Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.997
Па не им верував на очите.Isnt that obvious веќе.....
Иако беше очигледно, морав да прашам.
Па не им верував на очите.Isnt that obvious веќе.....
demokratija prijatele.За да не може денес безобразни луѓе како ти да изиграваат мајмуни и карикатуристи.
Да не направи превид и сакаше да кажеш дека има малку луѓе што живеат СПОРЕД Ислам?МНОГУ, муслимани во светот има многу, ама малку има луѓе што живеат за Ислам
Тоа опфаќа се.Да не направи превид и сакаше да кажеш дека има малку луѓе што живеат СПОРЕД Ислам?
Изостана објаснувањето за дванаесторо-, седморо- и петоро-имамците. Дали се тие муслимани? Доколку се, зошто ми ја избришавте сликата која е од нив, не ја насликав јас.
Би сакал да ми објасниш кој е Аl Khidr. kajgana1 oбјаснуваше дека тоа е вториот син на Исмаил од кој потекнува Мухамед, но по Интернетов гледам дека за него има сосема поинакви, мистични објаснувања кои не ги разбирам.Тоа опфаќа се.
А тие одамна не се,пишував и порано за тоа.
Не е точно тоа. Има слики од Мухамед. Некои од Муслиманите не сметаат дека не треба слики да се прават. Шиитите имаат слики од муслиманските светци (знам дека нема светци у ислам, али немав друг збор), па и од него.Но сепак човек со таква моќ и внимание да испадне без ниту една слика?
И јас имам видено неколку слики од Мухамед само на истите е избришана подоцна главата односно лицето. Но во секој случај има.Не е точно тоа. Има слики од Мухамед. Некои од Муслиманите не сметаат дека не треба слики да се прават. Шиитите имаат слики од муслиманските светци (знам дека нема светци у ислам, али немав друг збор), па и од него.
Протести можеби и ќе нема ама сигурно ќе му подигнат споменик.Ќе има ли протести заради убиството на Лавдрим?
Тоа од вас го видоа, вие им дигнавте споменици на сите криминалци и убијци.. па и тие почнаа.Протести можеби и ќе нема ама сигурно ќе му подигнат споменик.
Според тебе дали е можно да успее шеријатската држава и колку време би траела?Дали сите муслимани би сакале да бидат подложни на толку строги закони,кои ќе им ги ограничуваат нивните права и слободи?Дали доколку се створи негде и некогаш таква исламска шеријатска држава,самите муслимани не би се освестиле дека е загрозена нивната слобода и би ја уништиле однатре,или би биле понизни и глупави како овци и би ја трпеле манипулацијата и ропството од таквата власт задоволувајки се со тоа дека таква е Алаховата волја.Тоа од вас го видоа, вие им дигнавте споменици на сите криминалци и убијци.. па и тие почнаа.
Го убија?Ќе има ли протести заради убиството на Лавдрим?
da. zhal ti e?Го убија?
Не.da. zhal ti e?