Атеист
Дежурен Шаман
- Член од
- 2 февруари 2010
- Мислења
- 7.682
- Поени од реакции
- 4.921
Која тоа војна почнал Мао Це-тунг? Ваљда на него мислеше. И сигурен си дека бил атеист? Свашта
40-70 милиони , во режија на најголемиот верник Мао.
Која тоа војна почнал Мао Це-тунг? Ваљда на него мислеше. И сигурен си дека бил атеист? Свашта
Како не бил?Која тоа војна почнал Мао Це-тунг? Ваљда на него мислеше. И сигурен си дека бил атеист? Свашта
Внимавај кому му се обраќаш со дете. Барем имаш на профил види. Дека ти детуле си смешка, е повеќе од јасно. Прочитај си историја. Сигурно и Хитлер и Капоне па и Марк Чепмен биле атеисти.Охо, тука веќе почнуваш со смешки.
Прво, мојата реакција погоре беше точно на оваа твоја реченица (како што се гледа по горе):
"Кој тоа атеист поддржува убиство?"
Второ, не сме знаеле дали Мао е атеист?
Не почнал војна?
Што е за тебе дете војна?
Тука претпоставувам мислиш пак на нас,атеистите?Очиглено џабе дискутираме.A be zlatko,ako soprugata se razvede od tebe i ti kaze deka pricina za toa e sto si bil so nekoja druga a ti znaes deka toa ne e tocno,neli e jasno deka nekoj posredi vlegol da ve rasturi ?
Agenti polno e vo Saudiska Arabija koi Islamot go poznavaat mnogu no celta im e da napravat razdor. Poimeno se Muslimani... samo vie mislite deka samo amerikancite se spremni razuznavaci,spie svetot.
Edo so garancija mozam da vi vetam. Mirisa proletta na Islamot. Blagodarenie na vas,na spletkite koi im gi pravea cel zivot. Na zivotot pekol koj im go napravija vo sekoja edna drzava Islamska,,, Nema poveke,taka ke zavrsat site rezimi i onie koi nasilno vladeele pa togas belkim ke svatite deka ne bilo kako sto ste mislele.
Dodeka bese A1tv. mi se cinese deka sekoj moment ke izbie gragjanski rat,deka cela makedonija stana protiv vladata,,, ama ne gledav sitel te. od druga strana sto se slucuva. Sega ja nema A1. tolku e mirna drzavata,ili barem taka izgleda,kako vo Svajcarija da ziveam.
Сега ти беше теист или теоретичар на заговори?Sekoja vojna e zapocnata od Ateistite,Masonite,Satanistite,Iluminatite,Tajni Vladi,Sokrieni race,Nov svetski poredok i da ne ti nabrojuvam.
Дали тие 40-70 милиони се убиени во име на атеизмот,како идеологија,како борба против религиите?Слично на Крстоносните војни,кога се убиваа неверници.
Пу пу, Мао, Сталин и компанија не се важат. Очекував некој да се избаци со овие двајца, можеби и Пол Пот на крај како шлагот.Охо, тука веќе почнуваш со смешки.
Прво, мојата реакција погоре беше точно на оваа твоја реченица (како што се гледа по горе):
"Кој тоа атеист поддржува убиство?"
Второ, не сме знаеле дали Мао е атеист?
Не почнал војна?
Што е за тебе дете војна?
Валидно прашање. Само што, не ми е јасно, зошто мене ми го поставуваш. Ја не тврдам дека имало војна во име на атеизмот. Јас воопшто не се ни занимавав со тoa.Прашањето е, која е таа војна е започната во име на атеизмот.
Кој тоа атеист поддржува убиство?
Која тоа војна почнал Мао Це-тунг?
И сигурен си дека бил атеист? Свашта
evee najnovo otkritiee za vo vrska so 11/09..Seedno e kako vie da ste im ja odsekle. Bezbroj pati eden primer i slucaj vo Irak go imam napisano. Amerikanskite "mirotvorci" vo prilika na pretres na avtomobilot vo bagaz im montiraat Bomba i im ja aktiviraat ili pred crkva ili vo pazar. Pa potoa mediumite ja prezemaat ulogata (i ti ateisticki) pa ke kazat deka siitite toa na sunitite im go napravile ili muslimanite na hristijanite ili hristijanite namuslimanite. Pa ke najdat nekoi lesni vo umot,tocno so isprani mozoci i od ednite i drugite,ke formiraat organizacija,ke im gi perat (tocno) mozocite. Svesen vernik,takvo nesto ne bi napravil. Toa jasno go potvrduva sekoja religija i ne treba mnogu da se studira od kade se site teroristicki napadi.
Pogledni sto napravija vo Amerika. Kulite bliznacki gi strusija samo da vovedat eden nov termin kaj muslimanite,otkako vidoa deka im propadna adutot za zagrozenosta na zenata vo Islamot,bidejki sega so Hidzab i se skoluvaat i izleguvaat,se dvizat,nikoj za nisto ne moze da gi spreci,sami odlucuvaat..... sega Terorizam.
E vidi sega cij mozok e ispran.
Што мислиш, што е поентата на текстов?evee najnovo otkritiee za vo vrska so 11/09..
kako pred da bide napadnata so avioni ibuvnal pozar vo poniskite katovi .i.t.n.......
ВИДЕО/ФОТО: Мистеријата е откриена: Зградата 7 WTC всушност ја уништил пожар
Најновата снимка прикажува дека катовите на WTC попуштаат, поточно металните греди попуштиле поради топлината, затоа катовите почнале да паѓаат еден врз друг.
Неодамна е објавена снимка на која се гледа како зградата всушност е срушена од пожарот кој избил на пониските катови. Зградата е инаку уништена во текот на терористичкиот напад на 11 септември 2001 година, а бројни теоретичари тврделе дека ја срушил експлозивот кој и го подметнале.
Снимката прикажува како пониските катови и нивните метални греди попуштаат поради топлината, а поради тоа и катовите почнале да паѓаат еден врз друг. Снимката сепак не го прикажува само уништувањето на зградата, туку и докажува дека не ја уништил експлозив. До таков заклучок дошла Комисијата која го истражува нападот на 11 септември која ја основала владата на САД.
Видеото го снимил локален новинар, а не се знае точното време на снимањето. Единствено се знае дека се е снимено пред 17:21 тој ден, точно во времето кога зградата се срушила.
Комисијата заклучила дека рушењето го предизвикало пожарот, а не нападот на терористите, како што тврдат теоретичарите.
http://www.tocka.com.mk/index14.php?ID=53537
Валидно прашање. Само што, не ми е јасно, зошто мене ми го поставуваш. Ја не тврдам дека имало војна во име на атеизмот. Јас воопшто не се ни занимавав со тoa.
...туку со ова:
Со ова ептен:
И со ова (дека не знаеме дали Мао бил верник или атеист):
deka musliman nema vrska so toa, deka toaa samite amerikanci si go napravija so cel da se obvini islamot kako teroristicka ideologija.Што мислиш, што е поентата на текстов?
Баш ме интересира, со твој зборови заклучок еден ако може?
deka musliman nema vrska so toa, deka toaa samite amerikanci si go napravija so cel da se obvini islamot kako teroristicka ideologija.
Вие сте невидени бисери човече!Најновата снимка прикажува дека катовите на WTC попуштаат, поточно металните греди попуштиле поради топлината, затоа катовите почнале да паѓаат еден врз друг.
Неодамна е објавена снимка на која се гледа како зградата всушност е срушена од пожарот кој избил на пониските катови. Зградата е инаку уништена во текот на терористичкиот напад на 11 септември 2001 година, а бројни теоретичари тврделе дека ја срушил експлозивот кој и го подметнале.
Снимката прикажува како пониските катови и нивните метални греди попуштаат поради топлината, а поради тоа и катовите почнале да паѓаат еден врз друг. Снимката сепак не го прикажува само уништувањето на зградата, туку и докажува дека не ја уништил експлозив. До таков заклучок дошла Комисијата која го истражува нападот на 11 септември која ја основала владата на САД.