Почина Гоце Арнаудов

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.896
RIP .. Гоце голем човеку,патриоту,Македонецу !

Z

zmej gorjanin

Гостин
Дај бе сменете на повесело малку, таков беше човекот. Покрај Свири мајсторе и Оѓин и пламен ова е неговиот тип на песна

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Делата се памтат,останатото е минливо.Лесна му земја.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не ми се верува еј... па скоро беше по телевизииве, немаше вест дека му е влошена состојбата... :(

Голем човек, највесел, најраспеан, си се сакаше што е таков крој, премногу ми е жал...

Почивај во мир ЛЕГЕНДО македонска !!!

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Само што почна да го сменува од телевизијава... а сеа повторно ќе се пука насекаде со неговите песни...shit -.-'

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Само молам да го остават на мир бар да почива. Да си го добие мирот што го заслужува. Да не биде ко за Тоше.. Ангелу, Светецу, Пастиру... шо ти ја знам таму...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Уште кога ја прочитав оваа вест ми стана сомнително, сепак се работело за долга и тешка болест.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Почивај во мир Гоце.
Почнувам реченици и пак ги бришам, чуствувам тага а воедно и гнев зошто на ваков начин дознаваме дека си замина од овој свет. Беше голем човек и како секој великан од македонската историја си замина без доволно внимание и почит кон тебе и твоето дело.

B

BrunoFresh

Гостин
Искрено сочуство до гоцета, нека му е лесна земја, али јас ипак неможам да ги сватам некои од дечиштава и маниациве по фејзбуциве и така натаму. До некни Гоцета го праеа најголем селјак, "главен лик" за виц за селјаци или селјачка музика го правеа него. А сеа истите тие "НЕМОЖАТ ДА СИ ПОВЕРУВААТ, плачат, објавуваат статуси со такви некои тажни чоечина и слично". Добро до кога народов ќе живеј само во дволично светло. Јас стварно незнам кај отиде веко, бе леееелеее.

п.с. И јас сум еден од тие што се исмејував со неговото име, затоа само ќе споделам сочуство со вас, за лесна му земја. А не ко другите "п*деришта"

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
не бев фан али сепак и од мене РИП. позната и ценета личност беше во Македонија

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од