prekini da me zamaras trol smrdliv glup, ima li ovoj forum moderatori be
prekini da me zamaras trol smrdliv glup, ima livovoj forum mederatori be
Сепак си зедов Samsung A21s. Највеќе користам Јутјуб па не би сакал да користам неофицијални апликации.Да, плус може да инсталираш Youtube vanced
Имаат скоро сите држави мобилни апликации од ваков тип.Постои ли апликација за цена на горивата за други држави? Ми треба да има и за Србија.
За Македонија знам постои Gorivo.mk
![]()
Gorivo.mk: Cena na nafta - Apps on Google Play
Be the first to know when gas prices changeplay.google.com
Ја пробав првата за Србија ама не ми дава цени. Дали тоа работи само преку GPS па тогаш ти вади цени?Имаат скоро сите држави мобилни апликации од ваков тип.
Еве на кратко, за повеќе гоогле и ќе најдеш за секаде цени.
![]()
Gas stations Serbia - Apps on Google Play
Compare fuel prices at gas stations in Serbiaplay.google.com
![]()
fuelGR: fuel prices for Greece - Apps on Google Play
Fuel prices and stations for Greece (petrol, diesel, gas/LPG, natural gas/CNG).play.google.com
![]()
Cene goriva po Sloveniji - Apps on Google Play
The best rated application for monitoring the price of fuels at gas stations.play.google.com
![]()
1-2-3 Fuel - Apps on Google Play
Free app to find cheap petrol stations in your area or along a routeplay.google.com
![]()
Gas Stations Austria & Germany – Apps on Google Play
Find gasoline/petrol/diesel prices and stations in Austria and Germanyplay.google.com
итн...![]()
Gas Station Locator - אפליקציות ב-Google Play
תחסוך כסף! בחר את תחנת הדלק הקרובה ביותר עם המחיר הנמוך ביותר.play.google.com
Сем некој апдејт да не направиле инаку не.Ја пробав првата за Србија ама не ми дава цени. Дали тоа работи само преку GPS па тогаш ти вади цени?
Сепак не дава цениСем некој апдејт да не направиле инаку не.
Зумирај на мапата на пр. Белград и треба да ти ги појави сите пумпи во околина, кликни на пумпата и ќе добиеш цени, инаку имаш да избереш дали преку ГПС или рачно (без активен ГПС).
Еве видео за апликацијата, мислам дека ќе ти биде од корист.
Точно, не знам зошто но не им работи делот со цените, сега гледам и кај мене на телефон.Сепак не дава цени
Прегледај го приврзокот 326239
И не најдов дали воопшто има нотификации да стигаат. Менував јазик пак останува на англиски.
Последен апдејт на апликацијава е 3 јуни 2017 година. Застарена апликација, не вреди.
Не можеш но пробај со Vpn ако успева некако ?!Како може да променам во подесувања на Play store да ми биде друга држава? Пробав да побарам инструкции но не успеав со тоа да сменам воопшто не ми дава опции на држави.
Ми треба ова за да користам апликација директно од Play store која не е достапна во Македонија.
Тешко веруцам дека ќе успее.Не можеш но пробај со Vpn ако успева некако ?!