Некро имам к750 (чисто нов) и сакам да го заменам за н70 (на старо). Отприлика колку треба да доплатам?
Пак јас. Некро имам ММC од нокиа 6230i. Сега работата е дали ќе се фати тaa MMC на н70 и што е разликата меѓу ММС и RS-DV-MMC?40/50тина евра.
не сум те излажал. јас ти кажав колку реално би требало дас е доплати од к750 за Н70. Оти к750 се движи ако е тоб состјоба 5000/5500, додека н70 до 120 до 150 евра.Пак јас. Некро имам ММC од нокиа 6230i. Сега работата е дали ќе се фати тaa MMC на н70 и што е разликата меѓу ММС и RS-DV-MMC?
Болдирано: Ме излажа, сум го нашол за 9000ден.
http://www.mininova.org/tor/694590Абе еднаш побарав помош, ама ништо од тоа...еве пак ќе се обидам, зашто ми е од голема важност...
Ми требаат драјвери за USB за motorola V235...Но ми напоменаа дека освен драјверите, требало да имаш и некој друг програм инсталирано за да можеш да го поврзеш мобилниот со компјутерот...
Дајте, уште еднаш, доколку некој знае каде можам да симнам драјвери за motorola V235, и соодветен програм за истото, го молам да ми испрати приватна порака и да ми даде линк.
Ви благодарам однапред на довербата!
Cenite se kade kade poniski od tuka, a za toa dali ke rabotata na nasive karticki, najubavo da prasa toj so ke ti go praka da mu kazat dali moze da rabotat i na drugi mrezi. Pozdravабе не е за овде прашањево ама како одат цените на мобилни во америка за да ми пратат по пошта некој и дали би работеле на нашиве мрежи дали знае некој?
www.germanos.com.mk 1795 denariСтеф:];891262 напиша:ај кажете ми брзо колку пари е М2 картичка од 1гига
Американските телефони не работат на наша мрежа, јас имам еден нокиа ми го пратија од америка и за да раоти со сим картичка на наша мрежа требал да се декодира али не ми гарантираа дека декодирањето ќе било успешно зш не знам некоја плоча можела да се оштети или така нешто и телефонот да бил веќе неупотребливабе не е за овде прашањево ама како одат цените на мобилни во америка за да ми пратат по пошта некој и дали би работеле на нашиве мрежи дали знае некој?
Си слушнал/а за 3 бенд телефони? и 4 бенд сега постои - 800/900 и 1800/1900 мегахерци.Американските телефони не работат на наша мрежа, јас имам еден нокиа ми го пратија од америка и за да раоти со сим картичка на наша мрежа требал да се декодира али не ми гарантираа дека декодирањето ќе било успешно зш не знам некоја плоча можела да се оштети или така нешто и телефонот да бил веќе неупотреблив![]()