Тие датуми ВМРО - ДПМНЕ беше на власт, припази што пишуваш!Neka pociva ama so Branko koga ja sprovedoa tranzicijata od 1999 do 2001 se privatiziraa i si gi lapnaa parite ne za dzabe mu pravea atentati
Држава со ваква младина не треба да се плаши за својата иднина, едноставно ја нема...Што кажа лошто цитро бе се*ко ? Ако ти сече малце тоа у лејката би сватил дали Киро бил или не НАЈГОЛЕМ човек во модерната историја.. Дедо ми го смени името у ФИРОМ, 20 години се брукаме со тоа кретенско име како да сме фабрика за паштети а не држава, дедо ми го смени знамето , дедоми ги потпиша законите за приватизација со кои стотици иљади останаа без работа..дедо ми го продаде Прохор Пчински на Србите ? Така и по Трајковски кога загина сите се лигавевте а пред тоа нема кој не го пљукаше.. ама цитро не е дволичен човек, ја што мислам за него го мислам тоа и кога е жив и кога е мртов,а не како пичица да мењам мислења и да се лигавам денес вака утре така..
Не е темата за тоа бе цитро. А и треба некој да ги спомне најбитните работи шо ги има направено. Ja неможам, почна твајлајт на сител, сакам да го гледам.Што кажа лошто цитро бе се*ко ? Ако ти сече малце тоа у лејката би сватил дали Киро бил или не НАЈГОЛЕМ човек во модерната историја.. Дедо ми го смени името у ФИРОМ, 20 години се брукаме со тоа кретенско име како да сме фабрика за паштети а не држава, дедо ми го смени знамето , дедоми ги потпиша законите за приватизација со кои стотици иљади останаа без работа..дедо ми го продаде Прохор Пчински на Србите ? Така и по Трајковски кога загина сите се лигавевте а пред тоа нема кој не го пљукаше.. ама цитро не е дволичен човек, ја што мислам за него го мислам тоа и кога е жив и кога е мртов,а не како пичица да мењам мислења и да се лигавам денес вака утре така..
Кога веќе го спушташ разговорот на толку ниско ниво, ако ти сече црпката ќе сфатиш дека има и поголема политика во сето тоа.Што кажа лошто цитро бе се*ко ? Ако ти сече малце тоа у лејката би сватил дали Киро бил или не НАЈГОЛЕМ човек во модерната историја.. Дедо ми го смени името у ФИРОМ, 20 години се брукаме со тоа кретенско име како да сме фабрика за паштети а не држава, дедо ми го смени знамето , дедоми ги потпиша законите за приватизација со кои стотици иљади останаа без работа..дедо ми го продаде Прохор Пчински на Србите ? Така и по Трајковски кога загина сите се лигавевте а пред тоа нема кој не го пљукаше.. ама цитро не е дволичен човек, ја што мислам за него го мислам тоа и кога е жив и кога е мртов,а не како пичица да мењам мислења и да се лигавам денес вака утре така..
Ок, мислам дека разбравме што сакаш да кажеш. Ај сега трк да си го подигнеш хонорарот...Што кажа лошто цитро бе се*ко ? Ако ти сече малце тоа у лејката би сватил дали Киро бил или не НАЈГОЛЕМ човек во модерната историја.. Дедо ми го смени името у ФИРОМ, 20 години се брукаме со тоа кретенско име како да сме фабрика за паштети а не држава, дедо ми го смени знамето , дедоми ги потпиша законите за приватизација со кои стотици иљади останаа без работа..дедо ми го продаде Прохор Пчински на Србите ? Така и по Трајковски кога загина сите се лигавевте а пред тоа нема кој не го пљукаше.. ама цитро не е дволичен човек, ја што мислам за него го мислам тоа и кога е жив и кога е мртов,а не како пичица да мењам мислења и да се лигавам денес вака утре така..
Па не е , ја убаво си изразив сочувство ама ми нарипаа со провокации..Кога веќе го спушташ разговорот на толку ниско ниво, ако ти сече црпката ќе сфатиш дека има и поголема политика во сето тоа.
Ама да не ја троламе темава, сепак не е за тоа.
Wow. Немам зборови. Во ваква тема.Што кажа лошто цитро бе се*ко ? Ако ти сече малце тоа у лејката би сватил дали Киро бил или не НАЈГОЛЕМ човек во модерната историја.. Дедо ми го смени името у ФИРОМ, 20 години се брукаме со тоа кретенско име како да сме фабрика за паштети а не држава, дедо ми го смени знамето , дедоми ги потпиша законите за приватизација со кои стотици иљади останаа без работа..дедо ми го продаде Прохор Пчински на Србите ? Така и по Трајковски кога загина сите се лигавевте а пред тоа нема кој не го пљукаше.. ама цитро не е дволичен човек, ја што мислам за него го мислам тоа и кога е жив и кога е мртов,а не како пичица да мењам мислења и да се лигавам денес вака утре така..