Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Знае ли некој како да го конектирам нокиа 5530 на интернет? На вип сум и од нивната страна си пратив порака за интернет тоа се го направив но сега незнам што треба да правам у сетингс. кога пробав да конектирам пиша
Authorisation failed, unable to perform нешто така.
Отиди таму да ти го подесат

Член од
30 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
105
Сакам да земам Sony Ericsson W705, а се двоумам и за Sony Ericsson W595.

Ме интересираат ваши мислења и некој што имал искуство со телефониве.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887

Боље е W705 ... а најбоЉи е друг да стаиш у опција :helou:

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Moze nekoj da mi kaze kakov operativen sistem ima Sony Ericsson C905??

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Важи ли за новите телефони старото "правило" , кога ке се купи првите 3 пати да се полни по 12-13 саати или како и да беше...?

Член од
21 септември 2008
Мислења
267
Поени од реакции
84
Никаков ... нема оперативен систем туку обичен софтвер
Мислам дека не го разбираш концептот на „оперативен систем“, мала помош линк.

Moze nekoj da mi kaze kakov operativen sistem ima Sony Ericsson C905??
Тој модел користи „Sony Ericsson's proprietary operating system“, или со наши зборови интерен оперативен систем развиен од Сони за нивните потреби на мобилни телефони.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Da не имал некој искуство со еден кинески V9000 ко ајфон е на изглед дуал сим, трте мрте. За шес и триста се продава нов.

Вреди или џабе пари?

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
да не знае некој како можам да исклучам Ipod? по правило нели е на Play копчето ако го задржиш?несакајќи го исклучив од USB кабелот и сеа се укочи и нејќе никако да реагира...помош ?

Член од
12 ноември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
6

Батка јас сакав да го земам W705 бидејќи е подобар, меѓутоа го чекав две недели и сеуште го немаа донесено во T-Mobile во Гевгелија, па си зедов W595. Разлика е што W705 има блиц и WiFi... и најнормално изгледот. Инаку друго е исто. Како што реков го имам W595 и сум задоволен засега бидејќи е еден месец за понатаму ќе видиме како ќе се покаже. Сепак ти го препорачувам W705, сега твое ти како и што ке се одлучиш. :wink::salut:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Мислам дека не го разбираш концептот на „оперативен систем“, мала помош линк.
Тој модел користи „Sony Ericsson's proprietary operating system“, или со наши зборови интерен оперативен систем развиен од Сони за нивните потреби на мобилни телефони.
Тоа за мене не е оперативен систем туку најобичен "интерен" (уау каков збор) софтвер ... оперативен систем е за телефони за мене Symbian, Windows Mobile, Android, Maemo ... википедија за друг задржи ја

Da не имал некој искуство со еден кинески V9000 ко ајфон е на изглед дуал сим, трте мрте. За шес и триста се продава нов.

Вреди или џабе пари?
Немој кинески ...

да не знае некој како можам да исклучам Ipod? по правило нели е на Play копчето ако го задржиш?несакајќи го исклучив од USB кабелот и сеа се укочи и нејќе никако да реагира...помош ?
Некогаш знаат да се укочат ајподите така да ако неможеш со плеј остај го нека се потроши батеријата после поврзи го и ќе тера нормално

Член од
30 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
105
Батка јас сакав да го земам W705 бидејќи е подобар, меѓутоа го чекав две недели и сеуште го немаа донесено во T-Mobile во Гевгелија, па си зедов W595. Разлика е што W705 има блиц и WiFi... и најнормално изгледот. Инаку друго е исто. Како што реков го имам W595 и сум задоволен засега бидејќи е еден месец за понатаму ќе видиме како ќе се покаже. Сепак ти го препорачувам W705, сега твое ти како и што ке се одлучиш. :wink::salut:

Па и мене ми е тоа шо не ми се чека, ама ај ми рекоа дека до понеделник ќе донесат па ќе видиме шо ќе биде.

Член од
21 септември 2008
Мислења
267
Поени од реакции
84
Тоа за мене не е оперативен систем туку најобичен "интерен" (уау каков збор) софтвер ... оперативен систем е за телефони за мене Symbian, Windows Mobile, Android, Maemo ... википедија за друг задржи ја
Бидејќи те гледам на повеќе места со овој ник, а и се прикажуваш како сопственик на фирма и „професионалец“ во својата област, барем научи ги работите до крај како што се.
Ако ништо друго за некои работи што не си информиран доволно или сметаш дека не е така, не им го пренесувај на другите затоа што со тоа ги ставаш само во заблуда, а линкот од wiki во овој случај повеќе ќе ти помогне од што мислиш.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Бидејќи те гледам на повеќе места со овој ник, а и се прикажуваш како сопственик на фирма и „професионалец“ во својата област, барем научи ги работите до крај како што се.
Ако ништо друго за некои работи што не си информиран доволно или сметаш дека не е така, не им го пренесувај на другите затоа што со тоа ги ставаш само во заблуда, а линкот од wiki во овој случај повеќе ќе ти помогне од што мислиш.
Ај не коментирам ... грешка си за многу работи :helou:

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Имал ли некој искуство со Asus P552W , какво искуство имате со овој телефон и цена ?

Kajgana Shop

На врв Bottom