Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
6 април 2014
Мислења
5.105
Поени од реакции
6.498
Многу мобилари излегоа на phones mk едно време беа само мобилекс и ледиком. Која од овие ново појавени се за верување и добри во онлајн испорака?

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.552
Поени од реакции
915
Многу мобилари излегоа на phones mk едно време беа само мобилекс и ледиком. Која од овие ново појавени се за верување и добри во онлајн испорака?
Најдобро да прашаш дирекно во мобиларата какви се условите за испорака

Член од
30 август 2024
Мислења
98
Поени од реакции
508
Дали постои онлајн опција да закупам број (српски) и истиот да е активен (на платформа, на веб....) за позиви и/или смс?

Член од
3 јуни 2018
Мислења
312
Поени од реакции
135
Некој да препорача телефон на кој би можело добро да се игра PUBG Mobile?

Член од
15 август 2013
Мислења
26
Поени од реакции
58
Здраво се мислам помеѓу Samsung A55 128 GB и Redmi Note 13 Pro 5g 256 GB. Ваша препорака.

Член од
23 декември 2023
Мислења
6
Поени од реакции
0
сакам да си купам ајфон 13 про експонат од мобеликс и ме интересира дали би била добра одлука доколку од таму купам експонат?

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.140
Поени од реакции
7.835
сакам да си купам ајфон 13 про експонат од мобеликс и ме интересира дали би била добра одлука доколку од таму купам експонат?
Exponat ili nekoj poloven shto sakaat dati go peodadat kako eksponat.
A i ako e eksponat kolku vreme e stoen po vitrini bez redovno polnenje na baterijata?
Toj ti e ca. 3 god star telefon i so polovicna garancija.

Kupi si najdobro nov Telefon.

Член од
30 август 2024
Мислења
98
Поени од реакции
508
Експонат кој е запален/користен без прекин 2+ години е ужасна опција.

Не вреди за парите.

Kanye.brt

Пропо
Член од
29 ноември 2019
Мислења
768
Поени од реакции
1.039
експонат ти е уствари половен само што го ставиле на излог, може да му била мењата батерија, или екран звучник и од кога ке се смени не е добар како оргиналот.
Купи си колку што ти е чергата нов телефон.

Kajgana Shop

На врв Bottom