Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Член од
4 јануари 2020
Мислења
476
Поени од реакции
863
Нешо овие тетоважи као познати ми стоат. :rolleyes:
Иначе ако е за фармерки покажување и ние машките можеме да се сликаме у фармерки.
Е неможе машките, темата е женски нозе. И пишува во дескрипшнот на темата дека се додека се женски ноги е во ред. Иди на прв пост пишува таму ;)

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Е неможе машките, темата е женски нозе. И пишува во дескрипшнот на темата дека се додека се женски ноги е во ред. Иди на прв пост пишува таму ;)
Па јесте буразерче, пижува женски нози, а не женски фармерици. Туку ај сликни ја Маша у шорцеви ;)

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
u helanke i farmerice e isto ko torta bez slaga ,ne poznava se to dal je musko ili zensko SAMO GOLE NOGE I SUKNICE

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
i baba sad ke joj stavam helanke zategne se ko puska i ce je fotnem ,
Автоматски споено мислење:

Не пишува дали голи или со фармерици ;)
od garderoba zasto vika pohrabro samo so corapcinja citaj
Овој пат одиме со нешо посензуално и похрабро.
Депилирани и соблечени или покриени со чорапчиња,
Автоматски споено мислење:

znachi soblecheni ili so shorapchinja ne farmerici i elasticne helanke

Последно уредено:
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.664
Поени од реакции
37.641
карантинот ќе пројде ноџиња не видовме @Corvus @bijons :P
... овде ќе ти одговорам,
ти пак ќе речеш мрчам, ама ти реков спремна сум со шест фотографии викендов не чистев дома барав материјал низ фолдерите :facepalm:
е сега сум во голема дилема за поставената фотографија која да ја одберам?
овде се постираат фотографии што можам да бидат во четири категории, ама не заедно:
- едната, каде фотографиите се сопствени, направени од фотографот што ја постира фотката, а ноџињата се туѓи, (Ацид, Бен, Абрако, Злати, Калимеро).

- другата, каде фотографиите не се направени од тој што ги постира, туку од некој друг што автоматски се побива со првото правило да фотографиите треба да бидат лично фоткани, арно ама на фотографиите се сопствени ноџиња на тие што ги постираат (Натан, коцка)!

- трета, која со селфие фотографот лично фотнал, ноџината се сопствени (КрејзиМ, во кадата -анониумус)!

- четврта, каде фотографијата не може да биде вредната како уметничка поради емо иконата на лицето на позерката ( Кал ел)!

...е сега се мислам во која група да постирам, селфие, уметничка, сопствена :toe:

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
... овде ќе ти одговорам,
ти пак ќе речеш мрчам, ама ти реков спремна сум со шест фотографии викендов не чистев дома барав материјал низ фолдерите :facepalm:
е сега сум во голема дилема за поставената фотографија која да ја одберам?
овде се постираат фотографии што можам да бидат во четири категории, ама не заедно:
- едната, каде фотографиите се сопствени, направени од фотографот што ја постира фотката, а ноџињата се туѓи, (Ацид, Бен, Абрако, Злати).

- другата, каде фотографиите не се направени од тој што ги постира, туку од некој друг што автоматски се побива со првото правило да фотографиите треба да бидат лично фоткани, арно ама на фотографиите се сопствени ноџиња на тие што ги постираат (Натан, коцка)!

- трета, која со селфие фотографот лично фотнал, ноџината се сопствени (КрејзиМ, во кадата -анониумус)!

- четврта, каде фотографијата не може да биде вредната како уметничка поради емо иконата на лицето на позерката ( Кал ел)!

...е сега се мислам во која група да постирам, селфие, уметничка, сопствена :toe:
Уметничка никако!

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
nitu edna kategorija ne e realna iako ne sum spomnat prv staviv fotka tema ZENSKI NOZE
prvo naglaseno sobleceni moze corapcinja i cipka
ne volneni corapi ,helanki i farmerki
a normalno e da te slika nekoj ili ako sam se slikah toa e kadarot za zenite mashkite mora da im poziraat ,nemoze kako masko do zenski noze samoslikani ili sakame da kazeme neshto

Kajgana Shop

На врв Bottom