T
Tetro
Гостин
Атеизам (знак за нееднаквост) Религија.Најголема религија која му еба мамето на човештвото е атеизмот.
И шо имат то врска со оваа тема?
Атеизам (знак за нееднаквост) Религија.Најголема религија која му еба мамето на човештвото е атеизмот.
Тоа беше само контра реплика до " Human"Атеизам (знак за нееднаквост) Религија.
И шо имат то врска со оваа тема?
Tocno. Jas neznam dali nekoj od vas zabelezuva deka nema tuka raspravija pomegju vernicite (Muslimani/Hristijani),sekogas vie se mesate i sekogas vie ognot go palite (vie ateistite).Најголема религија која му еба мамето на човештвото е атеизмот.
Ајде кажи една војна што се водела во име на атеизмот?Не збори на паметНајголема религија која му еба мамето на човештвото е атеизмот.
Sekoja vojna e zapocnata od Ateistite,Masonite,Satanistite,Iluminatite,Tajni Vladi,Sokrieni race,Nov svetski poredok i da ne ti nabrojuvam.Ајде кажи една војна што се водела во име на атеизмот?Не збори на памет
За видеото немам коментар,гнасотилаци,беди,слепци,малку им е што им прави Америка,за вакви мајмуни секоја бомба е вредна.
Извини ама ние атеистите не сечеме глави на другите во име на нашето безбожништво,нели?Tocno. Jas neznam dali nekoj od vas zabelezuva deka nema tuka raspravija pomegju vernicite (Muslimani/Hristijani),sekogas vie se mesate i sekogas vie ognot go palite (vie ateistite).
Sekako,ima razliki pomegju religiite i ne se slozuvame okolu veruvanjata,no nema raspravija ili omraza.Nikade nema vregjanje (ili mnogu retko od nekoi huligani) od strana na vernicite edni kon drugi. Vie ste tie koi frlaat fitni,vie ateistite.
Перење мозок пријателе мој заблуден.Sekoja vojna e zapocnata od Ateistite,Masonite,Satanistite,Iluminatite,Tajni Vladi,Sokrieni race,Nov svetski poredok i da ne ti nabrojuvam.
Да.Sekoja vojna e zapocnata od Ateistite,Masonite,Satanistite,Iluminatite,Tajni Vladi,Sokrieni race,Nov svetski poredok i da ne ti nabrojuvam.
Seedno e kako vie da ste im ja odsekle. Bezbroj pati eden primer i slucaj vo Irak go imam napisano. Amerikanskite "mirotvorci" vo prilika na pretres na avtomobilot vo bagaz im montiraat Bomba i im ja aktiviraat ili pred crkva ili vo pazar. Pa potoa mediumite ja prezemaat ulogata (i ti ateisticki) pa ke kazat deka siitite toa na sunitite im go napravile ili muslimanite na hristijanite ili hristijanite namuslimanite. Pa ke najdat nekoi lesni vo umot,tocno so isprani mozoci i od ednite i drugite,ke formiraat organizacija,ke im gi perat (tocno) mozocite. Svesen vernik,takvo nesto ne bi napravil. Toa jasno go potvrduva sekoja religija i ne treba mnogu da se studira od kade se site teroristicki napadi.Извини ама ние атеистите не сечеме глави на другите во име на нашето безбожништво,нели?
--- надополнето: Nov 2, 2011 3:07 PM ---
Да.Sekoja vojna e zapocnata od Ateistite,Masonite,Satanistite,Iluminatite,Tajni Vladi,Sokrieni race,Nov svetski poredok i da ne ti nabrojuvam.
Спејс, многу гледаш Полат Алемдар, навистина...Seedno e kako vie da ste im ja odsekle. Bezbroj pati eden primer i slucaj vo Irak go imam napisano. Amerikanskite "mirotvorci" vo prilika na pretres na avtomobilot vo bagaz im montiraat Bomba i im ja aktiviraat ili pred crkva ili vo pazar. Pa potoa mediumite ja prezemaat ulogata (i ti ateisticki) pa ke kazat deka siitite toa na sunitite im go napravile ili muslimanite na hristijanite ili hristijanite namuslimanite.
Еднаш во еден пост ни објаснуваше како американците го убиле Муро.....Спејс, многу гледаш Полат Алемдар, навистина...
Gledajte Dolina na Volcite ke videte cii se teroristickite organizacii,koj gi drzi,koj gi finansira,koj pali ogan a koj go gasi ognot. Naivni glupaci za da formiras organizacija sekade mozes da najdes.
Ne,ne sum tolku naiven da kazam deka site muslimani se cvekinja za mirisanje. Huligani na sekade ima kolku da sakas,ne samo vo Islamot. No ako zboruvame za religijata,nemate pravo da go zboruvate toa,bidejki jasno toa religijata kako religija go zabranuva.Да.
А твоите предци никогаш не убиле никој. Јас знам дека баба родила седум деца и уште е невина.
Ние сме тие! Има да правите како ние кажеме!Sekoja vojna e zapocnata od Ateistite,Masonite,Satanistite,Iluminatite,Tajni Vladi,Sokrieni race,Nov svetski poredok i da ne ti nabrojuvam.
yeah right Колку што и исламот е невера (а во суштина и е)Најголема религија која му еба мамето на човештвото е атеизмот.
Pa ako si Cionist,togas ne se somnevam. No ako si Evrein,ima razlika.Ние сме тие! Има да правите како ние кажеме!
Абе ајде! Соземи се!