Прв бакнеж

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ништо посебно :toe:. Штознам не бев нешто посебно возбудена нити пак имав некое посебно чувство. За првиот бакнеж и немам што многу да зборувам ама за еден друг бакнеж... :love2:е богами и книга можам да напишам.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.465
Уффф memories... Беше подоцна (али никад није касно да се љуби страсно :pos:) Пред нешто повеќе од половина година. Се сеќавам беше нестабилно времето и и` реков ај да се видиме (веќе гореше љубовната жичка) и онака идеме кај жена паркот, па почна да врне. Почнавме да трчаме ко демек ќе му избегаме на дождот, таа задишано застана пред мене ко демек се измори и ко да знаев што ќе следи после тоа. Таа беше иницијаторот (ме гледаше право во усните и ја подаде главата). У секој случај супер беше. 3 дена после тоа сонујвав кошмари ко за беља:pos:.

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Ништо посебно :toe:. Штознам не бев нешто посебно возбудена нити пак имав некое посебно чувство. За првиот бакнеж и немам што многу да зборувам ама за еден друг бакнеж... :love2:е богами и книга можам да напишам.
Првпат јас и ти исто мислење да имаме :) првиот ништо посебно...ама еден мноогу позначаен замене ... 4те саати поминати со девојката ги паметам од секунда до секунда...

D

devojcence

Гостин
prviot baknez mi bese epten neocekuvan i mozam da kazam eden od pojakite sporeduvano so drugite posle toa. imav dobar ucitel .mnogu jako ljubese.jesda i drugi imalo dobri posle nego :PP

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
Првиот бакнеж фуујј.......:icon_frow
Зошто ме потсетивте на него?????Ако речам дека беше одвртатен ќе ве излажам, беше многу, многу, многу појке од одвратен

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
ехееее..... далечната 2004 :vozbud::vozbud:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Имав 15 или 16, за Нова година, со една игравме па пуштање лево десно(она сакаше појќе него јас) она прва се навали накај мене и бидна. Не беше лошо. :back:

ludAAAAAA

блесава џукела
Член од
26 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
леее коа ќе ми текне на тоа мислам дека ќе повратам.значи ситуацијата беше мојата другарка да се баци со мојот другар а ја со неговиот(а најтрагично е тоа што учевме во исто школо ама во различен клас)и она не се баци со другарот ама јас да.фактички ме наместија,абе бакнежот не беше лош ама типот е незнам неам зборови со кои би го опишала.така да требаше да идеме а ја му реков не бе не шо ти е има време.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Иам едно нешто да кажам за првиот бакнеж : Thanks For The Memories , Even Tho They Weren't So Great .... :)

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Па прв бакнеж ми беше у 7-одд онака би рекол случаен.Но сепак чувството е неописливо, тој момент потоа ми беше во глава една недела:smir:

Член од
12 април 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Ocekuvano,ubavo agresivno, so sakana licnost na 15 godini....preubavo nesto. I won't never forget it.

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Во седмо оделение беше тоа, значи некаде на 13 години.
Во школски двор се случи, на клупа, со дечко кој тогаш ми се свиѓаше и така.
Ништо посебно:toe:

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Грозно беше, ме наместија. Бев на летување со моите и умирав од досада. Другарка ми шо ја упознав претходниот ден се смува со некој си дечко таму, а мене ме оставија со другар му, и он остатокот од вечерта ме убедуваше дека редот бил и ние да се смуваме. У еден момент ме фати на препад во тесно и ме пољуби, пробав да се тргнам; он ме фати за рамења, ја целата распаметена инстиктивно му мавнав лакт у стомак и киднав у соба. Миев заби 15 минути. Следните 3 дена, до крајот на одморот не излегов од соба од страв дека ќе го сретнам. Следните 2 години ни дечко ни мечко ни машко нејќев да видам. Трауми. Сега ми е смешно, тогаш ми беше страшно.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
На 14 години, една вечер во школскиот двор :helou: Арно беше :kesa:

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
леле мислам дека беше на 13 години :pos2:и добро беше после се страмев од детето лол

Kajgana Shop

На врв Bottom