Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
19 февруари 2016
Мислења
419
Поени од реакции
85
сервис за ХУАВЕИ телефони во Скопје?

Член од
19 февруари 2016
Мислења
419
Поени од реакции
85
За што треба?
не знам како да објаснам, одеднаш почна да заебава, кога разговарам почна да не можам да го изгасам и се појавува лента на екранот
мислам дека би требало да го видиш, па да ми кажеш што му е или плаче за нов

Поздрав

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.041
Поени од реакции
7.691
не знам како да објаснам, одеднаш почна да заебава, кога разговарам почна да не можам да го изгасам и се појавува лента на екранот

Поздрав
Mislish, koga zboruvash ne mozhish da go prekinish razgovorot!
Toa i taa lentata na Display znachi deka treba nov Display komplett so Touchscreen.
Nov original nema , Kineski od AliExpress ili sl. so dobar kvalitet (sekao polosh od Original) bi te koshtal salam mnogu zatoa baraj nov Telefon.

rps

Член од
20 март 2024
Мислења
9
Поени од реакции
4

Поздрав
Ако ти има паѓано телефонот, можно е флет кабелот да е изместен од конекторот, па затоа да не фаќа тачот. Можно е и proximity сензорот да е сјебан.

Најдобро постирај слика да видиме.

Член од
3 мај 2015
Мислења
213
Поени од реакции
181
Здраво на сите, сакам да ве замолам за совет... Имам проблеми со комшиите и сакам да им направам проблем со интернетот. Од скоро имам проблеми со здравјето и човечки ги замолив да имаат разбирање, барем после 22.00 часот. Но ништо од тоа. Ќе прикачам тука слики и прашањето ми е дали има начин без да се посомневаат да направам нешто со каблите(пр. да испрскам вода со спреј-шише или друга хемикалија). Доколку нема таков начин, предложете и нешто др. Поздрав до сите

Attachments

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.472
Поени од реакции
813
Што не ќе прочита човек ахахахаха

Член од
19 февруари 2016
Мислења
419
Поени од реакции
85
мислење за
HONOR Magic6 Lite 5G
или
SAMSUNG Galaxy A25 5G 128GB

исто така мислење за
Redmi Note 13 128GB
или
SAMSUNG Galaxy A23 5G
od Telekom

Член од
7 јуни 2014
Мислења
1.109
Поени од реакции
1.247
мислење за телефонов мото е13 , од она што го гледам има 8GB со 128G,
но она што ме загрижува е тоа што има Android go инсталирано, па прашањето ми е на кои компромиси треба да бидам спремен ако го купам за дете (кое освен за комуникација) најчесто ќе го користи за youtube и игри секако (дали на Android go може да се инсталираат и игтаат игри) да не има после лутења и плачки

Член од
19 април 2014
Мислења
424
Поени од реакции
1.227
Еден стар Самсунг што ми стоеше долго време во фиока го приметив дека батеријата му е подуена. Каде да ја однесам батеријата да се ослободам од неа?

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.424
Поени од реакции
13.477
Здраво на сите, сакам да ве замолам за совет... Имам проблеми со комшиите и сакам да им направам проблем со интернетот. Од скоро имам проблеми со здравјето и човечки ги замолив да имаат разбирање, барем после 22.00 часот. Но ништо од тоа. Ќе прикачам тука слики и прашањето ми е дали има начин без да се посомневаат да направам нешто со каблите(пр. да испрскам вода со спреј-шише или друга хемикалија). Доколку нема таков начин, предложете и нешто др. Поздрав до сите
Кофа вода фрли

Член од
6 април 2014
Мислења
5.089
Поени од реакции
6.456
Дајте предлог телефон до 15К?

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.472
Поени од реакции
813
Имало немало 5г, истите телефони се. Нема корист баш од 5г кај нас моментално. Имам и јас телефон со 5г ама џабе, 4г-то си фура максимално

Kajgana Shop

На врв Bottom