energichen
EOTL
- Член од
- 19 септември 2007
- Мислења
- 519
- Поени од реакции
- 75
Денес во 16:15 на Алфа ТВ во емисијата Во прво лице ќе гостува Др. Слаѓана Велков
Ме разочара пред некој денДенес во 16:15 на Алфа ТВ во емисијата Во прво лице ќе гостува Др. Слаѓана Велков
Како бе така? Што се случи?Ме разочара пред некој ден
Свака част за советите што ги дели али не е добро што од луѓето создава фанатици.Како бе така? Што се случи?
Не кажаа дека ако го употребуваш сајгензингот дека добиваш и бесплатен курс за учење на брајовата азбука?з
јас решив да пробам со сангејзингот што го промовираат,што можи да изгуби човек - само очите
дечко да не претеруваш случајно ?! ако ти нешто не одобруваш и не знаеш дали делува и како делува те молам немој да коментираш без потреба,или му реплицирам лично на Бог ?!Не кажаа дека ако го употребуваш сајгензингот дека добиваш и бесплатен курс за учење на брајовата азбука?
Баш такаили му реплицирам лично на Бог ?!
има ефект али некои луѓе бог го заменија со сонцето, тука е лошото.Јас намалив на 5 мин сабајле и навечер и тоа е сосема доволно.45 мин се илуза, нешо ко плацебо. И човек кој достигнал 45 мин убеден е дека има духовн мир иако во животот му се важни материјални богатства и нема помогнато на 10 луѓе.Сепак тој за себеси за смета дека е бољи човек од некој кој им помага на сиромашните, дели љубов и има чисто срце.Не кажаа дека ако го употребуваш сајгензингот дека добиваш и бесплатен курс за учење на брајовата азбука?
морам оф,пошто не може да ти се испрати ПП......како практикуваш најточно и од што си видел аир(сангејзинг)има ефект али некои луѓе бог го заменија со сонцето, тука е лошото.Јас намалив на 5 мин сабајле и навечер и тоа е сосема доволно.45 мин се илуза, нешо ко плацебо. И човек кој достигнал 45 мин убеден е дека има духовн мир иако во животот му се важни материјални богатства и нема помогнато на 10 луѓе.Сепак тој за себеси за смета дека е бољи човек од некој кој им помага на сиромашните, дели љубов и има чисто срце.
Си се чувстувал подобро затоа што си бил во природата,си гледал зелена површина и сонцето го подигнува Витамин Д кој и те како ја афектира психичката состојба кај индивидуата.Јас гледав да ви кажам ама проблемот со очите, не сакам да кажам дека ми е влошен, но подобрен не ми е! Стигав до повеќе од половина час и преубаво се чувствував, опуштено, возвишено, блажено, прекрасно, ама не можам да кажам дека ми помогна здравствено со нешто особено.
За Докторката не би рекол ништо лошо, жената има добра намера, помага, но дефинитивно не се согласувам со јадење само свежа храна. Едноставно не!
Си се чувстувал подобро затоа што си бил во природата,си гледал зелена површина и сонцето го подигнува Витамин Д кој и те како ја афектира психичката состојба кај индивидуата.
А за др.Велков нема лоша намера,ама советите што ги дава мора барем да се корекни а не пристрасни и научно не основани...