Па боље и такви него силикони. А за ноџињата ај најди и мана да те видам.Не се ни цициња туку циценценцињањањњања
Еее а шо биде чии ноџиња победија некна?
Па боље и такви него силикони. А за ноџињата ај најди и мана да те видам.Не се ни цициња туку циценценцињањањњања
Немој само да ме бијеш, нечу те више дирати.za @bijons edno zapamti brat ti ne ie ostavi volk e vlk skarani sme zaradi osoba xxxxxxxxxxx ama znaj @bijons e srce kor ima tahihhhhardija za se se izvinuvan sto go imavme vo L.P GRESEV I JAS AMA GRESEHE I TI OD srce pesna
za mir
Автоматски споено мислење:
zosto da se lutam samo daj MAROTONCITE GO TRECAAT POSLEDNIOT KRUG
FILM OD MOETO DETSTVO KADE TI E TUKA SCENATA SO FOTOGRAFOT T SI MONE NEMOZES MA EBIGASAD SE OISI ILI KAKO SAKAS TOA SUM GO POMINAL I DOZIVEAL KOGA KOGA PETAR KRALJ BESE NA 70 KLG SO MENE NEMOZES
@Ejebajgasad!!! BEZ NAVREDA TI SI ZA MENE PILE NE IDPILENO SAKASH DA diskutirame vo l,p sakas javno ti dete oseti go mirisot na barutot,vaginata ,a za y.u filmovi najde da se sa kome gibnes ako ven vem po slovenski, ili imash sta ispricavati sa mnom.dzesi bolan da mi pricu ispricas ili ti e podobro oks aj ne me zamaraj za tebe sun zimgnit frojt
@Ejebajgasad!!! molimte so mene nemoj na tie temi
Bitch имам пливано со неа, не ми требаат слики од нејзините прекрасни нозе 47 број( edit бројченце ) док мартинкаПа боље и такви него силикони. А за ноџињата ај најди и мана да те видам.
Еее а шо биде чии ноџиња победија некна?
svi bijemo i svi smo jaki na pisanom rec a kad se vidimo u 4 oka onda nam treba pampers ili meni ili tebi. ali valjda ce pampers trebati staroj gardi i specijalnoj edinici pozz ne zamaraj me vise da te ne zalupam. jaki smo svi prejaki mozemo pcovati, pljuvati, omolozavati nekog al nemamo muda da se vidimo u zivo ti si dete za mene odamna proslost
... слабо запазуваш и не е точно дека има големи цицки, едноставно погрешна страна на фотографирање и незгодна сенка, а можеби нијанса на pectus excavatum како што има и многу познати спортисти, фаци и глумци... така да забелешката воопшто не е наместо!Не сум геј, али овој има поголеми цицки од жена ми... а и од твоите
Кој и да е, има цицки, man boobs, вимиња како и да е... слабо запазуваш и не е точно дека има големи цицки, едноставно погрешна страна на фотографирање и незгодна сенка, а можеби нијанса на pectus excavatum како што има и многу познати спортисти, фаци и глумци... така да забелешката воопшто не е наместо!
Прегледај го приврзокот 248526 Прегледај го приврзокот 248528 Прегледај го приврзокот 248529
... и токму затоа уште една причина да вежба, ама никако дека има големи цицки!
@bijons mi bese sestra sto i da se karam se zakolnav deka ke ja branam ,a ti stavi slika ako si maz kako prvo kako vtoro ne se rckaj koga sega i 2001 i 2016 bese najtesko kenjas od doma ,RAZBERI MENE MI E NAJTESKO @Ejebajgasad!!! ZOZSTO ZATOA STO KOLKU DENES JAS SUM ISCISTIL GJUBRE TI TOLKU VO ZIVOTOT NEMAS NAPRAVENO ovde sum da iskoliram od tie temi a naiduvam na nekoj sto kje mi drzi predavanja zatoa sto cule za tie temi a ne gi iskusile kako i sekogas i sega ne ocekuvam nekoj da me podgazuva. odjebi odjebi
Ти фуфка да се пријавиш кој си зашо ќе извадам слика од тебе а а а а?Кој и да е, има цицки, man boobs, вимиња како и да е
2015 немаше 12 годининки ама имаше цинценцињањањањањањаФраер број 15
Прегледај го приврзокот 248527
<3
Официјално! Или пријави се или ќе те банирам со следната голка од втората флаша
Башка, на 12 год гала богу дека имав виценца хахахахаха
Стаив бе, ама ми ја тргнаТи фуфка да се пријавиш кој зашо ќе извадам слика од тебе а а а а?
2015 беше 20 год откако престанав да пливам2015 немаше 12 годининки ама имаше цинценцињањањањањања
Стаив бе, ама ми ја тргна
А ти си малку jelly во секој поглед.Кој и да е, има цицки, man boobs, вимиња како и да е
Imade fotka negova ponazadА ти си малку jelly во секој поглед.
Фотка како доказ дека твојата е боља или идеш на игнор од сите нас тука, партибрејкеру 1!
А, да, таа со пивскиот мешлак и man boob-от? Блефира, не ќе да е негова.Imade fotka negova ponazad
Koja e?Nego... @bijons eeeeeeeee .... super ti e fotkata
Да, десен клик срч и ја наоѓа.А, да, таа со пивскиот мешлак и man boob-от? Блефира, не ќе да е негова.
Битно со сите тера подбив.