Почина Киро Глигоров

Статус
Затворена за нови мислења.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
ај ств не е темава за таква дискусија оваа повеке само почит да се оддаде ..

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
... и мене не ми се верува. Инаку тоа е, цело време Киро Киро ви беше у уста, и еве го човекот си отиде. Како и да е, RIP.

Сега Грујо изгледа следен ќе ви биде у уста :D

Ч Е Н Т О

Методија Андонов
Член од
3 јули 2008
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.612
Нека почива во мир.

Отворив специјална тема за него во подфорумот историја каде ќе можеме да споделиме факти, аргументи и докази за неговиот живот и дело од историски аспект за да ги собереме на едно место сите позитивни и негативни нешта што тој ги направил во својот живот за Македонија.

Ве замолувам таму без постови од една реченица, туку посодржајни и поткрепени со документи и докази за кажаното.

Клик на линков:

Киро Глигоров (1917-2012)

П

Паспарту

Гостин
Што кажа лошто цитро бе се*ко ? Ако ти сече малце тоа у лејката би сватил дали Киро бил или не НАЈГОЛЕМ човек во модерната историја.. Дедо ми го смени името у ФИРОМ, 20 години се брукаме со тоа кретенско име како да сме фабрика за паштети а не држава, дедо ми го смени знамето , дедоми ги потпиша законите за приватизација со кои стотици иљади останаа без работа..дедо ми го продаде Прохор Пчински на Србите ? Така и по Трајковски кога загина сите се лигавевте а пред тоа нема кој не го пљукаше.. ама цитро не е дволичен човек, ја што мислам за него го мислам тоа и кога е жив и кога е мртов,а не како пичица да мењам мислења и да се лигавам денес вака утре така..
Држава со ваква младина не треба да се плаши за својата иднина, едноставно ја нема...

M

Mario Gómez

Гостин
Што кажа лошто цитро бе се*ко ? Ако ти сече малце тоа у лејката би сватил дали Киро бил или не НАЈГОЛЕМ човек во модерната историја.. Дедо ми го смени името у ФИРОМ, 20 години се брукаме со тоа кретенско име како да сме фабрика за паштети а не држава, дедо ми го смени знамето , дедоми ги потпиша законите за приватизација со кои стотици иљади останаа без работа..дедо ми го продаде Прохор Пчински на Србите ? Така и по Трајковски кога загина сите се лигавевте а пред тоа нема кој не го пљукаше.. ама цитро не е дволичен човек, ја што мислам за него го мислам тоа и кога е жив и кога е мртов,а не како пичица да мењам мислења и да се лигавам денес вака утре така..
Не е темата за тоа бе цитро. А и треба некој да ги спомне најбитните работи шо ги има направено. Ja неможам, почна твајлајт на сител, сакам да го гледам. :pos:

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Кога веќе го спушташ разговорот на толку ниско ниво, ако ти сече црпката ќе сфатиш дека има и поголема политика во сето тоа.
Ама да не ја троламе темава, сепак не е за тоа.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Ок, мислам дека разбравме што сакаш да кажеш. Ај сега трк да си го подигнеш хонорарот... :tapp:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Кога веќе го спушташ разговорот на толку ниско ниво, ако ти сече црпката ќе сфатиш дека има и поголема политика во сето тоа.
Ама да не ја троламе темава, сепак не е за тоа.
Па не е , ја убаво си изразив сочувство ама ми нарипаа со провокации..
Се извинувам за офтопикот и се повлекувам од темава.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Колку се мутави нашите медиуми. Киро Глигоров почина, тие само по две реченици кажаа/ напишаа. На МТВ па бетер, новогодишни фешти. За разлика од нив, еве што напиша New York Times.

Член од
15 јули 2011
Мислења
201
Поени од реакции
117
Wow. Немам зборови. Во ваква тема.

Бан за CiTro. Like if u agree.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.924
нека почива во мир,штета што умре млад и да го доврши што ги сработил.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Zemjotres vo Tokio vcera,denes Kiro pocina.Se ppojavija prvite znaci na apokalipsata.

Pocivaj vo mir Kiro iako mislev deka ke nadzivees pola od moja generacija.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom