By Me
BLAH....
- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 1.121
- Поени од реакции
- 29
не користам никаква програма за телефонот, него кога ке го закачам на компјутер го пронаоѓа како removable disk...пробај да реинсталираш прог. за телефонот
не користам никаква програма за телефонот, него кога ке го закачам на компјутер го пронаоѓа како removable disk...пробај да реинсталираш прог. за телефонот
Nokia 5800 XpressMusic НАЈНОРМАЛНО ... нов модел поинтересен ... повеќе ќе го продадеш после ако го продавашШо е боље
Nokia 5800 XpressMusi или СЕ п1и?
сакаш: хау ту брик јоур дајмонд?Може да ми препорача некој интересен софтвер за HTC Touch Diamond ?
Па тоа ти што го ставаш е апгрејд ... и мора да имаш основа т.е. постарата верзија на quick office за да нарпаи апгрејт :helou:imam eden problem so nokia sakam da mu instaliram quick office 6 , nokiata e haknata znaci zapocnuva da se pojavuva ona kade sakas da ja zacuvas instalacijata stiskas ok i pred da pocne da se instalira mi se javuva deka nemozam da ja instaliram zasto trebalo najprvin trebalo da instaliram base package. HELP
"unable to instal. instal base package first"
probav i taka staviv 3.6 verzija i instalirav mi kazuva deka nemozelo da se updejtuva aj ke probam so drugi verzii poz.Па тоа ти што го ставаш е апгрејд ... и мора да имаш основа т.е. постарата верзија на quick office за да нарпаи апгрејт :helou:
Не, ама ти очигледно сакаш хау ти брејк јоур ноус...сакаш: хау ту брик јоур дајмонд?
да не мислаш на Е71Ако може некој да ми даде линк за Нокиа Е77 месенџер неможам да најдам :nesvest:.Фала однапред:smir: