- Член од
- 30 март 2010
- Мислења
- 1.441
- Поени од реакции
- 400
1. Ако сакаш некој да те почитува, прво треба ти да почнеш да го почитуваш него.
2. Атеизам не е религија.
3. Прво викаш дека не те интересира и дека не ти е гајле, па после му правиш лице и му се смееш зад грб... И на крај кога некому намерно ќе му згазнеш на нога, и да му речеш извини, не е исто како да не си стапнала на неговата нога, нели?
ognootporen, мило ми е.
Едит: Да. Зборувам за сите луѓе, не само за еден. И за тебе зборувам, ако можеш да се замислиш како е да си од другата страна.
1. Никој не рече дека не го почитувам него и неговата религија.
2. Не реков дека атеизмот е религија, сакаш да се докажеш демек знаеш нешто, па ми спомнуваш „Атеизмот не е религија“. Туку реков убедувај ги во атеизмот.
3. Па не се мешам јас во неговите верувања. Човече не ми е гајле во што верува, нека си верува човекот во што сака, која сум јас да му се мешам него во верувањата хаха
П.С ако си решил да зборуваш за сите луѓе не зафаќај се со мене туку извикај тука „Слушајте народе!!“ И почни да држиш лекции.
--- надополнето ---
Ехее колку е само во право, да се чудиш.Мене ме користи само како фигура, не зборува во мое име.
А инаку, тој е во право.
Ајде сега заминав јас во град, а вие останете ми со здравје. Добар престој на Кајгана