- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.948
- Поени од реакции
- 25.467
@AnonТе сваќам, немир и од сознанието дека се додека не ги виде нејзините ноги, мислеше дека нема даље у просветленоста, и оп... замка....
@AnonТе сваќам, немир и од сознанието дека се додека не ги виде нејзините ноги, мислеше дека нема даље у просветленоста, и оп... замка....
Не, фала ти многу, тогаш не знаевме и умеевме тоа да го нагодиме, а посакав несредена и да си остане. И фотката е многу непрофи и спонтана, но побитно е сепак да се учествува.@Natan 3.0 си дозволив да ја тргнам датата....
Прегледај го приврзокот 247338
Доколку си ОК со тоа, @коцка може да ти ја смени фотографијата... ако ти веќе не можеш...
Доколку згрешив и ти повеќе си ја сакаш со датата... длабоко ти се извинувам.
Згодна си мацооооНе, фала ти многу, тогаш не знаевме и умеевме тоа да го нагодиме, а посакав несредена и да си остане. И фотката е многу непрофи и спонтана, но побитно е сепак да се учествува.
Било је то некад, давне 2008 године, сега сум со некои 5 кила +. Ви благодарам, инаку.Згодна си мацоооо
Затоа ги сањаше неманекенските.... имаме сличен укусСите манекенки, арно шо не се избацив со моите колбасици.
Да има за гризање. Поздрави ја госпожата!Затоа ги сањаше неманекенските.... имаме сличен укус
Баш така.... фала.. и она те....Да има за гризање. Поздрави ја госпожата!
Нешо овие тетоважи као познати ми стоат.
Нешо овие тетоважи као познати ми стоат.
Иначе ако е за фармерки покажување и ние машките можеме да се сликаме у фармерки.