DarkoG
Better then ever before.
- Член од
- 19 август 2008
- Мислења
- 701
- Поени од реакции
- 81
За парите е доста добар телефон,има солидна камера, Wi-Fi,Андорид 2.2 (можеш да го надградиш на 2.3),па и екранот на допир,мене само изгледот не ми се допаѓа .На хартија телефонот е доста добар,е сеа какви искуства имаат тие кои го користеле неам ништо слушнато.Една забелешка:Телефонот односно екранот има 256К бои а не 16М како што стои во деталите за телефонот на т-мобајл.
ме интересира дали поддржува фејсбук апликацијата Places. поздравLg P500 jas licno go koristam i vredi za parite,pozdrav
И јас имам проблем со интернетотАко си на припејд тие се подесувањата. Ако пак не работи треба да имаш барем ~10 денари кредит. Ако имаш, а не работи тогаш јави се на 181 во контакт ценетарот на ONE за да ти активираат интернет па после се ќе функционира.
Ако имаш Android телефон да не се мачиш со подесувањата симни си ја апликацијава, одбери ONE припејд и завршена работа.
ЕДИТ: Исто така може да го искористиш официјалниот интернет конфигуратор на ONE.
Во салон провери си го, ако не во APN внеси со мали букви "internet" и ќе работи. Иначе совет околу нокиата не ја преполнувај мемориската или тел со апликации ќе ти прај проблеми мене ми правеше проблеми и од нерва го треснав на земјајас пак се јавувам таму во тоа One да ми пратат подесувања за интернет....
тие ми праќаат..телефонот ги отфрла како невалидни
nokia 2730 classic...
утрово додека бев на работа ми стасаа сетинзи.... инаку побарав да ми пратат сетинзи за интернет пред еден месец...Во салон провери си го, ако не во APN внеси со мали букви "internet" и ќе работи. Иначе совет околу нокиата не ја преполнувај мемориската или тел со апликации ќе ти прај проблеми мене ми правеше проблеми и од нерва го треснав на земја
Преку Андроид маркет,ако имаш ОС Андроид.како да инсталирам талкинг том на хтц вајлдфајр с?
уствари како воопшто нешто да инсталирам на тој телефон пош неам појма
Не ме зезај ... језда е интересен и иновативен (кога излезе) со проѕирната тастатура ама никаков е и никогаш не бил популарен ниту продаван/баранАј мислење за овој телефон:
http://www.gsmarena.com/lg_gd900_crystal-2788.php
Ме доби со изгледот, транспарентниот keypad и 8мп камера, но незнам ништо за овој ОС: LG S-class interface.
И гледам во коментарите, доста луѓе се жалат на батеријата, требало да се полни секој ден.
Инаку, изборот ми е сведен на овој LG и на HTC wildfire, па сега помагајте.