Поука на денот

spiros

Шалом Алеихем!
Член од
7 септември 2008
Мислења
3.225
Поени од реакции
986
Следниот пат користете дупло помали слики, за да биде прегледна темата. Сепак, се работи за поука на денот...и може да се додаде сликовит ефект, но во рамките на нормалата.

.
Разбирам, но секогаш неможам да ја најдам и соодветната големина, па затоа (незлонамерно) сум ги пречекорил рамките на нормалната големина. Се извинувам за тоа и ве молам вие како одговорен модератор на подфорум религија најнапред и вистински да ги негувате рамките на нормалата, како во големината на сликите, така и на нивната тематика, со што безкомпромисно ќе ги одстраните сатанистичките перверзни постови и слики, коишто јавно (или субтилно) покажуваат гениталии, шират енергија спротивна на љубовта, мирот, единството ... итн.:mad:

Ве поздравувам во надеж, дека што побрзо ќе ги исполните вашите нормални должности

спирос

****************************************************************************************************************************

.

Мазни зборови и фаци што се додворуваат,
многу ретко се соединуваат во пристоен карактер.

Конфуциј

spiros

Шалом Алеихем!
Член од
7 септември 2008
Мислења
3.225
Поени од реакции
986
.

Бидете благодарни во се’... !

(1 Солунјани 5:18)

.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.134
Поени од реакции
12.116
Oблекувајте се како ви е волја!
Нека ги покриваат очите конзервативните индивидуи пред вас, отколку вие да се покривате целосно заради нивните очи и мисли!

spiros

Шалом Алеихем!
Член од
7 септември 2008
Мислења
3.225
Поени од реакции
986
.

,Во светот вие имате страв, но не грижете се,
...бидејќи Јас го победив светот!

...(Јован 16:33)

.

spiros

Шалом Алеихем!
Член од
7 септември 2008
Мислења
3.225
Поени од реакции
986
.
А Јас, пак, ви велам:
љубете ги непријателите свои,
благословувајте ги оние што ве колнат,
правете им добро на оние што ве мразат
и молете се за оние што ве навредуваат и гонат

(Матеј 5:44)

.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.134
Поени од реакции
12.116
„Најбитно од се е да му наложиш на секој Човек да ја врши својата Волја во Согласност со неговата вистинска Природа.
Истовремено уништи ја таа Лага дека Човекот има грешна и злобна Природа. Зборот на Гревот е Ограничување.“ - Liber Aleph

Kajgana Shop

На врв Bottom