Прашања за Исламот II

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Најголема религија која му еба мамето на човештвото е атеизмот.:pipi:
Tocno. Jas neznam dali nekoj od vas zabelezuva deka nema tuka raspravija pomegju vernicite (Muslimani/Hristijani),sekogas vie se mesate i sekogas vie ognot go palite (vie ateistite).
Sekako,ima razliki pomegju religiite i ne se slozuvame okolu veruvanjata,no nema raspravija ili omraza.Nikade nema vregjanje (ili mnogu retko od nekoi huligani) od strana na vernicite edni kon drugi. Vie ste tie koi frlaat fitni,vie ateistite.

M

Muranyi

Гостин
Најголема религија која му еба мамето на човештвото е атеизмот.:pipi:
Ајде кажи една војна што се водела во име на атеизмот?Не збори на памет
За видеото немам коментар,гнасотилаци,беди,слепци,малку им е што им прави Америка,за вакви мајмуни секоја бомба е вредна.

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Ајде кажи една војна што се водела во име на атеизмот?Не збори на памет
За видеото немам коментар,гнасотилаци,беди,слепци,малку им е што им прави Америка,за вакви мајмуни секоја бомба е вредна.
Sekoja vojna e zapocnata od Ateistite,Masonite,Satanistite,Iluminatite,Tajni Vladi,Sokrieni race,Nov svetski poredok i da ne ti nabrojuvam.

M

Muranyi

Гостин
Tocno. Jas neznam dali nekoj od vas zabelezuva deka nema tuka raspravija pomegju vernicite (Muslimani/Hristijani),sekogas vie se mesate i sekogas vie ognot go palite (vie ateistite).
Sekako,ima razliki pomegju religiite i ne se slozuvame okolu veruvanjata,no nema raspravija ili omraza.Nikade nema vregjanje (ili mnogu retko od nekoi huligani) od strana na vernicite edni kon drugi. Vie ste tie koi frlaat fitni,vie ateistite.
Извини ама ние атеистите не сечеме глави на другите во име на нашето безбожништво,нели?
--- надополнето: Nov 2, 2011 3:07 PM ---
Sekoja vojna e zapocnata od Ateistite,Masonite,Satanistite,Iluminatite,Tajni Vladi,Sokrieni race,Nov svetski poredok i da ne ti nabrojuvam.
Перење мозок пријателе мој заблуден.

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Извини ама ние атеистите не сечеме глави на другите во име на нашето безбожништво,нели?
--- надополнето: Nov 2, 2011 3:07 PM ---
Seedno e kako vie da ste im ja odsekle. Bezbroj pati eden primer i slucaj vo Irak go imam napisano. Amerikanskite "mirotvorci" vo prilika na pretres na avtomobilot vo bagaz im montiraat Bomba i im ja aktiviraat ili pred crkva ili vo pazar. Pa potoa mediumite ja prezemaat ulogata (i ti ateisticki) pa ke kazat deka siitite toa na sunitite im go napravile ili muslimanite na hristijanite ili hristijanite namuslimanite. Pa ke najdat nekoi lesni vo umot,tocno so isprani mozoci i od ednite i drugite,ke formiraat organizacija,ke im gi perat (tocno) mozocite. Svesen vernik,takvo nesto ne bi napravil. Toa jasno go potvrduva sekoja religija i ne treba mnogu da se studira od kade se site teroristicki napadi.

Pogledni sto napravija vo Amerika. Kulite bliznacki gi strusija samo da vovedat eden nov termin kaj muslimanite,otkako vidoa deka im propadna adutot za zagrozenosta na zenata vo Islamot,bidejki sega so Hidzab i se skoluvaat i izleguvaat,se dvizat,nikoj za nisto ne moze da gi spreci,sami odlucuvaat..... sega Terorizam.

E vidi sega cij mozok e ispran.

F

Frankie Yale

Гостин
Seedno e kako vie da ste im ja odsekle. Bezbroj pati eden primer i slucaj vo Irak go imam napisano. Amerikanskite "mirotvorci" vo prilika na pretres na avtomobilot vo bagaz im montiraat Bomba i im ja aktiviraat ili pred crkva ili vo pazar. Pa potoa mediumite ja prezemaat ulogata (i ti ateisticki) pa ke kazat deka siitite toa na sunitite im go napravile ili muslimanite na hristijanite ili hristijanite namuslimanite.
Спејс, многу гледаш Полат Алемдар, навистина...

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Спејс, многу гледаш Полат Алемдар, навистина...
Еднаш во еден пост ни објаснуваше како американците го убиле Муро.....:pos:
Gledajte Dolina na Volcite ke videte cii se teroristickite organizacii,koj gi drzi,koj gi finansira,koj pali ogan a koj go gasi ognot. Naivni glupaci za da formiras organizacija sekade mozes da najdes.
:pos::pos:

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Да.

А твоите предци никогаш не убиле никој. Јас знам дека баба родила седум деца и уште е невина.
Ne,ne sum tolku naiven da kazam deka site muslimani se cvekinja za mirisanje. Huligani na sekade ima kolku da sakas,ne samo vo Islamot. No ako zboruvame za religijata,nemate pravo da go zboruvate toa,bidejki jasno toa religijata kako religija go zabranuva.
Slucai kako napadot na Ambasadata vo Saraevo,toa se huliganski raboti. No vie ne gi slusate optuzbite od strana na Rijasetot na Islamskata zaednica,od strana na reisot,na vodicot.... Sekogas go povtoruvate ona losoto od koe i nie kako vernici se stramime.
Zarem malku ima mafijaski organizacii kako Eta,kako Brigada Rosse,kako Koza Nostra,kade sto pretezno ateisti se.

Mnogu i mene mi e glupavo sto primer i jas ke zemam od edna filmska serija,no mnogu vistina ima. Gledajte Dolina na Volcite ke videte cii se teroristickite organizacii,koj gi drzi,koj gi finansira,koj pali ogan a koj go gasi ognot. Naivni glupaci za da formiras organizacija sekade mozes da najdes.

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Eve i uste eden primer. Primerot so Muro bese mnogu na mesto.
Taka ispagja na kraj deka organizaciata ti pravi steta i vo imeto na Boga.Pa seedno ti e kako Aron Feler da gi ubil.

Ako vie gledate samo CNN i BBC i samo od tamu crpite informacii i nie od nekade gledame :)
--- надополнето: Nov 2, 2011 3:22 PM ---
Ние сме тие! Има да правите како ние кажеме!
Абе ајде! Соземи се! :)
Pa ako si Cionist,togas ne se somnevam. No ako si Evrein,ima razlika.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom