Прва официјална средба на Виножито со партијата на Чамите

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Koj fraeri? Sto ti preci tolku vistinata? Nema sto da replicirash tuku ajde etiketi ke lepish.
Moite me naucile da ne bidam rob na nikoj i da imam dostoinstvo i cisto lice, nesto sto vie nikogas nemate da imate.
Pazi uste malce ke izlezite od ustata na albancite sto tolku mu se piknavte vo g'zot.
ti nema nikakvo dostoinstvo, covek sto se krsti vo tugi drzavi koj go proebale od nego dostoinsvto ne baram, ne mozes da se pravis nacionalista samo protiv albancite a da mizis za drugite. Smeni go nadimakot posto ne si vreden da go nosis. I za koja vistina ti zborvis ? Jas te prasav sto ima loso da se sorabotuva so albancite koga se raboti za zaednicki i najgolem neprijatel kako Grcija a ti begas od tema i zboruvas za dostoinstvo sto nemas.

da_be_man

Entropy
Член од
17 октомври 2005
Мислења
628
Поени од реакции
126
Koj fraeri? Sto ti preci tolku vistinata? Nema sto da replicirash tuku ajde etiketi ke lepish.
Moite me naucile da ne bidam rob na nikoj i da imam dostoinstvo i cisto lice, nesto sto vie nikogas nemate da imate.
Pazi uste malce ke izlezite od ustata na albancite sto tolku mu se piknavte vo g'zot.
ako si zapnal tolku za rusite ete odi tamu..mislam deka vo sibir ima dosta mesto za tebe. Rusite na grcite im dadoa nezavisnost a nas ne...tuku ja kumuvaa podelbata!

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
ako si zapnal tolku za rusite ete odi tamu..mislam deka vo sibir ima dosta mesto za tebe. Rusite na grcite im dadoa nezavisnost a nas ne...tuku ja kumuvaa podelbata!
Dobro napravija znae deka grcite ke izgradat ozbilna drzava a ne nekoj turkofili i albanofili da mu gradat drzava sto veke e propadnata vo sekoj smisol.

E

emission

Гостин
:tv:
Ubavo vi pravi grcite zosto znaat kakvi ste. Ke dobiete edno golem nisto od grcite zosto se ozbilna drzava e ne ovie drugive tolku vi se piknati g'zot uste malce glavata od usta ke izlezi.
Што ти е проблемот бе човек. Против ли си малцинствата во Грција да си ги добијат правата?
Абе јасно е дека им се клањаш на твоите "православни браќа" Грците кои се најшовинистички народ во европа. Ама пишуваш на Македонски форум пред Македонци. Одиш против нас и нашите што си ги бараат истите права .

Ај матуф... Ако не добиеме ние, ни вие нема да добиете бе..

Шо луѓе ќе бевте бе...
Зошто донесуваш заклучок од пишувањето на некои залутани единки? Не знам дали намерно или не ама како да ти е мило кога го кажуваш тоа дека ние нема да добиеме. Еве читај го коментарот подолу тој си кажува дека нема ништо заедничко со Македонците и не го интересирало дали добиеле ниту Албанците ниту Македонците.
Neznam a jas nemam nesto zaednicko so lugje sto se braka so albancite taka da ne me zanimava dali ke dobijat ili ne.
Срам да ти е. Се надевам дека Војводина и јужна Србија ќе ги изгубат Србите исто како Косово.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Зошто донесуваш заклучок од пишувањето на некои залутани единки? Не знам дали намерно или не ама како да ти е мило кога го кажуваш тоа дека ние нема да добиеме. Еве читај го коментарот подолу тој си кажува дека нема ништо заедничко со Македонците и не го интересирало дали добиеле ниту Албанците ниту Македонците.
Е да во право си, не е Македонец.

Кој знае шо сој е...

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Што ти е проблемот бе човек. Против ли си малцинствата во Грција да си ги добијат правата?
Абе јасно е дека им се клањаш на твоите "православни браќа" Грците кои се најшовинистички народ во европа. Ама пишуваш на Македонски форум пред Македонци. Одиш против нас и нашите што си ги бараат истите права .

Срам да ти е. Се надевам дека Војводина и јужна Србија ќе ги изгубат Србите исто како Косово.
Vie makedonci?:tv:
Vie ste potomci na turcite nemate vrska so nekoja makedonska nacija.

R

RAYTHEON23

Гостин
Neka i pomozat brakata albanci a na kraj ke dobijat eden golem shipak. Grcija e ozbilna drzava.

ТМРО најкултурно ке ти кажам дека за разлика од тебе не правам разлики помегу лугето на брака и небрака...ти би требало тоа да го разбереш јас ги почитувам твоите постови но некако си ми радикален...но тоа е твое право инаку за мене сите луге се еднакви.

е сега да се вратиме на таатвоја озбилна држава-ке ти кажам отворено дека грција спроведува државен тероризам и дискрими9нира крши основни човекови права(без разлика дали на македонци албанци роми турци...таму ако не си ГРК мамата ти ебаа и си дискриминиран во секој сегмент на општествениот живот-ако тоа е за тебе озбилна држава господ нека ти е напомош....таквите држави не функционираат баш најдобро а и да знаеш и во грција има прогресивни сили кои кога тогаш ке надвладеат-концептов твој на озбилна држава со ТОРТУРА ми е нејасен.

поради фактот што постојано плукаш и на македонија и на се и сешто би те замолил дај барем кажи твое гледиште ШТО ДА НАПРАВИМЕ ЗА ПРАВАТА на македонците и другите малцинства во грција имајки го предвид мокното грчко лоби и газолижење-обединување на малцинствата е најдобра опција,имено покрај протерувањето на македонците како и третирањето со напалм а и тоа што грција има фашистички закони-на таква база ли да се потпира една држава...не пријателе на грците ИМ Е СТРАВ и тоа како...памтиш за време на ембаргото како кукаа македонија ке не нападне а ние освен лада нива немавме ништо друго....затоа дај кажи што да се преземе...еве турците ни помагаат и патем ОНИ ЗНААТ ДЕКА ИМА ПОСЕБЕН НАРОД КОЈ НЕ Е ТВОРБА НА КОМУНИЗМОТ како што тврдат грците-на крај краеви 5 века биле овде...заедничка акција против државна тортура ТМРО само така може..поздрав

kojzne koe kuce te ima praveno ebate ligusot.
АМАН мразам да читам навреди:smir:

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Nemoj da seresh koj ozbilen narod sto bil pod tursko ropstvo vee tursko zname pored makedonsko.
Ebate so ljungive na forumot ko edno ste nemate nikogas razlicni stavovi.
po tret pat te prasvam: sto ima loso da sorabotuvas so ljungive koga se raboti za neprijatel kako Grcija ? Zosto begas da odgovoris ? ne si makedonec pa poveke se grizis za Grcija ili slepo vervis na religija ( ne zaboravaj pravoslavnite braka ne podelija). Znaci nema ljubov samo interes.Bas me interesira za koj fenomen se raboti.

R

RAYTHEON23

Гостин
Nemoj da seresh koj ozbilen narod sto bil pod tursko ropstvo vee tursko zname pored makedonsko.

имаме различни ставови НЕ СМЕ РАДИКАЛНИ КАКО ТЕБЕ-има и албанци како тебе ама арно што бројот им е мал колку помалце потпалувачи толку помалце оган:toe:

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
имаме различни ставови НЕ СМЕ РАДИКАЛНИ КАКО ТЕБЕ-има и албанци како тебе ама арно што бројот им е мал колку помалце потпалувачи толку помалце оган:toe:
:tv::tv:

E

emission

Гостин
Какви Турски знамиња ти се гледаат на тебе? Халуцинираш нешто. Изгледа освен Грчкото и Српското кои веројатно знаеш да ги разликувапш , сите други знамиња со иста боја (црвена) ти изгледаат исти.
Различни ставови со Албанците имало често и веројатно и ќе има, ама тоа не значи дека треба да има непријателство. Со дискусија се приближуваат ставовите. Албанците и Македонците се здружиле по прашање од огромен интерес за двете малцинства во Грција , зошто па да не се подржуваме и тука за истото ? Еве и Македонците во Албанија почнаа да добиваат поголеми права што е за поздравување. Се си доаѓа на место. А знаеш ли зошто? Бидејќи таквите како тебе се малку и се намалуваат за среќа.

R

RAYTHEON23

Гостин
ti nema nikakvo dostoinstvo, covek sto se krsti vo tugi drzavi koj go proebale od nego dostoinsvto ne baram, ne mozes da se pravis nacionalista samo protiv albancite a da mizis za drugite. Smeni go nadimakot posto ne si vreden da go nosis. I za koja vistina ti zborvis ? Jas te prasav sto ima loso da se sorabotuva so albancite koga se raboti za zaednicki i najgolem neprijatel kako Grcija a ti begas od tema i zboruvas za dostoinstvo sto nemas.

:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

Kajgana Shop

На врв Bottom