Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
27 август 2008
Мислења
32
Поени од реакции
1
Motorola Phone Tools 4.0 se vika programta samo treba da si najdes drajveri za motorolata imaa stranica kade sto mozes se da najdes samo ne znam dali smeam da ja napisam ke ti ja pratam private pozzz
Драјверот го спуштив од линкот шо ми го даде Торте(фала за него) е сега ако можиш да ми го пуштиш линкот за програмата зошто уште неможам да го поврзам телефонот со компјутерот ... Ако не можиш тука пушти ми го линкот на приватна порака или контактирај ме на скајп .

поздрав :wink:

ForFokSake

The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
Дали знае некој да ми објасни како да ставам ЈАВА игри или апликации на Самсунг Д900и.Значи го конектирам со кабел се тоа у реду и у кој фолдер да ги стаам пример у Other може .И како да ги инсталирам .И во кој формат треба да ги ставам на телефон и каде - дали во .jad ili .jar.КОј може да помогне нека ми пише по ПП. Фала унапред.Поздрав !

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Дали знае некој да ми објасни како да ставам ЈАВА игри или апликации на Самсунг Д900и.Значи го конектирам со кабел се тоа у реду и у кој фолдер да ги стаам пример у Other може .И како да ги инсталирам .И во кој формат треба да ги ставам на телефон и каде - дали во .jad ili .jar.КОј може да помогне нека ми пише по ПП. Фала унапред.Поздрав !
http://forum.gsmmkd.com/showthread.php?t=1405

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Како прво да кажам оти многу не се разбирам од мобилни (марки, маски ова она..)
Имам Samsung sgh m-300 и сакам да порачам од овие што се од т-мобиле полифонии или мелодија (некоја песна, да ми ѕвони моб.) и сега нели како што пишува прати смс на овој и овој број со шифра ... ама проблемот е што пред некоја година имав друг телефон (Samsung X480) и пратив смс ми стигна таму една страна (урл и пишуваше оти 24 часа имам време на располагање да ја симнам) ја внесов адресата на урл ама нешто не биваше и ми земаа 40 ден. а останав без ништо и сега не сакам пак така да се зафркнам и на овој моб. за ништо да ми земат 40 ден.
Еве го мојот моб. сигурно има опции за полифонии.
Ќе може ли некој поточно да ми одговори како што да направам? :smir:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Вака сега,пошто незнам каде на друго место да се обратам решив тука...
Едно време беше излезено некое програмче за телефони на тогашен Мобимак а исто така имаше и на Мак. телекомуникации каде што имаше дел од мобилните телефони и домашните...сега друго ме интересира дали има такво програмче и за Космофон...ми треба да дознаам број а нели нормално,во космофон не кажуваат чив е.
Поздрав

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Како прво да кажам оти многу не се разбирам од мобилни (марки, маски ова она..)
Имам Samsung sgh m-300 и сакам да порачам од овие што се од т-мобиле полифонии или мелодија (некоја песна, да ми ѕвони моб.) и сега нели како што пишува прати смс на овој и овој број со шифра ... ама проблемот е што пред некоја година имав друг телефон (Samsung X480) и пратив смс ми стигна таму една страна (урл и пишуваше оти 24 часа имам време на располагање да ја симнам) ја внесов адресата на урл ама нешто не биваше и ми земаа 40 ден. а останав без ништо и сега не сакам пак така да се зафркнам и на овој моб. за ништо да ми земат 40 ден.
Еве го мојот моб. сигурно има опции за полифонии.
Ќе може ли некој поточно да ми одговори како што да направам? :smir:
ке одес на 122 ако си т-мобиле а ако си некој др незнам на кој бр име и ке си оклучаш ммс зада ти стигат такви песни или слики ... се надевам дека ти помогнав:smir:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
елиен_ср, треба прво сетизни за ммс и гпрс да подесиш, ако не ти пристигне преку ммс тогаш преку веб броузерот на дадениот линк ќе ја симнеш песната ;)

vlatkolik - нема и немој ни да бараш.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
елиен_ср, треба прво сетизни за ммс и гпрс да подесиш, ако не ти пристигне преку ммс тогаш преку веб броузерот на дадениот линк ќе ја симнеш песната ;)
Треба на некој број да се јавам од тие информациите од операторите или има некоја опција на телефонот? И ако ја симнам преку дадениот линк полифонијата директно ли ке ми влезе во избор на ѕвонење на телефонот (таму каде што се сите мелодии)

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
да, кога ќе ја симнеш ќе ти биде во тие песни...
а за подесување на гпрс/ммс наједонставно оди во некој продажен салон или претставништво за 10 минути ќе ти наместат, можеш и сам да се малтретираш, али ретко од прва да им успее на повеќето корисници.

најчесто имаш сетинзи за скоро сите телефони на порталот од провајдерот што го користиш.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
да, кога ќе ја симнеш ќе ти биде во тие песни...
а за подесување на гпрс/ммс наједонставно оди во некој продажен салон или претставништво за 10 минути ќе ти наместат, можеш и сам да се малтретираш, али ретко од прва да им успее на повеќето корисници.

најчесто имаш сетинзи за скоро сите телефони на порталот од провајдерот што го користиш.
А има ли нешто врска на пример ако порачам од друг оператор. Пример: На Т-Мобиле сум и сакам да порачам некоја мелодија од вип или од космофон.

С

Спенсер

Гостин
ееее вака сега,да прашам нешо, имам лаптоп,имам Се W880i со усб кабелче. прашањето е: ДАЛИ и КАКО можам да користам интернет на лаптопот кој е поврзна со телефонот преку усб кабечче,(интернетот од телефонот да го користам на лаптопот) го прашав некро ми рече можело ама нема време да ми објасни, ако знае некој нека пише

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
imash opcija preku bluetooth i preku dcu60.
bluetooth opcijata e polesna za konektiranje i polesno za rabota, moze lap topot na 10 metri ili kompjuterot da bide i da imash internet konekcija stabilna, no ne i brza kako preku kabelot.

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
Епа вака, имам за декодирање ај фон 3г, 16гб? Некро, дали ја правиш таа работа и колку ке ме кошта? И дали имаш н95 половен?

Член од
17 септември 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
помош......дали некој знае од каде и од која страна мозе да се купи кинески телефон, поточно CECT i32 hiphone и да стигне во Македонија.Јас најдов милион страници,ама сите идат преку Paypal, а Македонија не е член на Paypal.

NEED A HELP PLEASE

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Епа вака, имам за декодирање ај фон 3г, 16гб? Некро, дали ја правиш таа работа и колку ке ме кошта? И дали имаш н95 половен?
5000 денари пач анлок
1850 денари уни-сим метод.

Kajgana Shop

На врв Bottom