Neka i pomozat brakata albanci a na kraj ke dobijat eden golem shipak. Grcija e ozbilna drzava.
ТМРО најкултурно ке ти кажам дека за разлика од тебе не правам разлики помегу лугето на брака и небрака...ти би требало тоа да го разбереш јас ги почитувам твоите постови но некако си ми радикален...но тоа е твое право инаку за мене сите луге се еднакви.
е сега да се вратиме на таатвоја озбилна држава-ке ти кажам отворено дека грција спроведува државен тероризам и дискрими9нира крши основни човекови права(без разлика дали на македонци албанци роми турци...таму ако не си ГРК мамата ти ебаа и си дискриминиран во секој сегмент на општествениот живот-ако тоа е за тебе озбилна држава господ нека ти е напомош....таквите држави не функционираат баш најдобро а и да знаеш и во грција има прогресивни сили кои кога тогаш ке надвладеат-концептов твој на озбилна држава со ТОРТУРА ми е нејасен.
поради фактот што постојано плукаш и на македонија и на се и сешто би те замолил дај барем кажи твое гледиште ШТО ДА НАПРАВИМЕ ЗА ПРАВАТА на македонците и другите малцинства во грција имајки го предвид мокното грчко лоби и газолижење-обединување на малцинствата е најдобра опција,имено покрај протерувањето на македонците како и третирањето со напалм а и тоа што грција има фашистички закони-на таква база ли да се потпира една држава...не пријателе на грците ИМ Е СТРАВ и тоа како...памтиш за време на ембаргото како кукаа македонија ке не нападне а ние освен лада нива немавме ништо друго....затоа дај кажи што да се преземе...еве турците ни помагаат и патем ОНИ ЗНААТ ДЕКА ИМА ПОСЕБЕН НАРОД КОЈ НЕ Е ТВОРБА НА КОМУНИЗМОТ како што тврдат грците-на крај краеви 5 века биле овде...заедничка акција против државна тортура ТМРО само така може..поздрав
kojzne koe kuce te ima praveno ebate ligusot.
АМАН мразам да читам навреди:smir: