Имам едно прашање ако може некој да ми одговори.
Како може да се дојде до интернет во грција а тоа да не е wireless.
Мислам на она преку нивните оператори..да се купи картица и да имаш интернет 10 дена.
дали има некој кој може да објасни од кој оператор да се земе картичка и колку би коштало тоа ?
Za internet vo Grcija----sekoj kafic pokraj plazata ima svoj internet,sedni si na legalkata i nekoj ke dojde da te ponudi so pijalok ama ti kazi deka samo za kratko ti e potreben internet i ke ti ja dadat lozinkata bez obvrska da naracuvas nesto.Do sega nikoj ne me odbil,nekogas sum naracal nesto a nekogas ne.Na krajot od denot e najzgodno vreme za toa.Ako slucajno ne upali kaj edni togas samo premesti se kaj sosedniot kafic i povtori ja procedurata,ne e problem,nema potreba da ti e nezgodno,za nekoe vreme toa ke bide nasekade besplatno i dostapno za site nasekade.[DOUBLEPOST=1471006238][/DOUBLEPOST]
Прашувам пошто не знаев дали само на граница бараат или треба и за таму. А и на граница сум приметил дека одамна не побарале да видат.
Nikoj do sega ne mi pobaral megjunarodna vozacka dozvola,neli e biometriska so site evropski marifeti ! ili samite si go barame da ne gnjavat Grcite...takva vozacka imaat site vo Evropa!