Seedno e kako vie da ste im ja odsekle. Bezbroj pati eden primer i slucaj vo Irak go imam napisano. Amerikanskite "mirotvorci" vo prilika na pretres na avtomobilot vo bagaz im montiraat Bomba i im ja aktiviraat ili pred crkva ili vo pazar. Pa potoa mediumite ja prezemaat ulogata (i ti ateisticki) pa ke kazat deka siitite toa na sunitite im go napravile ili muslimanite na hristijanite ili hristijanite namuslimanite. Pa ke najdat nekoi lesni vo umot,tocno so isprani mozoci i od ednite i drugite,ke formiraat organizacija,ke im gi perat (tocno) mozocite. Svesen vernik,takvo nesto ne bi napravil. Toa jasno go potvrduva sekoja religija i ne treba mnogu da se studira od kade se site teroristicki napadi.
Pogledni sto napravija vo Amerika. Kulite bliznacki gi strusija samo da vovedat eden nov termin kaj muslimanite,otkako vidoa deka im propadna adutot za zagrozenosta na zenata vo Islamot,bidejki sega so Hidzab i se skoluvaat i izleguvaat,se dvizat,nikoj za nisto ne moze da gi spreci,sami odlucuvaat..... sega Terorizam.
E vidi sega cij mozok e ispran.
Кои НИЕ?Атеистите ли сакаш да кажеш?Јас не подржувам ничиво обезглавување,за мене човечкиот живот има највисока вредност и не смее да биде одземен најмалку за некоеси имбецилно обвинување дека некој правел магија?Каква магија,кои се тие глупости бе,живееш во 21 век а ми пишуваш за магии?Ајде те молам кажи ми како докажале дека човекот користел магија,да не има видео снимки или очевидци додека правел КАМЕ ХАМЕ БРАН?
Какви филмови гледаш тоа не знам,истотака не знам што ве учат во џамиите,дали да ја практикувате верата или ви читаат книги од типот на "Тајните на Масонеријата" или "Нов светски поредок"?Да не беше трагично,ќе звучеше смешно.Зарем ти навистина веруваш дека една Америка се бори на Блискиот Исток поради тоа што сака да ги уништи Муслиманите?
Не,неа ја интересира нафтата,профитот,моќта и ред други работи а Муслиманите ги користи само затоа што се доволно неписмени па може да ги манипулира.На крај краева,што имаат врска атеистите со окупацијата на Ирак????
Ти си лесен во умот зашто животот го раководиш само според една книга и не гледаш подалеку од неа.Наместо тоа,можеш да почнеш да ги отвораш очите,да почнеш да размислуваш малку за животот,читни нешто друго освен Куранот и можеби ќе сватиш всушност во каков свет живееме.
П.С.И не биди лицемерен,ако толку се залагаш за Исламот престани да куцаш по тастатурата зашто ако живееше заедно со чичкото со сабјата кој ти толку многу го браниш,интернетот за тебе ќе беше мисловна именка.