Прашања до атеистите

Статус
Затворена за нови мислења.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791
bratce nikad u zivot ne sum imal na kajgana forum pred ova denes a toa deka si me pomesal so nekoj toa neznam
За истенчениот детективско/истражувачки/логички нос на членовите на овој форум ова е потполно исто како да си признал дека имаш друг акаунт.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
ma daj ti se molam
--- надополнето: Jul 6, 2011 11:34 PM ---

ke se navreduvame li
Не бе зошто.. ако не си Митко или неговото алтер-его, нема од што да се навредиш :)
Ма да ја мислам дека ти само сакаш да не измамиш дека си Митко за Митко да наебе... what is it, hm? :)

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
А го знаеш Митко, те поздрави....
bez razlika sto i da ti pisam nema da mi veruvas ako ti go znaes toj mitko javimu se i prasaj go mene vise ne me zamaraj so mitko ili sto ti ja znam
--- надополнето: Jul 6, 2011 11:37 PM ---
dobro barem temava prekrsteteja vo MITKO

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Ама успеа да ја размрда темава мора да му се признае :)
Е да, признавам.

kolku filozofski odgovor a ja pa mislev onaka laicki nesto tvoe ke kazez
Пријателче имаш проблем со концептот „верување“. За жал нашиов сиромашен македонски јазик, толку дозволува. Што е за тебе верување, и во што ти веруваш??
Кога ќе ги расчистиме тие поими, можеме да ти дадеме одговор.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
bez razlika sto i da ti pisam nema da mi veruvas ako ti go znaes toj mitko javimu se i prasaj go mene vise ne me zamaraj so mitko ili sto ti ja znam
--- надополнето: Jul 6, 2011 11:37 PM ---
dobro barem temava prekrsteteja vo MITKO
E добро мајка му стара, сериозно мислеше да дојдеш на темава и со прашања на не многу интелегентно 12 годишно дете да испровоцираш некого?

Дај прибери се...

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Е да, признавам.

Пријателче имаш проблем со концептот „верување“. За жал нашиов сиромашен македонски јазик, толку дозволува. Што е за тебе верување, и во што ти веруваш. Кога ќе ги расчистиме тие поими, можеме да ти дадеме одговор.
bratce jas samo prasav dali ateistot veruva vo nesto BILO TOA DA E BOG,ZAKONI NA FIZIKA,PRIRODA,DARVINOVA teorija BILO STO znaci dali ateistot veruva vo bilo sto

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
E добро мајка му стара, сериозно мислеше да дојдеш на темава и со прашања на не многу интелегентно 12 годишно дете да испровоцираш некого?

Дај прибери се...
navistina ne sum znael deka provociram daj postiraj nesto sto sum kazal citaj napisal kade jas toa provociram
--- надополнето: Jul 6, 2011 11:42 PM ---
Хехе фала, те поздрави Нури :D :D :D
strasna rabota no mislam deka ke se sredis ako si legnes malce da odmoris:ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom