transformacija xaxaxax oks od moj pogled mozea eve idea za sleden natptevar...
Прегледај го приврзокот 248455
Прегледај го приврзокот 248456
Прегледај го приврзокот 248457
samo neli... poumetnicki...
Sramota, navistina sramota, na maski forum da se takmicat 5-6 fotki..auuuuu..brukiiii...pa deka se bre Kocka mazistata, site li ostanaa bez madinja..Се супер ама СЛАБОООООО!!! Цел ден дремам пред компјутер со надеж на фотка
Ne znam na kakov dvoboj mislish, ali ti sto posto ti kje pobedish... slabo covecence sum jas@BenDover jas te predizvikuvam na ova tema nad temite koja dostiga NIRVANA NA SOUCESTVO,DVOBOJ ILI EDNOUMIE
DA RAZMENIME MISLENJE -TOCKA BROJ 1 ZOSTO MAZITE SE TOLKU ANONIMNI ILI SE PLASAT OD ZENSKANA@BenDover jas te predizvikuvam na ova tema nad temite koja dostiga NIRVANA NA SOUCESTVO,DVOBOJ ILI EDNOUMIE
@BenDover ne se merime na kilaza ,tuku na umNe znam na kakov dvoboj mislish, ali ti sto posto ti kje pobedish... slabo covecence sum jas
Mislam od 2 pricini....DA RAZMENIME MISLENJE -TOCKA BROJ 1 ZOSTO MAZITE SE TOLKU ANONIMNI ILI SE PLASAT OD ZENSKANA
ako nekoj znae kolkav ti e petelot znaci go probalMislam od 2 pricini....
1. Se plashat od zenskite da ne im kazat deka im e pomalo kureto od na bivshiot im... samo toj sho ima ubavo golemo kure prakja fotki... znaci po maliot odziv e jasna rabotava...
1. Se plashat Anon da ne gi zeza deka im e malo kureto...
ti?
DUBLE LIKE (Y) (Y )Mislam od 2 pricini....
1. Se plashat od zenskite da ne im kazat deka im e pomalo kureto od na bivshiot im... samo toj sho ima ubavo golemo kure prakja fotki... znaci po maliot odziv e jasna rabotava...
1. Se plashat Anon da ne gi zeza deka im e malo kureto...
ti?
Традиционална геј химна.
NEKE DA SI TOLKU STAR DA JA PAMTISH koga bese hit pred nea imashe qwin,wilic people so bace nemozes burazreceТрадиционална геј химна.
nemoze toa taka izvadi gi dzamliite od dzeb i odma fraer treba da si slusan preslusan ,vo kontektest de ohrabruvam slikaj go maliot prst na rakaNEKE DA SI TOLKU STAR DA JA PAMTISH koga bese hit pred nea imashe qwin,wilic people so bace nemozes burazrece