Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Остајте телефонот, туку... како се стопира сметка на t-mobile. Некој да не ми направи солена сметка?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Остајте телефонот, туку... како се стопира сметка на t-mobile. Некој да не ми направи солена сметка?
Иди во т-мобиле и ќе ти ја стопираат..или јави се на 122 на оператор и кажи им ,уште полесно

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Луѓе дај помагајте ви се молам, веќе месец дена ќе помине како се двоумам меѓу Samsung i9000 и ZTE V9, и неможам да се решам кој да го земам.
Совет зошто едниот е подобар од другиот, или пак вие ако сте го користеле и какво искуство имате со него?
Фала Ви!

Член од
12 јуни 2011
Мислења
11
Поени од реакции
2
samsungot definitivno podobar od ZTE jas taka mislam brat :) pozz

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Луѓе дај помагајте ви се молам, веќе месец дена ќе помине како се двоумам меѓу Samsung i9000 и ZTE V9, и неможам да се решам кој да го земам.
Совет зошто едниот е подобар од другиот, или пак вие ако сте го користеле и какво искуство имате со него?
Фала Ви!
i9000 Нормално, иако кинезот има огромен екран сепак не е за носење и држење практичен, нема звучник за муабет мора на лаудспикер да те слушаат сите, тачот е обичен резистив итн ...

додека самсунгот е во све подобар иако има помал екран

--ТИГАР--

Фино :)
Член од
3 октомври 2009
Мислења
175
Поени од реакции
3
Што мислите за Кинескиот ајфон ј8?
Дали е добар...?

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
ми треба помош за да подесам видеостриминг на мобилен телефон:
станува збор за Alcatel 807 незнам каде да ги најдам следниве податоци па ке ве молам за совет:
proxy server
xxxxxxxxxxxxxxx
proxy port

Lowest UDP port

Highest UDP port

Член од
30 мај 2011
Мислења
554
Поени од реакции
130
Zdravo.Pred 2-3 nedeli zemav iphone 4, no imam probelem nesaka da se vkluci ne reagira koga ke go stavis na punac nitu pak na pc.Sto li moze da e?

Член од
9 февруари 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Zdravo, da ve zamolam za mala pomos? imam nokia 6300 i e kodiran pa nemozam da koristam druga sim karticka (osven t-mobile) dali mozam sam da go dekodiram ili e potrebno da go nosam u mobilara?? fala odnapred ....

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Zdravo, da ve zamolam za mala pomos? imam nokia 6300 i e kodiran pa nemozam da koristam druga sim karticka (osven t-mobile) dali mozam sam da go dekodiram ili e potrebno da go nosam u mobilara?? fala odnapred ....
Потребно е да имаш професионална опрема за таа намена, повели видео:
многу луѓе и што ја имаат опремава па незнаат да ја користат правилно. Имаш цена по пп од мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom