Предлог за серии и кратки рецензии

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ај ке одам со декстер како наредна иако има многу сезони

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
кажете некоја добра серија да глеам со не многу епизоди у сезона по 10ина нека има... до сеа ги иам изгледано walking dead i GoT

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Homeland spored mene na nivo na GoT mozebi i podobra

Se raboti za zaroben marinec od strana na sipcite vo Irak..8 godini izmacuvan .. Po tie 8 godini se vraka kaj svojata familija no toj na nekoj nacin ja promenuva stranata...

9/10 ne mu davam 10radi Carrie i radi nejzinite ne realni ispadi

Izvinete me na latinicava od mobilen sum a mkd test. E sranja !!! :-D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
сериозно ова хоумленд подобра од ГоТ?

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Za vkus ne se diskutira ;)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Тоа слободно...
......како се осмели да ја споредиш гот со некоја серија,па дури и да речеш дека другата е подобра од неаа...ќе те кастрираат.Гот не смее да се спомнува од обичните смртници,најдобра серија на сите времиња е.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
......како се осмели да ја споредиш гот со некоја серија,па дури и да речеш дека другата е подобра од неаа...ќе те кастрираат.Гот не смее да се спомнува од обичните смртници,најдобра серија на сите времиња е.
Никој не спомна за тоа дали е најдобра или не. Без разлика дали ти се допаѓа серијата или не, се гледа дека по квалитет е далеку над Хоумленд (можеби прва сезона беше тука некаде) останатите можеш да ги споредиш со Декстер.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Никој не спомна за тоа дали е најдобра или не. Без разлика дали ти се допаѓа серијата или не, се гледа дека по квалитет е далеку над Хоумленд (можеби прва сезона беше тука некаде) останатите можеш да ги споредиш со Декстер.
Ме нервира тоа што се прави недопирлива серијата и кој рече дека не му се свиѓа одма немал вкус ,не се разбирал и слични срања

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Јас преферирам Enterprise, TNG, Deep Space 9, Voyager ...али можеш да си ги гледаш по година на излегување ( TNG --> VOY ---> DS9 --> ENT ) не менува нешто многу, башка и нема да се иритираш од промена на квалитет на снимка и технологија, како што гледаш ќе станува се подобро и подобро :) btw TOS не ги препорачувам пошто претерале со вметнување на 60's идеи.
Јас почнав со TNG, сега ги гледам Voyager (набрзинка да ги изгледам зашто ги имам гледано на тв ама сега сакав редоследно) и после следни на план ми се DS9.
Искрено многу добар избор, имаш 7 сезони и ќе се изнагледаш, а предноста е тоа што нема да мора да чекаш да излезе нова сезона :D.
Па ја :icon_lol:
Зашо така слушам муабети по нет се јаде бурек за Војаџер ? Мислев да бегам од Дип Спејс да не ги глеам ама шо читам на големо се шире муабет дека е боље од Војаџер, имате глеано, импресии ?
Иначе ја завршив Војаџер, послаба од ТНГ ипак задоволително добро . Им недостасуваше боље сценарио, каде каде беше подобро во ТНГ и секако Патрик Стујарт :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom