Најдобро да прашаш дирекно во мобиларата какви се условите за испоракаМногу мобилари излегоа на phones mk едно време беа само мобилекс и ледиком. Која од овие ново појавени се за верување и добри во онлајн испорака?
Redmi note 13 ProЗдраво се мислам помеѓу Samsung A55 128 GB и Redmi Note 13 Pro 5g 256 GB. Ваша препорака.
Exponat ili nekoj poloven shto sakaat dati go peodadat kako eksponat.сакам да си купам ајфон 13 про експонат од мобеликс и ме интересира дали би била добра одлука доколку од таму купам експонат?
Експонат кој е запален/користен без прекин 2+ години е ужасна опција.сакам да си купам ајфон 13 про експонат од мобеликс и ме интересира дали би била добра одлука доколку од таму купам експонат?
експонат ти е уствари половен само што го ставиле на излог, може да му била мењата батерија, или екран звучник и од кога ке се смени не е добар како оргиналот.сакам да си купам ајфон 13 про експонат од мобеликс и ме интересира дали би била добра одлука доколку од таму купам експонат?
А од каде ми е најдобра опција да земам некој ајфон на пример?
Значи поубаво користен него ли "експонат"?Пазар 3, реклама 5 би бил подобар избор неголи експонат од мобилара.
Najdobro nov. Ni koristen ni eksponat.Значи поубаво користен него ли "експонат"?
ДефинитивноЗначи поубаво користен него ли "експонат"?