Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
имаш блутут на телефонот, купи си блутут за компјутер.
мислам дека преку мини усб се конектра - ама во овој случај мораш да имаш и мемориска картичка на телефонот - и картичката ја отвара како римувабл стораџ, или пак купи си кард ридер и мемориска картича >/

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Некро имам к750 (чисто нов) и сакам да го заменам за н70 (на старо). Отприлика колку треба да доплатам?
40/50тина евра.
Пак јас. Некро имам ММC од нокиа 6230i. Сега работата е дали ќе се фати тaa MMC на н70 и што е разликата меѓу ММС и RS-DV-MMC?

Болдирано: Ме излажа, сум го нашол за 9000ден.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Пак јас. Некро имам ММC од нокиа 6230i. Сега работата е дали ќе се фати тaa MMC на н70 и што е разликата меѓу ММС и RS-DV-MMC?

Болдирано: Ме излажа, сум го нашол за 9000ден.
не сум те излажал. јас ти кажав колку реално би требало дас е доплати од к750 за Н70. Оти к750 се движи ако е тоб состјоба 5000/5500, додека н70 до 120 до 150 евра.
5500 се 90 евра. 150 евра - 90 се 40 јас скратив 10 евра значи убо ти реков 40/50.

него еве ја разликатао од ММЦ+ и РС ММЦмобиле

еве ја разликата на прв поглед. РС ммц пасува со адпаптер и на постарите телефони - ама е многу побавна, затоа на старите телефони повеке се практиткува ММЦ+

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
ај кажете ми од кај да симнам цели фимови за на телефон до 100мб:toe:

+_Inception_+

Quantum
Член од
30 јануари 2005
Мислења
230
Поени од реакции
2
Абе еднаш побарав помош, ама ништо од тоа...еве пак ќе се обидам, зашто ми е од голема важност...
Ми требаат драјвери за USB за motorola V235...Но ми напоменаа дека освен драјверите, требало да имаш и некој друг програм инсталирано за да можеш да го поврзеш мобилниот со компјутерот...
Дајте, уште еднаш, доколку некој знае каде можам да симнам драјвери за motorola V235, и соодветен програм за истото, го молам да ми испрати приватна порака и да ми даде линк.
Ви благодарам однапред на довербата!

Член од
28 мај 2006
Мислења
80
Поени од реакции
6
Абе еднаш побарав помош, ама ништо од тоа...еве пак ќе се обидам, зашто ми е од голема важност...
Ми требаат драјвери за USB за motorola V235...Но ми напоменаа дека освен драјверите, требало да имаш и некој друг програм инсталирано за да можеш да го поврзеш мобилниот со компјутерот...
Дајте, уште еднаш, доколку некој знае каде можам да симнам драјвери за motorola V235, и соодветен програм за истото, го молам да ми испрати приватна порака и да ми даде линк.
Ви благодарам однапред на довербата!
http://www.mininova.org/tor/694590

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
абе не е за овде прашањево ама како одат цените на мобилни во америка за да ми пратат по пошта некој и дали би работеле на нашиве мрежи дали знае некој?

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
абе не е за овде прашањево ама како одат цените на мобилни во америка за да ми пратат по пошта некој и дали би работеле на нашиве мрежи дали знае некој?
Cenite se kade kade poniski od tuka, a za toa dali ke rabotata na nasive karticki, najubavo da prasa toj so ke ti go praka da mu kazat dali moze da rabotat i na drugi mrezi. Pozdrav

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Nekro друже.. жити сФе можеш ли да ми го напраиш дата кабелот за СониЕриксоноФ к510? Губи контакт да га ј*бем.. или бар пиши цениче за ново кабелче , ако му нема помош на ова..

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
ај кажете ми брзо колку пари е М2 картичка од 1гига

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Американските телефони не работат на наша мрежа, јас имам еден нокиа ми го пратија од америка и за да раоти со сим картичка на наша мрежа требал да се декодира али не ми гарантираа дека декодирањето ќе било успешно зш не знам некоја плоча можела да се оштети или така нешто и телефонот да бил веќе неупотреблив:toe:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Американските телефони не работат на наша мрежа, јас имам еден нокиа ми го пратија од америка и за да раоти со сим картичка на наша мрежа требал да се декодира али не ми гарантираа дека декодирањето ќе било успешно зш не знам некоја плоча можела да се оштети или така нешто и телефонот да бил веќе неупотреблив:toe:
Си слушнал/а за 3 бенд телефони? и 4 бенд сега постои - 800/900 и 1800/1900 мегахерци.
значи експериментирале сервисерите хахаххаааа :) иначе ако е дуал бенд и неможе да работи на наша мрежа тогаш треба да се мењаат филтри за мрежа што ке го напраат да работи на 800/900 мегахерци.
Најпознат случај е кај самсунзите и моторолите. А додека кај нокиите пример кај нас ако е 3220 во америка е 3220б што значи треба мали ситни хардверски промени и + софтверски да се тргне сим локот.
да ако ги мењаат филтрите со леткум за лемење оџаци и ти ја напукнат плочата или ископаат отпорниците.

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Ќе може ли некој да ми најде некоја ЈАВА апликација за читање на txt/pdf/doc/rtf документи? иначе иам сони ериксон w200i...се прснаф од барање, најдов неколку али кога ќе ги инсталирам во тел ми јавува како Invalid Application:dsk:....:smir: Фала...

Kajgana Shop

На врв Bottom