Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
7 јули 2012
Мислења
68
Поени од реакции
8
Колку би коштале маски за Nokia 2730 Classic комплет ,и со се екран . Денеска ми пукна екранот , па сакам да заменам комплет сите маски , со се екран. Ако некој знае нека пиши ..

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Имам еден проблем со xperia pro стаклото од левата страна почна да се одлепува кажете чаре како да средам или да го пратам на сервис како е подобро.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Имам Samsung D900i и сакам да го поврзам со компјутер. Го имам оригиналното CD за PC studio 3 ама не можам да го инсталирам зошто неќе на Windows 7, не го поддржува.
Како може да се реши овој проблем?

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
Имам Samsung D900i и сакам да го поврзам со компјутер. Го имам оригиналното CD за PC studio 3 ама не можам да го инсталирам зошто неќе на Windows 7, не го поддржува.
Mozebi softverot ne e za windows 7. Probaj najdi ja na internet najnovata verzija i simnija. Mozebi ke ti fati.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Mozebi softverot ne e za windows 7. Probaj najdi ja na internet najnovata verzija i simnija. Mozebi ke ti fati.
Спуштив Samsung New PC Studio и го поддржува телефонот до некаде. Не сум пробал све сеуште, ама не можев да надоградам firmware.
Фала во секој случај.

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Дали може да си го вратам пак 2.3 Gingerbread на SE Xperia Neo иако сега имам 4.0 Ice Cream Sandwich дали има шанси?

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
Kupiv telefon ..go odnesov da go otkodirat i sega primer kako so e mob menito
1 2 3 4 ... klikam najlevo na 1..ne fakja se selektirva 2 ..malce podesno
kako mrtva da e levata strana..vi se ima ova sluceno?

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
more maler pred 2 dena go kupiv ostajv da go otkodirat i ne raboti ..da se mocam vo nego

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дали може да си го вратам пак 2.3 Gingerbread на SE Xperia Neo иако сега имам 4.0 Ice Cream Sandwich дали има шанси?
Може само со временска машина. :icon_mrgr:
--- надополнето: 1 септември 2012 во 16:53 ---
Најдобра опција ти е да купиш мемориска картичка ако сеуште немаш, да купиш Кард Ридер и така да префрлаш податоци.
--- надополнето: 1 септември 2012 во 16:54 ---
Имам еден проблем со xperia pro стаклото од левата страна почна да се одлепува кажете чаре како да средам или да го пратам на сервис како е подобро.
Боље не го чепкај, носи го на сервис и види што ќе ти кажат. Ако е за менување, мењај го.
--- надополнето: 1 септември 2012 во 16:55 ---
Колку би коштале маски за Nokia 2730 Classic комплет ,и со се екран . Денеска ми пукна екранот , па сакам да заменам комплет сите маски , со се екран. Ако некој знае нека пиши ..
Не би требало дисплејот над 1.000 денари да биде.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Kupiv telefon ..go odnesov da go otkodirat i sega primer kako so e mob menito
1 2 3 4 ... klikam najlevo na 1..ne fakja se selektirva 2 ..malce podesno
kako mrtva da e levata strana..vi se ima ova sluceno?
Добро зашто не пишувате што телефон е не сме баба ванѓи сите
земи направи му калибрација на тачот ако се работи за модел со ресистив тачскрин

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Сакам да ми каже некој во најбрзо време: Кои се телефоните кои се понудени за ВИП роденденската понуда. Поточно за оваа.

http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/promotion/1000mb-1000sms-1000min/index.php
сите телефони се, роденденската понуда е уствари М тарифата...

http://www.vip.mk/cm/offer/handsets/postpaid/index.php

Kajgana Shop

На врв Bottom