Прашања поврзани со Android Market (Google Play)

• Креатор на темата nikola2004mkd
  • Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.947
Поени од реакции
8.301
на брат ми телефонот htc desire 500 кога правам Update на некоја апликација ми дава insufficient storage available и не се абдејтира апликацијата . Чаре?

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Нема меморија. Избришете нешто.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Во април месец купив од Play Store една аликација за блутут префрлање на звук, 1.20 евра, преку кредитна каричка. Случајно денес влегов на мојата банкарска сметка и гледам во понеделникот 2 долари повлечени од страна на Google.com со Description: GOOGLE.COM/CH GOOGLE *ParkingGames. Видов дека имам инсталирано Truck Parking 3D и дека во описот му стои in-app purchases, ама ниту ја имам играно играта, ниту пак сум внесувал кредитна каричка. Дали е можно google да го памти бројот на картичката од кога плаќав прв пат во април и сега на некој начин автоматски да си повлекува средства?!?

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Pa da..moze si povlekuva avtomatski...

Член од
25 ноември 2013
Мислења
1.658
Поени од реакции
1.522
Дали некој знае како да се префрлам од еден плеј маркет на друг?значи телефоните ми се купени од англија,после то у италија купував од маркет со италијанска дебитна картица и ми се префрли сам на италијанскиот маркет.сеа сакам пак да го вратам на англискиот али неќе.ја избришав картицата,,избришав дата и кеш,ставив пак англиска картица али никако неќе да се префрли назад.а со тоа што не се префрла не ми дава да инсталирам апликации кои се само за англискиот маркет.сеа ми дава сугестии за некои италијански апликации а и цените се у евра.

ЕДИТ: Средив.

Последно уредено:
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Некоја добра апликација што мери колку имам истрчано/извозено со бицикла? :D

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Луѓе ПОМОШ!!!

Имам Андроид телефон и по грешка ја избришав апликацијата Google Play services, ја барав повторно да ја симнам на Play Store, ама неможам да ја најдам.

За што е апликацијата што ја избришав? Дали со тоа што ја избришав може да настане некој проблем кај телефонот и апликациите во него? Чаре?

:)

Член од
9 април 2011
Мислења
813
Поени од реакции
1.055
Луѓе ПОМОШ!!!

Имам Андроид телефон и по грешка ја избришав апликацијата Google Play services, ја барав повторно да ја симнам на Play Store, ама неможам да ја најдам.

За што е апликацијата што ја избришав? Дали со тоа што ја избришав може да настане некој проблем кај телефонот и апликациите во него? Чаре?

:)
Апликацијата е за абдејтирање на апликации од гоогле и гоогле плеј стор. еве ти ја тука
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms&hl=en

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Aplikacija za kesiranje na klipovi od youtube i koga ke nemam net da gi slusam?

Член од
16 јули 2012
Мислења
86
Поени од реакции
8
Lugje aa kotistam htc sensation i se e super samo koa sakam da uploadiram slika na instagram otkako ke napraam crop predolgo prai loading i ne mrda od toa.moze pomos ?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Sakam da prasam na rutiran mobilen koi aplikacii e najdobro da se koristat?
Titanium backup како најдобра, а зошто сакаш да користиш оние апликации кој бараат рут примесии можат и да ти го оштетат телефонот ако незнаеш како да ги работиш

Kajgana Shop

На врв Bottom