DBack
gloveless
- Член од
- 19 декември 2007
- Мислења
- 5.372
- Поени од реакции
- 2.556
Ама Исус праи respawn за три дена! Шо се три дена!?како што знаеш Алах со себе сабја носи...за сваки случај
Ама Исус праи respawn за три дена! Шо се три дена!?како што знаеш Алах со себе сабја носи...за сваки случај
Прекини!Навистина, после коментаров се запрашувам со кого зборувам. Или тебе за почеток - никогаш не те запишале во прво одделение (пошто чисто, и тогаш прават тестови).
Психологија и идиотизам.... немаш поим што е ниту едното, ниту другото, ама не зошто си идиот, ти си само - неук.
Can't wait... Ама Боди, ќе ги изгубиш моите лајкови... гледам слабо стоиш со фановиПрекини!
Ако не, те ставам на листа на најдосадни
Фала за лајкчињатаCan't wait... Ама Боди, ќе ги изгубиш моите лајкови... гледам слабо стоиш со фанови
Те лаже Пума дека немаш фанови. Јас сум твојот најголем фан...Фала за лајкчињата
Знам дека се од срце дадени.
Не те ставам на никакви листи не се секирај, такви детски игри беа интересни до 5 одд.
Инаку фанови фала богу немам многу.
Тоа е добар показател за тоа дека сум "на правиот пат".
Еве ти еден лајк и од мене да не речеш лош човек сум бил
Oстај ја, лаже суши.Те лаже Пума дека немаш фанови. Јас сум твојот најголем фан...
Колку ти е длабоко и провокативно прашањето, задира во самата суштина на проблемот...Почитувани пријатели денес знаете сите е Митровден голем христијански празник. Среќно !!!Само ме интересира како го доживувате овој празник ова прашање се однесува на атеистите.Претпоставувам дека некои од вас имаат именден,некој пак се поканети на именден и што правите на вакви денови?.Ме интересира и за другите верски празници што правите? Зарем седите дома сами,ги одбивате поканите на вашите пријатели ,или и покрај тоа што не верувате трчате по гости ?
Појма немав дека е Митровден, ја се извињавам. Иначе другите празници, особено Бајрам (Рамазан и Курбан) глумам најголем муслиман зошто како што би рекле другите, ја сум покварен и сакам пари да заработам... Шо ги ебам.Зарем седите дома сами,ги одбивате поканите на вашите пријатели ,или и покрај тоа што не верувате трчате по гости ?
Значи незнам ти како го сфаќаш однесувањето на атеистите, но... На именден не се кани како прво, туку кој милува оди... Како второ тоа не се прави заради христијанскиот празник, туку заради почит кон тој што си го слави. Како што христијанин оди на гости кај муслиман, на курбан бајрам, од почит кон домаќинот, и обратно... така и атеист може да оди на слава кај некој верник...Почитувани пријатели денес знаете сите е Митровден голем христијански празник. Среќно !!!Само ме интересира како го доживувате овој празник ова прашање се однесува на атеистите.Претпоставувам дека некои од вас имаат именден,некој пак се поканети на именден и што правите на вакви денови?.Ме интересира и за другите верски празници што правите? Зарем седите дома сами,ги одбивате поканите на вашите пријатели ,или и покрај тоа што не верувате трчате по гости ?
Што е разликата помеѓу Исус, Аllah и Мухамед ?Ако некогаш ви се појави Алах и Исус истовремено на која религија прво ќе подадете рака?
Јас на именден си чекам гости. Идат луѓето од кога имам една година, сигурно нема да им кажам: не ми доаѓајте повеќе. По гости не одам освен за матури, свадби и погреби, таков сум шо ќе ми прајш. Немам ништо против јајцата за Велигден и посебно баклавата за Бајрам. Само нека е весело.Почитувани пријатели денес знаете сите е Митровден голем христијански празник. Среќно !!!Само ме интересира како го доживувате овој празник ова прашање се однесува на атеистите.Претпоставувам дека некои од вас имаат именден,некој пак се поканети на именден и што правите на вакви денови?.Ме интересира и за другите верски празници што правите? Зарем седите дома сами,ги одбивате поканите на вашите пријатели ,или и покрај тоа што не верувате трчате по гости ?
Па навистина не ми е јасно ...не верувате само почитувате одредени личности а твоите најверојатно веруваат штом слават?Значи незнам ти како го сфаќаш однесувањето на атеистите, но... На именден не се кани како прво, туку кој милува оди... Како второ тоа не се прави заради христијанскиот празник, туку заради почит кон тој што си го слави. Како што христијанин оди на гости кај муслиман, на курбан бајрам, од почит кон домаќинот, и обратно... така и атеист може да оди на слава кај некој верник...
Татко ми е Митко, и дома го славиме празникот. Затоа не се чепкај таму те молам... Јас иако не верувам во св. Митре (или како и да се вика) сепак се јавив да му честитам и да се извинам што неможам да одам да го видам, не заради светецот туку заради човекот кој решил да го слави празникот.
p.s Happy???
Што не ти е јасно? Го почитуваш оној што слави таков празник, а не и самиот празник.Па навистина не ми е јасно ...не верувате само почитувате одредени личности а твоите најверојатно веруваат штом слават?
Незнам дали ти имаш домашна слава, но ако имаш ги чекаш гостите на врата со тефтер и ги прашуваш во што веруваат??? Зошто неможе да ти стане јасно, дека има луѓе кои не веруваат во Бог но сепак знаат што е љубов и што е почит... Да на гости се оди поради почит кон домаќинот, не поради празникот... И да го славиме и кај нас се добредојдени сите кои го почитуваат татко ми и кои решиле оваа ноќ да ја поминат со него.Па навистина не ми е јасно ...не верувате само почитувате одредени личности а твоите најверојатно веруваат штом слават?