TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Може некој да ми даде линк од Blacklist програмата за Symbian, Нокиа 6680?
Не постои. Барем немам таков сретнато во колекцијата од 100000 апликации. Не за џабе зимаме симбианци.:wink:Ќе може ли некој да ми најде некоја ЈАВА апликација за читање на txt/pdf/doc/rtf документи? иначе иам сони ериксон w200i...се прснаф од барање, најдов неколку али кога ќе ги инсталирам во тел ми јавува како Invalid Application:dsk:....:smir: Фала...
Еве најдов еден линк. Пробај го па кажи дали работи. Иначе не сум на мојот компјутер за да ти го аплоадирам тој што го имам во компјутерМоже некој да ми даде линк од Blacklist програмата за Symbian, Нокиа 6680?
Треба да не е. Пробај ако нејќе вечер добиваш фулл верзија што сигурно ќе работи.Јане, да не се плаќа ова? Да не е Trial?
не ми е јасно - само една слушалка работи од двете или и двете даваат ист звук - т.е. моно?Edno prasanje... Dali Nokia 7610 podrzuva stereo slusalki?? Jas imam probano so mnogu slusalki od ponovive modeli, i se slusa samo na ednata slusalka, megutoa i zvucniceto od tel. raboti. Ako nekoj znae nekoja finta ili kaj ima slusalki so rabotat 2ta neka pise..
Vaka kako so ti spomnav... Znaci koga ke uklucam original stereo slusalki samo na levata se slusa, a desnata e mrtva... i voedno raboti i zvucniceto... A jas imam original 1 slusalka od telefonot, i so nea si e ok, ali ne e toa filingot.. Aj pisi care... Ili koga si sloboden da dojdam da dzirnes so e rabotava..не ми е јасно - само една слушалка работи од двете или и двете даваат ист звук - т.е. моно?
оти телефонот нема стерео излез - тоа е фабричка мана, ама кога ке ставиш оригинални стерео слушалки и двете работат и тоа даваат доста чист и силен звук - само што не е стерео, а можеш да го средиш со некој мп3 плеер за симбиан ама ке дава бајаги послаб звук освен ако нема добри евилајзери и мислам дека би бил стерео звукот.
Кога ќе ставиш неоргинална слушалка, работи и звучникот слушалката зашто не е оргинална ЗА НОКИА (не го мешаме тука квалитетот) и нокиата не ја препознава и незнае дека има ставено слушалки и затоа си работи и звучникот и слушалката.Vaka kako so ti spomnav... Znaci koga ke uklucam original stereo slusalki samo na levata se slusa, a desnata e mrtva... i voedno raboti i zvucniceto... A jas imam original 1 slusalka od telefonot, i so nea si e ok, ali ne e toa filingot.. Aj pisi care... Ili koga si sloboden da dojdam da dzirnes so e rabotava..
о, семоќен телефонски гуру, кажано ми е дека со флеширање на телефонот дури можам, со најмалата грешка, да го сјебам до крај, т.е. да неможе да се уклучи веќе... што предлагаш? да пробувам? има некој сигурен начин каде што неможе да дојде до зајеб на телефонот?не сум до толку внесен во заебанциите со соинериксон. Ама сигурен сум дека може. Имав прочитано на еден форум дека преку фар менаџер ке ја отвориш датотеката и можеш наместо логото на операторот да ти пише што сакаш или пак да не пише ништо
ако неможеш да се снајдеш во теков на неделава ке ти пратам туториали. во мегу врме иди на http://telefoni.com.mk/forum и иди во секцијата на сониериксон таму ке најдеш упатства за фар менаџер и фри верзија на истиот програм
јас ти кажав - најсигурно и поедноставно би било со FAR менаџерот.о, семоќен телефонски гуру, кажано ми е дека со флеширање на телефонот дури можам, со најмалата грешка, да го сјебам до крај, т.е. да неможе да се уклучи веќе... што предлагаш? да пробувам? има некој сигурен начин каде што неможе да дојде до зајеб на телефонот?