Boomerang
Немој CTRL+W.
- Член од
- 18 јуни 2006
- Мислења
- 3.709
- Поени од реакции
- 809
DealИ јас барав Huawei ама по Македонијава тешко малку, му се мислам од ebay да порачувам нешто. Ако најдеш или дознаеш инфо сподели.
DealИ јас барав Huawei ама по Македонијава тешко малку, му се мислам од ebay да порачувам нешто. Ако најдеш или дознаеш инфо сподели.
Mozebi softverot ne e za windows 7. Probaj najdi ja na internet najnovata verzija i simnija. Mozebi ke ti fati.Имам Samsung D900i и сакам да го поврзам со компјутер. Го имам оригиналното CD за PC studio 3 ама не можам да го инсталирам зошто неќе на Windows 7, не го поддржува.
Како може да се реши овој проблем?
Спуштив Samsung New PC Studio и го поддржува телефонот до некаде. Не сум пробал све сеуште, ама не можев да надоградам firmware.Mozebi softverot ne e za windows 7. Probaj najdi ja na internet najnovata verzija i simnija. Mozebi ke ti fati.
Тачот е мртов не левата странаKupiv telefon ..go odnesov da go otkodirat i sega primer kako so e mob menito
1 2 3 4 ... klikam najlevo na 1..ne fakja se selektirva 2 ..malce podesno
kako mrtva da e levata strana..vi se ima ova sluceno?
Може само со временска машина.Дали може да си го вратам пак 2.3 Gingerbread на SE Xperia Neo иако сега имам 4.0 Ice Cream Sandwich дали има шанси?
Најдобра опција ти е да купиш мемориска картичка ако сеуште немаш, да купиш Кард Ридер и така да префрлаш податоци.Имам Samsung D900i и сакам да го поврзам со компјутер. Го имам оригиналното CD за PC studio 3 ама не можам да го инсталирам зошто неќе на Windows 7, не го поддржува.
Како може да се реши овој проблем?
Боље не го чепкај, носи го на сервис и види што ќе ти кажат. Ако е за менување, мењај го.Имам еден проблем со xperia pro стаклото од левата страна почна да се одлепува кажете чаре како да средам или да го пратам на сервис како е подобро.
Не би требало дисплејот над 1.000 денари да биде.Колку би коштале маски за Nokia 2730 Classic комплет ,и со се екран . Денеска ми пукна екранот , па сакам да заменам комплет сите маски , со се екран. Ако некој знае нека пиши ..
Добро зашто не пишувате што телефон е не сме баба ванѓи ситеKupiv telefon ..go odnesov da go otkodirat i sega primer kako so e mob menito
1 2 3 4 ... klikam najlevo na 1..ne fakja se selektirva 2 ..malce podesno
kako mrtva da e levata strana..vi se ima ova sluceno?
сите телефони се, роденденската понуда е уствари М тарифата...Сакам да ми каже некој во најбрзо време: Кои се телефоните кои се понудени за ВИП роденденската понуда. Поточно за оваа.
http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/promotion/1000mb-1000sms-1000min/index.php