Почина Гоце Арнаудов

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
И новинариве наши тикви, па сите до еден му ја згрешија годината на раѓање.. ко ресавска школа да учеле :tapp:

Член од
29 ноември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Најдобар фолк пеач во Македонија ако не и во регионов. Но како што знам, неговите деца Кристина Арнаудова и синот (мислам дека син имаше, ако грешам поправете ме) биле скарани со него. Не биле во добри односи. Незнам поради која причина и што се случувало помеѓу нив. Може и да не му отидат на погреб. :confused:
Значи само глупости да се зборуваат.не е точно тоа.Јас лично го познавам Оскар синот на Гоце,не само што не се скарале никојпат туку беа неразделни они двајца.Кристина не е била во добри односи ама сепак беше на погребот.За Оскар тоа се глупости Оскар до последниот ден е бил со татко му,преселени сите во Скопје за да може легендата да ги прима терапиите кои се му биле дадени.
Македонија изгуби голем човек,Струмица ја изгуби најсветлата ѕвезда.Слава Му.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Значи само глупости да се зборуваат.не е точно тоа.Јас лично го познавам Оскар синот на Гоце,не само што не се скарале никојпат туку беа неразделни они двајца.Кристина не е била во добри односи ама сепак беше на погребот.За Оскар тоа се глупости Оскар до последниот ден е бил со татко му,преселени сите во Скопје за да може легендата да ги прима терапиите кои се му биле дадени.
Македонија изгуби голем човек,Струмица ја изгуби најсветлата ѕвезда.Слава Му.
За Кристина ти тврдам дека беше скарана со него, а за Оскар не знам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom