Kako ne ve e SRAMOTA pa vie vashata religija ne si ja znaete cccccc hahaha eve shto Kuran veli na citajte jas li da ve ucam ne treskajte tuka gluposti:
Kuran Al Imran
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
42. I kada meleki rekoše: "O Merjema, tebe je Allah odabrao i čistom stvorio, i boljom od svih žena na svijetu učinio. [/FONT]
43. O Merjema, budi poslušna svome Gospodaru i licem na tle padaj i sa onima koji molitvu obavljaju i ti obavljaj!" [/FONT]
44. To su nepoznate vijesti koje ti objavljujemo. Ti nisi bio među njima kada su pera svoja od trske pobacali da bi vidjeli koji će se od njih o Merjemi brinuti, i ti nisi bio među njima kad su se prepirali.* [/FONT]
45. A kada meleki rekoše: "O Merjema, Allah ti javlja radosnu vijest, od Njega Riječ: ime će mu biti Mesih, Isa, sin Merjemin, biće viđen i na ovome i na onome svijetu i jedan od Allahu bliskih; [/FONT]
46. on će govoriti ljudima još u kolijevci, a i kao odrastao, i biće čestit"- [/FONT]
47. ona reče: "Gospodaru moj, kako ću imati dijete kada me nijedan muškarac nije dodirnuo?" - "Eto tako" - reče - "Allah stvara što On hoće. Kada nešto odluči, On samo za to rekne: ’Budi!’ - i ono bude." [/FONT]
48. I poučiće ga pismu i mudrosti, i Tevratu i Indžilu, [/FONT]
49. i poslati kao poslanika sinovima Israilovim: "Donosim vam dokaz od Gospodara vašeg: napraviću vam od ilovače nešto poput ptice i puhnuću u nju, i biće, voljom Allahovom, prava ptica. I iscijeliću slijepa od rođenja, i gubava, i oživljavaću mrtve, voljom Allahovom, i kazivaću vam šta jedete i šta u domovima svojim gomilate; to će, uistinu, biti dokaz za vas, ako pravi vjernici budete; [/FONT]
50. i da potvrdim istinitost Tevrata, objavljenog prije mene, i da vam dopustim nešto što vam je bilo zabranjeno. I donosim vam dokaz od Gospodara vašeg - zato se Allaha bojte i mene slušajte - [/FONT]
I sega kako ce go objasnite ovaa ???? SRAMOTA i vie se narekuvate muslimani ccccc ....:pos2::pos2::pos2:
Party is on - I am back
Ne mora da ja citash Biblijata i onaka nema da ja razberesh eve citaj si go tvojot Kuran :
41-39. Jedno od znamenja Njegovih je i to što ti vidiš suhu zemlju, a kad na nju spustimo kišu, ona se pokrene i uzbuja. Onaj ko njoj daje život oživiće, sigurno, i umrle, jer je On kadar sve.[/FONT]
75-36. Zar čovjek misli da će sam sebi prepušten biti, da neće odgovarati?[/FONT]
75-37. Zar nije bio kap sjemena koja se ubaci,[/FONT]
75-38. zatim ugrušak kome On onda razmjer odredi i skladnim mu lik učini,[/FONT]
75-39. i od njega onda dvije vrste, muškarca i ženu, stvori,[/FONT]
75-40. i zar Taj nije kadar mrtve oživiti? [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]30-50. Zato pogledaj tragove Allahove milosti - kako On oživi zemlju nakon mrtvila njezina! On će, uistinu, i mrtve oživjeti, On sve može.
[/FONT]
71-17. Allah vas od zemlje poput bilja stvara, [/FONT]
71-18. zatim vas u nju vraća i iz nje će vas, sigurno, izvesti. [/FONT]
Eve sega vidish i mislam deka ti e se jasno. Pa zarem jas da te ucam na tvojata vera ?????