Why?
Самострел да зеам, да истепам тоа племе
- Член од
- 3 мај 2009
- Мислења
- 2.726
- Поени од реакции
- 2.940
Реинкарнацијата е срање.Реинкарнацијата е ВЕРУВАЊЕ или ЗНАЕЊЕ?
Реинкарнацијата е срање.Реинкарнацијата е ВЕРУВАЊЕ или ЗНАЕЊЕ?
Еден куп на неистомисленици? мислиш заспани со отворени очи....ај погледни кои се моите „непријатели’...само тоа смешните атеисти кои се „силни“ кога се во чопор, и кога си ставаат лајкови еден на друг, а поединецно избегаваат секаков тип на дискусија за религија....бидејки се неписмени во тој делgurdjieff
Ме интересира дали твојата "религиозност" и "освестеност", те донела до овој степен да секој твој пост и мисла наиде на еден куп неистомисленици, кои некојпат се обидуваат и мајтап да тераат со тебе, а ти кутриот мислиш дека си некоја уникатна персона поради таквиот сплет на околности?
До религијата ли е? До освестеноста?
Брат..на која тема за религија да дискутираме....или религијата е срање за тебе....ако е така, не разбирам зошто спиеш на подфорумотРеинкарнацијата е срање.
Гурџи тоа со чопорот и силината си помешал нешто. Тоа важи за твоите омилени муслимани.Еден куп на неистомисленици? мислиш заспани со отворени очи....ај погледни кои се моите „непријатели’...само тоа смешните атеисти кои се „силни“ кога се во чопор, и кога си ставаат лајкови еден на друг, а поединецно избегаваат секаков тип на дискусија за религија....бидејки се неписмени во тој дел
Прво се договори сам со тебе во кои спаѓаш....што религија сиНе те прашав да кажеш што е според мене, туку што има врска библијата со Исус.
Пошто ти си тој што не учи, па д ани кажеш, нели?
Мене ми е жал за тебе. Најозбилно. Решив да ти помогнам. Ќе те едуцирам секој ден. Прво ќе почнеме со клипчиња, со оглед на твојот скромен интелектуален капацитет, па ако напредуваш, ќе следат и совети за книги кои треба да ги прочиташ. За почетокот, Карлин е сосем доволен. Потоа ќе свртиме на ошо мошо тошо буда муда срања.Еден куп на неистомисленици? мислиш заспани со отворени очи....ај погледни кои се моите „непријатели’...само тоа смешните атеисти кои се „силни“ кога се во чопор, и кога си ставаат лајкови еден на друг, а поединецно избегаваат секаков тип на дискусија за религија....бидејки се неписмени во тој дел
--- надополнето: 24 август 2012 во 15:08 ---
Брат..на која тема за религија да дискутираме....или религијата е срање за тебе....ако е така, не разбирам зошто спиеш на подфорумот
Седи единица!Еден куп на неистомисленици? мислиш заспани со отворени очи....ај погледни кои се моите „непријатели’...само тоа смешните атеисти кои се „силни“ кога се во чопор, и кога си ставаат лајкови еден на друг, а поединецно избегаваат секаков тип на дискусија за религија....бидејки се неписмени во тој дел
Уште една овца во стадото...чопорМене ми е жал за тебе. Најозбилно. Решив да ти помогнам. Ќе те едуцирам секој ден. Прво ќе почнеме со клипчиња, со оглед на твојот скромен интелектуален капацитет, па ако напредуваш, ќе следат и совети за книги кои треба да ги прочиташ. За почетокот, Карлин е сосем доволен. Потоа ќе свртиме на ошо мошо тошо буда муда срања.
Договорено?
Ајде сега, изгледај го клипов, размисли за него, па врати се една недела.
не копирај..Седи единица!
Појма немаш од религија, не тролај жити се више, не знаеш ни кои религии постојат, не знаеш ни која е трета религија во светот
Атеисти од целиот свет....дадете одговор на прашањето...Реинкарнацијата е ВЕРУВАЊЕ или ЗНАЕЊЕ?
Атеисти од целиот свет....дадете одговор на прашањето...
Што не ти е јасно?Реинкарнацијата е срање.
Гурџи,издржи ти,најјачи си....можеш ти сам против ова атеистиштава будистичкиај погледни кои се моите „непријатели’...само тоа смешните атеисти кои се „силни“ кога се во чопор, и кога си ставаат лајкови еден на друг, а поединецно избегаваат секаков тип на дискусија за религија....бидејки се неписмени во тој дел
Реинкарнацијата е глупост, исто како и задгробниот живот. Двата концепти постулираат постоење на непостоечки ентитет, познат низ историјата како душа.Реинкарнацијата е ВЕРУВАЊЕ или ЗНАЕЊЕ?
Ако не го знаете одговорот ..не мора да серетеШто не ти е јасно?
Ако не го знаете одговорот ..не мора да серете
Реинкарнацијата е срање.
Реинкарнацијата е глупост, исто како и задгробниот живот. Двата концепти постулираат постоење на непостоечки ентитет, познат низ историјата како душа.
Ајде, полека, знам дека ти е комплицирано, ќе научиш...
Кој тоа се пофалил дека знае дали Бог постои или не?Еве посочи еден пост,докажи го тоа што го тврдиш.Вака само празни зборови.Нели тоа атеистиве се фалефте дека ЗНАЕТЕ а НЕ ДА ВЕРУВАТЕ....
Реинкарнацијата е ВЕРУВАЊЕ или ЗНАЕЊЕ?
Брат..шапо за правите атеисти....ама и ти ако си прав атеист, нема да те занимава темата религија....него си од оние...не ме интересира, ама сакам да знамРеинкарнацијата е глупост, исто како и задгробниот живот. Двата концепти постулираат постоење на непостоечки ентитет, познат низ историјата како душа.
Ајде, полека, знам дека ти е комплицирано, ќе научиш...
Напротив, како атеист, и тоа прилично милитантен, многу ме интересира религијата. Лагата наречена религија е премногу влијателна за да им се остави на религиозните.Брат..шапо за правите атеисти....ама и ти ако си прав атеист, нема да те занимава темата религија....него си од оние...не ме интересира, ама сакам да знам