Прашања за Исламот II

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Абе не мешај државност со верување...
Гледам кај цепаш, смири се...
Евреите ќе ве поништат... тоа е факт... заради вас и ќе има трета светска војна, бидејќи, историјата мора да се повтори за последен пат... до трета мајка! :)

П.С. Морам да ти ја хранам омразата... го сфатив тоа :) Уживај сега...
Pa da ne kazuvate poslem deka nie sme go pocnuvale palenjeto na Ognot. Sega znaes koj se tie koi go palat ognot. A ako baras nekade omraza,togas samiot proverise,imas dovolno vo sebe.
Vie ste kako bure so voda (ateistite) na povrsina bistro,no sto nalegnalo vnatre,za da se uveris treba malku da promesas. Smrad ke pocuvstvuvas.
PS: Svesno malku drzi se,oti si ja hranis tvojata omraza i ja vadis na videlina.

F

Frankie Yale

Гостин
Frenkie... neli Masonite se smetaat za Misterija i tajna organizacija.
Точно така, зошто има тема за нив на подфорум мистерии...:tapp:

Мислам, биди сериозен. Општопознато е дека масоните мора да бидат религиозни, мора да веруваат во бог и не се атеисти. Пак тропаш глупости, Коза Ностра се атеисти а они закоравени католици, сите војни се започнати од атеисти а ниедна не наброја и според тебе Долина на Волците може да послужи како валиден извор на информации... Не бива.

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Не можете никако со некој да излезете на крај кога бега од прашања и ти објаснува со серија од телевизија бре.
За него тоа била реалноста...

Поголема перална на мозоци од телевизија, нема, пријателе.
Toa go zboruvam i jas,prijatele. Tuka za Islamot samo od televizijata se znae. A sami ste svedoci za faktot deka nema da sretnete musliman koj ke opravda takvo nesto.NEMA.

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Точно така, зошто има тема за нив на подфорум мистерии...:tapp:

Мислам, биди сериозен. Општопознато е дека масоните мора да бидат религиозни, мора да веруваат во бог и не се атеисти. Пак тропаш глупости, Коза Ностра се атеисти а они закоравени католици, сите војни се започнати од атеисти а ниедна не наброја и според тебе Долина на Волците може да послужи како валиден извор на информации... Не бива.
Prijatele,mozebi na istoimenata tema ke me sretnes i mene.
Ako postoi glupost,nema pogolema od veruvanjeto deka Masonite se religiozni luge. Mozebi,clenovi zemaat pripadnici na religii,koi gi znaat vnatresnite raboti i naj slabata tocka. Ako nemas dovolno dinamit ti treba inzinjerot na mostot da ti kaze kade e naj slabo i kade moze da se skine. No koi se formatorite na Masonite,koi se glavnite,sto se tie,koi se tie ? Nitu edna rabota na svetot ne e casa voda koja na ex ke se ispie.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Ateist,sam si svesen za faktot deka takva rabota samo na TV mozes da vidis dodeka od nitu eden Musliman nema da sretnes deka prifakja takvo nesto (kako teroristicki napad nad civili). Jas si ja pocituvam svojata religija i znam,Hadis isto taka mnogu pati povtoriv vo koj Muhammed s.a.w.s zabranuva VO VOJNA da se ubie nekoj nevooruzan. Bilo da e zena,maz,starec,dete..... ako ne e vooruzan ne smee da se ubie. Znam kolku e sega dozvoleno vo mirna doba da aknam zgrada ili avtobus so skolarci. Uste zboruvate za isprani mozoci.
А ти која телевизија гледаш? Ал-Џезера? На таа ли ви ги трујат мозоците дека Атеистите се убијци?
Кој тоа атеист поддржува убиство? ПОЈМА немаш што е атеизам, дечко.... седни гледај нормални телевизии Доста Пољат Хајлендер и Ал-Џезеира

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.273
Поени од реакции
12.272
Pa da ne kazuvate poslem deka nie sme go pocnuvale palenjeto na Ognot. Sega znaes koj se tie koi go palat ognot. A ako baras nekade omraza,togas samiot proverise,imas dovolno vo sebe.
Vie ste kako bure so voda (ateistite) na povrsina bistro,no sto nalegnalo vnatre,za da se uveris treba malku da promesas. Smrad ke pocuvstvuvas.
PS: Svesno malku drzi se,oti si ja hranis tvojata omraza i ja vadis na videlina.
Како прво... ми скисна да читам латиница. Македонец си, пишувај кирилица, ако не си, на мкд форум си, дај смени кодна табела.
Друго: запознај го соговорникот. „Ние“ не важи ако го користиш во унија со мене и атеизам.
Трето: Буричкај си го своето буре, не чепкај туѓи буриња, ќе ти смрди секако, дури и да има баклава! :D

П.С. Јас нудам само омраза, храна за другите! :) Јас сум оној што го чекате да ви ги запали срцата и како слепци да тргнете против сите со оган и меч бидејќи... Евреите имаат држава а Палестина е само регион... :) И тоа има многу врска со куранот :) Јас сум таа идеја што ќе ја уништи Палестина !!! Бројте ги о вие муслимани деновите, бидејќи ѕверот на рисјаните ќе тропне и на вашата порта! :)
П.П.С. Ама се добри овие теми... ми летаат поетични зборови и мисли насекаде... абе искра! :)

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Како прво... ми скисна да читам латиница. Македонец си, пишувај кирилица, ако не си, на мкд форум си, дај смени кодна табела.
Друго: запознај го соговорникот. „Ние“ не важи ако го користиш во унија со мене и атеизам.
Трето: Буричкај си го своето буре, не чепкај туѓи буриња, ќе ти смрди секако, дури и да има баклава! :D

П.С. Јас нудам само омраза, храна за другите! :) Јас сум оној што го чекате да ви ги запали срцата и како слепци да тргнете против сите со оган и меч бидејќи... Евреите имаат држава а Палестина е само регион... :) И тоа има многу врска со куранот :) Јас сум таа идеја што ќе ја уништи Палестина !!! Бројте ги о вие муслимани деновите, бидејќи ѕверот на рисјаните ќе тропне и на вашата порта! :)
П.П.С. Ама се добри овие теми... ми летаат поетични зборови и мисли насекаде... абе искра! :)
Vo mislite deka im nudis na drugi hrana za omraza,mi se cini deka se prejade veke samiot.

M

Muranyi

Гостин
Prijatele,mozebi na istoimenata tema ke me sretnes i mene.
Ako postoi glupost,nema pogolema od veruvanjeto deka Masonite se religiozni luge. Mozebi,clenovi zemaat pripadnici na religii,koi gi znaat vnatresnite raboti i naj slabata tocka. Ako nemas dovolno dinamit ti treba inzinjerot na mostot da ti kaze kade e naj slabo i kade moze da se skine. No koi se formatorite na Masonite,koi se glavnite,sto se tie,koi se tie ? Nitu edna rabota na svetot ne e casa voda koja na ex ke se ispie.
Признавам,не проваливте,што да ти кажам?Значи според ова Муслиманите ја имаат најјаката контраразузнавачка служба во светот,ете признавам.Додека цел западен свет и цивилизација се трудеше да ги разоткрие Масоните и што всушност се тие,проникливите Муслимани од Блискиот Исток ги открија и сега се спремаат пуздер да ги направат.Искрено ги жалам Масоните.
Ајде те молам не ми одговори на прашањето-Кажи ми барем една војна кои ја започнале атеистите,во име на атеизмот и со цел уништување на сите светски религии?Ако не ме разбираш нешто слично на Крстоносните војни или Џихадот само од спротивен-атеистички аспект?Само една,повеќе не барам.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.273
Поени од реакции
12.272
Vo mislite deka im nudis na drugi hrana za omraza,mi se cini deka se prejade veke samiot.
Јас? Никогаш... секогаш се може повеќе... за било што!
Немајте граници... буткајте...
О вие муслиамни, не го ограничувајте човечкото ако сакате да го надминете и да го спознаете Allah (НеБогот на еврејски)!
Застанете во зенитот на сонцето вистинскиот бог на Земјата и видете си ја сенката на земјата која слепо ја следите!

Ако и капка ваша мисла или дејство е врзано за Земјата, заборавете ме мене, вашиот милостив бог чии учења ги заборавивте и измешавте со човечка доктрина!
Проклети ќе бидете, о вие муслимани, лажно наречени мои следбеници...

П.С. Морав да ја прекинам врската со Богот, стана суров!

П.П.С. И може кирилица, или имаш омраза и кон неа? Бидејќи е наша, македонска?

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Признавам,не проваливте,што да ти кажам?Значи според ова Муслиманите ја имаат најјаката контраразузнавачка служба во светот,ете признавам.Додека цел западен свет и цивилизација се трудеше да ги разоткрие Масоните и што всушност се тие,проникливите Муслимани од Блискиот Исток ги открија и сега се спремаат пуздер да ги направат.Искрено ги жалам Масоните.
Ајде те молам не ми одговори на прашањето-Кажи ми барем една војна кои ја започнале атеистите,во име на атеизмот и со цел уништување на сите светски религии?Ако не ме разбираш нешто слично на Крстоносните војни или Џихадот само од спротивен-атеистички аспект?Само една,повеќе не барам.
A be zlatko,ako soprugata se razvede od tebe i ti kaze deka pricina za toa e sto si bil so nekoja druga a ti znaes deka toa ne e tocno,neli e jasno deka nekoj posredi vlegol da ve rasturi ?
Agenti polno e vo Saudiska Arabija koi Islamot go poznavaat mnogu no celta im e da napravat razdor. Poimeno se Muslimani... samo vie mislite deka samo amerikancite se spremni razuznavaci,spie svetot.
Edo so garancija mozam da vi vetam. Mirisa proletta na Islamot. Blagodarenie na vas,na spletkite koi im gi pravea cel zivot. Na zivotot pekol koj im go napravija vo sekoja edna drzava Islamska,,, Nema poveke,taka ke zavrsat site rezimi i onie koi nasilno vladeele pa togas belkim ke svatite deka ne bilo kako sto ste mislele.

Dodeka bese A1tv. mi se cinese deka sekoj moment ke izbie gragjanski rat,deka cela makedonija stana protiv vladata,,, ama ne gledav sitel te. od druga strana sto se slucuva. Sega ja nema A1. tolku e mirna drzavata,ili barem taka izgleda,kako vo Svajcarija da ziveam.

F

Frankie Yale

Гостин
A be zlatko,ako soprugata se razvede od tebe i ti kaze deka pricina za toa e sto si bil so nekoja druga a ti znaes deka toa ne e tocno,neli e jasno deka nekoj posredi vlegol da ve rasturi ?
Agenti polno e vo Saudiska Arabija koi Islamot go poznavaat mnogu no celta im e da napravat razdor. Poimeno se Muslimani... samo vie mislite deka samo amerikancite se spremni razuznavaci,spie svetot.
Edo so garancija mozam da vi vetam. Mirisa proletta na Islamot. Blagodarenie na vas,na spletkite koi im gi pravea cel zivot. Na zivotot pekol koj im go napravija vo sekoja edna drzava Islamska,,, Nema poveke,taka ke zavrsat site rezimi i onie koi nasilno vladeele pa togas belkim ke svatite deka ne bilo kako sto ste mislele.

Dodeka bese A1tv. mi se cinese deka sekoj moment ke izbie gragjanski rat,deka cela makedonija stana protiv vladata,,, ama ne gledav sitel te. od druga strana sto se slucuva. Sega ja nema A1. tolku e mirna drzavata,ili barem taka izgleda,kako vo Svajcarija da ziveam.
Не одговори на прашањето, која е таа војна е започната во име на атеизмот? А за масоните не сакам веќе да се тегнам со тебе. Верувај во што сакаш, масони атеисти, илуминати...

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.273
Поени од реакции
12.272

Ти си во Македонија, што се замараш со политиките и интригите во Саудиска Арабија? :) Овде делиме политички идеи или се „докажуваме“ за исламот?
Мириса пролета само на разголени жени! На ништо друго :)
Си заборавил ти изгледа на жените...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom