- Член од
- 19 март 2012
- Мислења
- 1.439
- Поени од реакции
- 3.810
Така мислам, 2015 колку што ми текнува дека читавод шејмлес треба уште една сезона да искочи така?
Така мислам, 2015 колку што ми текнува дека читавод шејмлес треба уште една сезона да искочи така?
Vikingsкажете некоја добра серија да глеам со не многу епизоди у сезона по 10ина нека има... до сеа ги иам изгледано walking dead i GoT
Homeland spored mene na nivo na GoT mozebi i podobra
Ама гомна се јадат...Za vkus ne se diskutira
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Тоа слободно...Ама гомна се јадат...
......како се осмели да ја споредиш гот со некоја серија,па дури и да речеш дека другата е подобра од неаа...ќе те кастрираат.Гот не смее да се спомнува од обичните смртници,најдобра серија на сите времиња е.Тоа слободно...
Никој не спомна за тоа дали е најдобра или не. Без разлика дали ти се допаѓа серијата или не, се гледа дека по квалитет е далеку над Хоумленд (можеби прва сезона беше тука некаде) останатите можеш да ги споредиш со Декстер.......како се осмели да ја споредиш гот со некоја серија,па дури и да речеш дека другата е подобра од неаа...ќе те кастрираат.Гот не смее да се спомнува од обичните смртници,најдобра серија на сите времиња е.
Ме нервира тоа што се прави недопирлива серијата и кој рече дека не му се свиѓа одма немал вкус ,не се разбирал и слични срањаНикој не спомна за тоа дали е најдобра или не. Без разлика дали ти се допаѓа серијата или не, се гледа дека по квалитет е далеку над Хоумленд (можеби прва сезона беше тука некаде) останатите можеш да ги споредиш со Декстер.
Јас преферирам Enterprise, TNG, Deep Space 9, Voyager ...али можеш да си ги гледаш по година на излегување ( TNG --> VOY ---> DS9 --> ENT ) не менува нешто многу, башка и нема да се иритираш од промена на квалитет на снимка и технологија, како што гледаш ќе станува се подобро и подобро btw TOS не ги препорачувам пошто претерале со вметнување на 60's идеи.
Па јаЈас почнав со TNG, сега ги гледам Voyager (набрзинка да ги изгледам зашто ги имам гледано на тв ама сега сакав редоследно) и после следни на план ми се DS9.
Искрено многу добар избор, имаш 7 сезони и ќе се изнагледаш, а предноста е тоа што нема да мора да чекаш да излезе нова сезона .