво секојдневие на тие околу нив, на детски насмевки, на мали радости...

Bozik e poseben,ama mi se cini deka poveke e daden fokus na prasanjeto- kade za nova godina? Mene me uzasnuva toa prasanje...
Автоматски споено мислење:

Кај мене нема никаква еуфорија, ни ПРЕД, ни ЗА, ни ПО.....:(...а ми се плаче искрено, не дека не ми се плаче оти сум постара една мочана година:place:
Ne sum sama,jesss :)
Автоматски споено мислење:

Мене ми се убави овие празници..не како прослава, журка, еуфорија...Убаво ми е расположението во воздухот, размислувања што да подариш на тие што ги сакаш. Мислам дека е дел од годината кога луѓето конечно се дефокусираат од сиво секојдневие на тие околу нив, на детски насмевки, на мали радости...
Pocituvam :)

Колку само Ви е досаден животот кога на форум (барем на овој, на други не сум член) отворате 50 јузери, отворате 20 теми и сами себе си реплицирате.
Не знам Фројд, Јунг и остали дали можи да Ви постават дијагноза. Навистина жално.
Не е ништо ниту срамно, ниту тајно, забрането и не знам какво ако коментирате од сопствените профили. Напротив, подобар форум беше кога го правевте тоа.

Колку само Ви е досаден животот кога на форум (барем на овој, на други не сум член) отворате 50 јузери, отворате 20 теми и сами себе си реплицирате.
Не знам Фројд, Јунг и остали дали можи да Ви постават дијагноза. Навистина жално.
Не е ништо ниту срамно, ниту тајно, забрането и не знам какво ако коментирате од сопствените профили. Напротив, подобар форум беше кога го правевте тоа.
Зошто трошиш енергија и мисла на хипотетички претпоставки? Се зборува за празници, ведрина, убави чувства...Мене бар лично баш ме заболе кој колку јузери има и си става допаѓања. Може е подвоена личност, можеби има личен конфликт, лична работа. Ваљда тука треба да не носат зборови а не фиктивни бројки...

Ti vazno mozes da postavuvas dijagnozi,ostrucen si za toa

Зошто трошиш енергија и мисла на хипотетички претпоставки? Се зборува за празници, ведрина, убави чувства...Мене бар лично баш ме заболе кој колку јузери има и си става допаѓања. Може е подвоена личност, можеби има личен конфликт, лична работа. Ваљда тука треба да не носат зборови а не фиктивни бројки...
Хипотетички е дека има дупли јузери и си реплицираат сами себе? или болест е некоја во прашање? Тебе ти е кеиф да си пишиш со подвоени личности?
Форумот е добро место за разменување мислења... ама со кој? Пишиш со 50 јузери, а уствари реплицираш со два-три цело време?
Малку е заебано. Коментарот беше заради тоа што можат да пишат ШТО му душа сака од еден јузер... никој никогаш не му забранил, не ги исмеал, блокирал... и слично.
Квалитетот на самиот форум и дискусија се паднати ради ова, едновремено имаше и дел од модератори со дупли јузер., па имаше голем дел од членови ради слични срања што престанаа и да коментираат и да се вклучуваат во било каква дискусија и сл.

Не ти го видов постот кога го напишав мојот, дефинитивно spot on.

За новогодишната еуфорија:
ny.jpg

По новогодишната еуфорија:
empty.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom