Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
NEKE DA SI TOLKU STAR DA JA PAMTISH koga bese hit pred nea imashe qwin,wilic people so bace nemozes burazrece
Автоматски споено мислење:

nemoze toa taka izvadi gi dzamliite od dzeb i odma fraer treba da si slusan preslusan ,vo kontektest de ohrabruvam slikaj go maliot prst na raka
wilic people king of the gej

Дечки...а да не се срамат од мене? :(
srcka si a moze po dve pozi???

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
ednash bidi iskren i otvori pod nad za za temava koi gi rusi site rekordi zasto mazite se jako na pisan zbor a ne na pickture @BenDover dali potajno se pretvorame se izvinuvam vo vagini

ako nekoj znae kolkav ti e petelot znaci go probal :D

DUBLE LIKE (Y) (Y )
ajmo @BenDover da razbijemo da se zna ko je musko sa ja,,,,,a a ko ih nema fraer broj sedam nema jaja

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Него до кога да чекаме фотки?
sekoe cudo za tri dena taka ne ucele starite od ovie mazista neke da vremenski dobies nekoja fotka STAVAJ GLASANJE UTRE E UBAV DEN IDEME NA VIKEND ,NE DA LASKAM NAJBOLJA MODELATORKA NA SITE VREMINJA ,KE GO ISLUSA TVOETO EGO PA PRESUDUVA A NE KO DZAMBAZIVE <3 <3 <3

@BenDover burazeru mnogo manji od mene svi mi znamo da zensko i musko imaju razlican polov organ ,nego samo budale sa muskom pola se hvale al jebi ga i naderenite primer jas

Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.881
Поени од реакции
17.717

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@коцка nema molenje zenite nie pobedoa kupivajte kapi em da gi simnete em da ve sluzat za zastita od sonce STAVAJ NA GLASANJE

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.661
Поени од реакции
37.639
а бе...
имам и јас кандидат сам шо ми дојде на ЛП кој ме сожали дека неам модел, и се соблекол по боксерки и ми пиша еве бијонс сликај ме...арно ама како да го фотнам нема Кајгана камера :pos: ....и тој сам се штракна и ми ја прати... и ми вика како сум излегол, а јас го прашувам од каде ти се боксериците :facepalm:
Ке ми најде двеста мани пред да ми слика, а ја не сум по врцкање кога се фоткам. :pos:
...немај гајле не сум таква, има да те наместам бомбонче да бидеш, секое влакно ќе ти се накостреши! :D

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@коцка ставај на гласанје фраери слабо победија зените капа симнувам сите јаки на збор никој на дело ,ајде до нова тема ,ПЛИЗ МГЛЕДАШ ДЕКА СИТЕ СЕ ТРАНСВОРМИРАЛЕ ВО БИ-би БИ

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
@bijons дај ма фотката, анонимно ќе го пријавиме

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.661
Поени од реакции
37.639
до кога е поставувањето?
@bijons дај ма фотката, анонимно ќе го пријавиме
па и ја тоа му викам... ама тој запна моја фотка да е....е па како моја кога јас не ја штракнав јас сакам моја фотка и сега го нема....се дерам на ЛП не ме слуша... ќе го почекам да ми потврди нема смисла, не сакам да ми се налути!

Kajgana Shop

На врв Bottom