Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Не се ни цициња туку циценценцињањањњања :icon_lol:
Па боље и такви него силикони. А за ноџињата ај најди и мана да те видам.
Еее а шо биде чии ноџиња победија некна?

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
za @bijons edno zapamti brat ti ne ie ostavi volk e vlk skarani sme zaradi osoba xxxxxxxxxxx ama znaj @bijons e srce kor ima tahihhhhardija za se se izvinuvan sto go imavme vo L.P GRESEV I JAS AMA GRESEHE I TI OD srce pesna
za mir
Автоматски споено мислење:

zosto da se lutam samo daj MAROTONCITE GO TRECAAT POSLEDNIOT KRUG
FILM OD MOETO DETSTVO KADE TI E TUKA SCENATA SO FOTOGRAFOT T SI MONE NEMOZES MA EBIGASAD SE OISI ILI KAKO SAKAS TOA SUM GO POMINAL I DOZIVEAL KOGA KOGA PETAR KRALJ BESE NA 70 KLG SO MENE NEMOZES

@Ejebajgasad!!! BEZ NAVREDA TI SI ZA MENE PILE NE IDPILENO SAKASH DA diskutirame vo l,p sakas javno ti dete oseti go mirisot na barutot,vaginata ,a za y.u filmovi najde da se sa kome gibnes ako ven vem po slovenski, ili imash sta ispricavati sa mnom.dzesi bolan da mi pricu ispricas ili ti e podobro oks aj ne me zamaraj za tebe sun zimgnit frojt (y)

@Ejebajgasad!!! molimte so mene nemoj na tie temi
Немој само да ме бијеш, нечу те више дирати. :)

tumblr_nkg8g3efmi1ssite1o1_500.gif

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Па боље и такви него силикони. А за ноџињата ај најди и мана да те видам.
Еее а шо биде чии ноџиња победија некна?
Bitch имам пливано со неа, не ми требаат слики од нејзините прекрасни нозе 47 број( edit бројченце ) док мартинка :D

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@bijons mi bese sestra sto i da se karam se zakolnav deka ke ja branam ,a ti stavi slika ako si maz kako prvo kako vtoro ne se rckaj koga sega i 2001 i 2016 bese najtesko kenjas od doma ,RAZBERI MENE MI E NAJTESKO @Ejebajgasad!!! ZOZSTO ZATOA STO KOLKU DENES JAS SUM ISCISTIL GJUBRE TI TOLKU VO ZIVOTOT NEMAS NAPRAVENO ovde sum da iskoliram od tie temi a naiduvam na nekoj sto kje mi drzi predavanja zatoa sto cule za tie temi a ne gi iskusile kako i sekogas i sega ne ocekuvam nekoj da me podgazuva. odjebi odjebi

Немој само да ме бијеш, нечу те више дирати. :)

Прегледај го приврзокот 248525
svi bijemo i svi smo jaki na pisanom rec a kad se vidimo u 4 oka onda nam treba pampers ili meni ili tebi. ali valjda ce pampers trebati staroj gardi i specijalnoj edinici pozz ne zamaraj me vise da te ne zalupam. jaki smo svi prejaki mozemo pcovati, pljuvati, omolozavati nekog al nemamo muda da se vidimo u zivo ti si dete za mene odamna proslost

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.661
Поени од реакции
37.639
Не сум геј, али овој има поголеми цицки од жена ми... а и од твоите :(
... слабо запазуваш и не е точно дека има големи цицки, едноставно погрешна страна на фотографирање и незгодна сенка, а можеби нијанса на pectus excavatum како што има и многу познати спортисти, фаци и глумци... така да забелешката воопшто не е наместо!

1588270853927.png 1588270878429.png 1588270907906.png

... и токму затоа уште една причина да вежба, ама никако дека има големи цицки! (y)

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
... слабо запазуваш и не е точно дека има големи цицки, едноставно погрешна страна на фотографирање и незгодна сенка, а можеби нијанса на pectus excavatum како што има и многу познати спортисти, фаци и глумци... така да забелешката воопшто не е наместо!

Прегледај го приврзокот 248526 Прегледај го приврзокот 248528 Прегледај го приврзокот 248529

... и токму затоа уште една причина да вежба, ама никако дека има големи цицки! (y)
Кој и да е, има цицки, man boobs, вимиња како и да е :D

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
@bijons mi bese sestra sto i da se karam se zakolnav deka ke ja branam ,a ti stavi slika ako si maz kako prvo kako vtoro ne se rckaj koga sega i 2001 i 2016 bese najtesko kenjas od doma ,RAZBERI MENE MI E NAJTESKO @Ejebajgasad!!! ZOZSTO ZATOA STO KOLKU DENES JAS SUM ISCISTIL GJUBRE TI TOLKU VO ZIVOTOT NEMAS NAPRAVENO ovde sum da iskoliram od tie temi a naiduvam na nekoj sto kje mi drzi predavanja zatoa sto cule za tie temi a ne gi iskusile kako i sekogas i sega ne ocekuvam nekoj da me podgazuva. odjebi odjebi

giphy.gif

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Фраер број 15

Прегледај го приврзокот 248527

<3

Официјално! Или пријави се или ќе те банирам со следната голка од втората флаша :pistoldz:
Башка, на 12 год гала богу дека имав виценца хахахахаха
2015 немаше 12 годининки ама имаше цинценцињањањањањања :kuracc:

Ти фуфка да се пријавиш кој зашо ќе извадам слика од тебе а а а а?
Стаив бе, ама ми ја тргна

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
2015 немаше 12 годининки ама имаше цинценцињањањањањања :kuracc:

Стаив бе, ама ми ја тргна
2015 беше 20 год откако престанав да пливам o_O

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Кој и да е, има цицки, man boobs, вимиња како и да е :D
А ти си малку jelly во секој поглед.

Фотка како доказ дека твојата е боља или идеш на игнор од сите нас тука, партибрејкеру 1!

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.347
Поени од реакции
30.707
А ти си малку jelly во секој поглед.

Фотка како доказ дека твојата е боља или идеш на игнор од сите нас тука, партибрејкеру 1!
Imade fotka negova ponazad :D

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Fejk Njuz beshe, mu ja otkrija.... u brzanje pushti prviot sho najde poubaff od nego...

Nego... @bijons eeeeeeeee .... super ti e fotkata (y)

Последно уредено:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399

Kajgana Shop

На врв Bottom