Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ми треба совет од експерт. Наводно веќе 2 години сум корисник на нокиа 9300 и во фаза на подновување со нов телефон. Го ѕирнав Нокиа е90ката вака доста солиден ми е (цена и перформанси во склоп). Дали постои уште некој сличен на овој (не прескапо, да има qwerty keypad и wi-fi + обработка на Word документи)? Признавам само Нокиа, SonyEricsson и во крајна мера Самсунг/ЛГ...

Ако си на солидна претплата, коа веке даваш толку (мислам дека е90 е над 20000), дај си поштено за Андроидче или Ај-фонче!:toe:

Нокиите, веке ми се чини дека се срање у густо Врање!:toe::nenene:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Ако си на солидна претплата, коа веке даваш толку (мислам дека е90 е над 20000), дај си поштено за Андроидче или Ај-фонче!:toe:

Нокиите, веке ми се чини дека се срање у густо Врање!:toe::nenene:
Не бе за тоа имам ајпод тач но кваката е што со нокијава што ја имам единствено нешто што недостасува е вифи. После разгледав тоа мобилните е90ката највеќе ме бендиса, не ми треба тач оти веќе го имам на ајподот туку qwerty тастатура која ми е каде каде боље за мсн на мобилен. Башка и ворд склопува работата.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не бе за тоа имам ајпод тач но кваката е што со нокијава што ја имам единствено нешто што недостасува е вифи. После разгледав тоа мобилните е90ката највеќе ме бендиса, не ми треба тач оти веќе го имам на ајподот туку qwerty тастатура која ми е каде каде боље за мсн на мобилен. Башка и ворд склопува работата.
Епа тогаш бирај:

Нокиа е72

И........

Блекбери Болд 9700

Иначе едно нешто да ти кажам, не се залетувај по телефон кој шо “лизга“, затоа шо ептен не практични и ептен кршливи.
Овие два ти се топ избор, мислам дека ке ти вршат работа баш за тоа шо сакаш!:toe:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Епа тогаш бирај:

Нокиа е72

И........

Блекбери Болд 9700

Иначе едно нешто да ти кажам, не се залетувај по телефон кој шо “лизга“, затоа шо ептен не практични и ептен кршливи.
Овие два ти се топ избор, мислам дека ке ти вршат работа баш за тоа шо сакаш!:toe:
кхм... саладин мислам дека кога ќе сакаш да притиснеш К буква на еден од овие телефони заедно со таа буква ќе ги притиснеш и "о" "л" "и" "ј" "м" :pos2:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
кхм... саладин мислам дека кога ќе сакаш да притиснеш К буква на еден од овие телефони заедно со таа буква ќе ги притиснеш и "о" "л" "и" "ј" "м" :pos2:

И ја мислев дека е така, се додека не го осетив телефоно.
Бројките си се точно направен да може лесно да ги притискаш, како да се испупчени нагоре.
Е сеа ако Саладин е некој како месар у рацете (без навреда) тогаш нека си земе Панасоник
:toe::kesa::pos2:

Pella

Θεος μου πατέρας
Член од
26 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
4
Знаете некој како да ставам некој друг јазик од основните на Samsung D900I ?
Односно како да вметнам друг jazik ?:salut:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Незнам кај да го поставам прашањево, па ајде овдека.

Каде треба да се пријави некој што звонит од непознат број веќе подолг период? Во полиција во операторот каде?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Сам/а не верувам дека можеш ... најубаво на сервис

Каде треба да се пријави некој што звонит од непознат број веќе подолг период? Во полиција во операторот каде?
Мислам дека џабе ... ништо не прави освен што ѕвони така да нема што да му прават ... незнам како иде

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Кај операторот, ке отидеш, ке си кажеш дека си имаш проблем и да кажеш да тој број да му стаат забрана за твојот број, ама ако ти е за да го дознаеш бројо е тугај полиција му е мајката иначе не ти го дават од оператор!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Кај операторот, ке отидеш, ке си кажеш дека си имаш проблем и да кажеш да тој број да му стаат забрана за твојот број, ама ако ти е за да го дознаеш бројо е тугај полиција му е мајката иначе не ти го дават од оператор!
Абе не ми ѕвонат мене, не е мој проблемов. Чисто онака сакам д апомогнам ме прашаа ама стварно незнаев како да одговорам.

Pella

Θεος μου πατέρας
Член од
26 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
4
Абе мислам дека може побарав еднаш , незнам ќе пробам да најдам "language pack" ako ima:toe:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
кај мене (алфа мобил) 400 денари е.

а за бесплатно инсталирање јазици кај SWIFT серија не сум чул до сега, да има апдејт сервис - но не ја менува и верзијата на Firmwarot.

П

Паган-др

Гостин
Нејќев да отварам цела тема за ова. Знае некој во Вашингтон (САД) кои мобилни мрежи се? Ми треба да ги видам моделите и цените. За т-мобајл знам, некоја друга мрежа има?

Pella

Θεος μου πατέρας
Член од
26 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
4
Сега ште ти ги набројам :) хх

AirVoice
Alltell
Boost
CallPlus
3 River Wireless
Cingular
GTE (1)
GTE (2)
GalaxY Corporation
MCi
Metrocall
Nextel
Pacific Bell
Sun Com
Teletouch
Telus
Triton
USA Mobility
Unicel
Verizon
Virgin Mobile 1 or 2
Cricket....

Се надевам те задоволив лол :pos2:

:salut:

Ај ако може некој , да ми даде или да ми каже од каде да симнам некој игри за
Samsung d900e ? го иам веќе 4 месеци а игри неам во телефонов :( :S

TnX I will be greatful:vozbud::vozbud::vozbud:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Сега ште ти ги набројам :) хх

AirVoice
Alltell
Boost
CallPlus
3 River Wireless
Cingular
GTE (1)
GTE (2)
GalaxY Corporation
MCi
Metrocall
Nextel
Pacific Bell
Sun Com
Teletouch
Telus
Triton
USA Mobility
Unicel
Verizon
Virgin Mobile 1 or 2
Cricket....

Се надевам те задоволив лол :pos2:

:salut:

Ај ако може некој , да ми даде или да ми каже од каде да симнам некој игри за
Samsung d900e ? го иам веќе 4 месеци а игри неам во телефонов :( :S

TnX I will be greatful:vozbud::vozbud::vozbud:
Игри имаш сегде пример zedge.net, mobile9.com итн ... ама има туториал како да ги инсталираш зошто не е само стави ги и играј :)

Kajgana Shop

На врв Bottom