- Член од
- 7 јули 2011
- Мислења
- 309
- Поени од реакции
- 57
a ti si gi otkril ili nekoj ti kazal deka e taka pa spored tebe e faktФизичките закони се закони нема потреба да верува, тие се факт.
a ti si gi otkril ili nekoj ti kazal deka e taka pa spored tebe e faktФизичките закони се закони нема потреба да верува, тие се факт.
Aj bas i mene me interesira koj napravil dvoen akauntништо лично
него, баш ме интересира... де Acid да го цимнеме...
Судејќи по длабочината на провокациите, не е многу тешко да се погоди...Aj bas i mene me interesira koj napravil dvoen akaunt
bratce nikad u zivot ne sum imal na kajgana forum pred ova denes a toa deka si me pomesal so nekoj toa neznamAj bas i mene me interesira koj napravil dvoen akaunt
Судејќи по длабочината на провокациите, не е многу тешко да се погоди...
Ти мајчиното млеко сам го откри дека е вкусно или некој ти раскажуваше за тоа?a ti si gi otkril ili nekoj ti kazal deka e taka pa spored tebe e fakt
Не се секирај, има уште еден неписмен овде, многу личиш на него...bratce nikad u zivot ne sum imal na kajgana forum pred ova denes a toa deka si me pomesal so nekoj toa neznam
хахаха, тие прикаски тешко поминувааат.bratce nikad u zivot ne sum imal na kajgana forum pred ova denes a toa deka si me pomesal so nekoj toa neznam
nemoj na prasanje so prasanje da odgovarasТи мајчиното млеко сам го откри дека е вкусно или некој ти раскажуваше за тоа?
neli pred da kazes deka sum toj i toj treba da prasas dali sum navistina tojНе се секирај, има уште еден неписмен овде, многу личиш на него...
a sega ke se raspravame dali sum nekoj sto bil ovde ili ke si muabetime neli temava e prasanje do ateisti ete i ja prasav vase e da me udostoite so odgovorхахаха, тие прикаски тешко поминувааат.
Нема потреба за прашување, знаеме дека ти си Митко...neli pred da kazes deka sum toj i toj treba da prasas dali sum navistina toj
Го знаеш планот на Болдрик, кога се обидуваа да го фатат Германскиот шпиун во болницата?nemoj na prasanje so prasanje da odgovaras
--- надополнето: Jul 6, 2011 11:26 PM ---
neli pred da kazes deka sum toj i toj treba da prasas dali sum navistina toj
Во прашањето е одговорот.nemoj na prasanje so prasanje da odgovaras
kolku filozofski odgovor a ja pa mislev onaka laicki nesto tvoe ke kazezВо прашањето е одговорот.
nemoj da me prekrstuvas te molam ako nekoj ima isto mislenje so nekoj drug dali stanuva za istiot covekНема потреба за прашување, знаеме дека ти си Митко...
Добро ако не си ти тој што мислам барем признај дека си пријател на Митко.nemoj da me prekrstuvas te molam ako nekoj ima isto mislenje so nekoj drug dali stanuva za istiot covek
po taa logika site tuka sto se trudat da debatiraat se edna ista osoba