Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Не се зезај... Алкател - Квалитет, Магаре - Козметика... поарно земи си некој послаб од алкателот, ама ќе знаеш дека имаш марка... Алкател, Хјуавеи, ЗТЕ, Моторола (новите евтини смартфони), не сакам да ги смислам, а не да ги купам...
Ako nemas pojma ondak kjuti i ne se pravi deka znaes..OT-995 e mnogu dobar telefon,da ne kasam koska telefon..ima 4.3 incen ekran i odlicen softver,tacot raboti besprekorno..ne lupaj gluposti koga VRSKA NEMAS
--- надополнето: 25 август 2012 во 00:56 ---
Мислењево ти е базирано на искуство, на факти... или онака си пристрасен само?
Lupa gluposti kako po obicno za temava..on ako go zemal vo raka ja glava secam.Ja zemav ot-991 i e super, ovoj e uste podobar,za tie pari podobar nema da najdes.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Кога би бирал меѓу Galaxy Ace и OT 995 би го одбрал Алкателот, можеби не е толку квалитетно изработен, ама далеку е од неквалитетен.
Братучед ми го има телефонов, го имам работено неколку пати, ептен добар е, андроидот работи ептен брзо, ќе добие 4.0 андроид, и е многу добро склопен, колку да го стискаш не крцка, има добра резолуција на екран, голем екран, камерата не е нешто посебна, ама не е лоша, она просечно..

Член од
2 март 2011
Мислења
99
Поени од реакции
12
Сите зборат алкател 995 не бил квалитетен не чинело ова не чинело она Другарка го има веке 2 месеца и се нема пожалено за телефонот перфектно си работи во моментов нема да се најде телефон со такви карактеристики за тие пари. Алкателов сигурно ке те служи 2 години технологија иде напред за 2 години нов телефон бар мене не ми се исплака да вложувам огромна сума на пари за мобилен телфон како што е ХТЦ Самсунг или Ајфон што се над 500 евра. За некој кој телфонот му служи за зборење интернет и некоја апликација телфонов е супер .

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Сите зборат алкател 995 не бил квалитетен не чинело ова не чинело она Другарка го има веке 2 месеца и се нема пожалено за телефонот перфектно си работи во моментов нема да се најде телефон со такви карактеристики за тие пари. Алкателов сигурно ке те служи 2 години технологија иде напред за 2 години нов телефон бар мене не ми се исплака да вложувам огромна сума на пари за мобилен телфон како што е ХТЦ Самсунг или Ајфон што се над 500 евра. За некој кој телфонот му служи за зборење интернет и некоја апликација телфонов е супер .
Па и воглавно така ги менувам, како што иди за обновување на договор, така да, нека истера 2 години супер ќе биди. Ќе видам, или сега ќе појдам или понеделнички да се распрашам.

Член од
24 август 2012
Мислења
9
Поени од реакции
2
Другар телефон ко телефон, зимаш го користиш два месеци максимално и потоа за украс толкава плочка во џеб, али ако си зависник од телефон за нет слики и све остало онда зимај подобар телефон немаој алкател, али нема многу избор во вип, во т-мобиле има сега samsung galaxy ace 2 телефонче за мерак али тоа е тоа

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Другар телефон ко телефон, зимаш го користиш два месеци максимално и потоа за украс толкава плочка во џеб, али ако си зависник од телефон за нет слики и све остало онда зимај подобар телефон немаој алкател, али нема многу избор во вип, во т-мобиле има сега samsung galaxy ace 2 телефонче за мерак али тоа е тоа
Да и мене така ми викаа пред 2-3 години кога сакав алкател от-800 да зимам...немооојјј алкател со тастатура,ќе се поебе одма ќе видиш,ќе рикне..бла бла.. па еве го тера трета година без никаков проблем,ќе тера уште толку..а пред тоа имав еден сони ериксон и нокиа и двете ги носев на сервиси и пак не ги бидна на крај..
--- надополнето: 25 август 2012 во 17:18 ---
Па и воглавно така ги менувам, како што иди за обновување на договор, така да, нека истера 2 години супер ќе биди. Ќе видам, или сега ќе појдам или понеделнички да се распрашам.
Отвори на GSM arena и читај коментари,90% се со пофални зборови..некои зборат дека имал проблеми со ви-фи то,ама колку е релевантно тоа незнам,пошто до нет имаат пристап секакви и дечишта и неписмени.

Член од
2 март 2011
Мислења
99
Поени од реакции
12
Другар телефонот го има една другарка еве веке два месеца секој ден сум со телфонот до сеа е коска никаков проблем немала нит со ВИФИ нит со скајп како што викаат.
Ти го споредуваш самсунгот со Алкателов нормално нема шанси каде каде самсунгот е подобар ама поише пари е да имам јас 17 000 18000 или 12000 на постпејд и јас ке си земам Самсунг

Член од
24 август 2012
Мислења
9
Поени од реакции
2
Тоа да у право си за тие пари нема друг добар телефон како алкателот, за колку пари ти го нудат во вип телефончето ако не е тајна и на која претплата, самсунгов аце 2 ми го нудат во т-мобиле на 599 претплата релакс сурф за 8900 денари ако не си постојан корисник онда 9900

Член од
2 март 2011
Мислења
99
Поени од реакции
12
12 000 е телефонцето без претплата а ако сакаш имас за 5000 во Л тарифа од 1100 и 7500 во М тарифа од 700...

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
12 000 е телефонцето без претплата а ако сакаш имас за 5000 во Л тарифа од 1100 и 7500 во М тарифа од 700...
L е 800, а М е 500. Да не мислиш на други тарифи, или тие по старо што беа. Иначе нормално дека има многу подобри телефони, ама алкателов на новата Л тарифа, го даваат за 4.000. Мора да се земе во предвид цената, а за таа нема подобар телефон.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Ако донесам Samsung Galaxy S3 од Америка ќе може ли да се одкодира и да се користи?

Член од
2 март 2011
Мислења
99
Поени од реакции
12
L е 800, а М е 500. Да не мислиш на други тарифи, или тие по старо што беа. Иначе нормално дека има многу подобри телефони, ама алкателов на новата Л тарифа, го даваат за 4.000. Мора да се земе во предвид цената, а за таа нема подобар телефон.
Јас овие цени ги гледав од ОНЕ а на вип се тие ти што ги пиша не се разбравме :);)

Член од
6 јануари 2012
Мислења
11
Поени од реакции
0
Имам проблем со блутот на нокиа н97 кога сакам да го активирам се појавува следното unable to perform bluetooth operation? Дали некој со сличен проблем може да ми помогне :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Јас како човек, кој не го интересираат многу телефони...може да ми кажете разлика меѓу Samsung Galaxy и iPhone? Што е поисплатливо за купување, предности,...?

Kajgana Shop

На врв Bottom