Прашања до атеистите

Статус
Затворена за нови мислења.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Игорче, ти ми мирисаш на поделена личност. Знаеш...
Dissociative identity disorder is a psychiatric diagnosis and describes a condition in which a person displays multiple distinct identities (known as alters or parts), each with its own pattern of perceiving and interacting with the environment.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dissociative_identity_disorder
Ти ми смрдиш на идиот. Знаеш....
An idiot, dolt, or dullard is a mentally deficient person, or someone who acts in a self-defeating or significantly counterproductive way. Archaically the wordmome has also been used. The similar terms moron, imbecile, and cretin have all gained specialized meanings in modern times. An idiot is said to be idiotic, and to suffer from idiocy. A dunce is an idiot who is specifically incapable of learning. An idiot differs from a fool (who is unwise) and an ignoramus (who is uneducated/an ignorant), neither of which refers to someone with low intelligence.
http://en.wikipedia.org/wiki/Idiot
someone with low intelligence :)
Како би знаела ти ти за поделени личности ако си - someone with low intelligence ?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.777
Ти ми смрдиш на идиот. Знаеш....
An idiot, dolt, or dullard is a mentally deficient person, or someone who acts in a self-defeating or significantly counterproductive way. Archaically the wordmome has also been used. The similar terms moron, imbecile, and cretin have all gained specialized meanings in modern times. An idiot is said to be idiotic, and to suffer from idiocy. A dunce is an idiot who is specifically incapable of learning. An idiot differs from a fool (who is unwise) and an ignoramus (who is uneducated/an ignorant), neither of which refers to someone with low intelligence.
http://en.wikipedia.org/wiki/Idiot
someone with low intelligence :)
Како би знаела ти ти за поделени личности ако си - someone with low intelligence ?
Јас поминав многу психолошки тестови другар, за тебе чисто се сомневам, посебно што дури ниту Википедија не знаеш да ја користиш. Ама ајде да ми ти помогнам:

Mental deficiency used to be more finely classified using the following technical terms that later began to be abused by the rest of society

Инаку, покрај тоа што не знаш што си, ги дискриминираш лицата со посебни потреби. Засрами се.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Јас поминав многу психолошки тестови другар, за тебе чисто се сомневам, посебно што дури ниту Википедија не знаеш да ја користиш. Ама ајде да ми ти помогнам:

Mental deficiency used to be more finely classified using the following technical terms that later began to be abused by the rest of society

Инаку, покрај тоа што не знаш што си, ги дискриминираш лицата со посебни потреби. Засрами се.
A зошто би поминувал психолошки тестови?
Некој мислел да не си случајно мрдната?
Инаку психологија и идиотизам....крава и козметика.
:pos:
Знаеш ли што е најинтересното за тебе?
Стариве викаат ем шуто ем сака да боде.
Не иде тоа така, што да ти правам.
Да си ми блиску при раце да ти помагам, вака осудена си на пропаст....другарице.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.395
Поени од реакции
5.021
Игорче, ти ми мирисаш на поделена личност. Знаеш...
Dissociative identity disorder is a psychiatric diagnosis and describes a condition in which a person displays multiple distinct identities (known as alters or parts), each with its own pattern of perceiving and interacting with the environment.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dissociative_identity_disorder
Долго време се мислев дека ова е вистинската дијагноза за Игорче Цветаноски...
Ама мислам дека има уште... некој си развој на болеста што досега е манифестирано само кај него...

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Долго време се мислев дека ова е вистинската дијагноза за Игорче Цветаноски...
Ама мислам дека има уште... некој си развој на болеста што досега е манифестирано само кај него...
Хахахх кои комплекси сум ти ги НАБИЛ. :pos:
Ќе одговарам пред Хаг за ова.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.395
Поени од реакции
5.021
Хахахх кои комплекси сум ти ги НАБИЛ. :pos:
Ќе одговарам пред Хаг за ова.
-Чук, чук...
-Кој е?
-Игорче верникот, Игорче неверникот, Игорче Буда, Игорче Ошо, Игорче фолијашо, Игорче набивачо на комплекси...
-Многумина сте биле вие бе...

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
-Чук, чук...
-Кој е?
-Игорче верникот, Игорче неверникот, Игорче Буда, Игорче Ошо, Игорче фолијашо, Игорче набивачо на комплекси...
-Многумина сте биле вие бе...
Смири се другар, немав лоши намери.
Така испадна, ќе пробаме да исправиме неправда.
Ќе ми текне нешто, у меѓувреме да прошетаме малку.
Сабота било, сега ми текна.
Поздрав и не се секирај, ќе се најде чаре.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent. Is he both able and willing? Then whence cometh evil? Is he neither able nor willing? Then why call him God? -The troll thesis

God created Man so he can play an epic game of The Sims, against Satan.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.777
A зошто би поминувал психолошки тестови?
Некој мислел да не си случајно мрдната?
Инаку психологија и идиотизам....крава и козметика.
:pos:
Знаеш ли што е најинтересното за тебе?
Стариве викаат ем шуто ем сака да боде.
Не иде тоа така, што да ти правам.
Да си ми блиску при раце да ти помагам, вака осудена си на пропаст....другарице.
Навистина, после коментаров се запрашувам со кого зборувам. Или тебе за почеток - никогаш не те запишале во прво одделение (пошто чисто, и тогаш прават тестови).

Психологија и идиотизам.... немаш поим што е ниту едното, ниту другото, ама не зошто си идиот, ти си само - неук.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent. Is he both able and willing? Then whence cometh evil? Is he neither able nor willing? Then why call him God? -The troll thesis

God created Man so he can play an epic game of The Sims, against Satan.
Епи кур ;)

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Ако некогаш ви се појави Алах и Исус истовремено на која религија прво ќе подадете рака?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom