Значи само глупости да се зборуваат.не е точно тоа.Јас лично го познавам Оскар синот на Гоце,не само што не се скарале никојпат туку беа неразделни они двајца.Кристина не е била во добри односи ама сепак беше на погребот.За Оскар тоа се глупости Оскар до последниот ден е бил со татко му,преселени сите во Скопје за да може легендата да ги прима терапиите кои се му биле дадени.Најдобар фолк пеач во Македонија ако не и во регионов. Но како што знам, неговите деца Кристина Арнаудова и синот (мислам дека син имаше, ако грешам поправете ме) биле скарани со него. Не биле во добри односи. Незнам поради која причина и што се случувало помеѓу нив. Може и да не му отидат на погреб.
За Кристина ти тврдам дека беше скарана со него, а за Оскар не знам.Значи само глупости да се зборуваат.не е точно тоа.Јас лично го познавам Оскар синот на Гоце,не само што не се скарале никојпат туку беа неразделни они двајца.Кристина не е била во добри односи ама сепак беше на погребот.За Оскар тоа се глупости Оскар до последниот ден е бил со татко му,преселени сите во Скопје за да може легендата да ги прима терапиите кои се му биле дадени.
Македонија изгуби голем човек,Струмица ја изгуби најсветлата ѕвезда.Слава Му.