Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.492
Да преку cloud aka google photosZdr moze li nekako da se prefrlat fotografii i videaod telefonot na usb bez kompjuter
Да преку cloud aka google photosZdr moze li nekako da se prefrlat fotografii i videaod telefonot na usb bez kompjuter
Извини ама морам да прашамДа преку cloud aka google photos
Малку му е нејасно прашањето, ама се додека сликите се на еден телефон, може да се стават на фотос, па да се симнат на другиот......не знам дали го сфаќам што точно сака да направи.....Извини ама морам да прашам
Како преку клауд ќе се префрлат сликите од телефон на УСБ без употреба на компјутер?
Јасно ми е за префрлање од телефон на телефон преку клауд. Ама членот праша за префрлање на УСБ при што твојот одговор беше збунувачки (не дека неговото прашање беше јасно ама тоа е друга тема)Малку му е нејасно прашањето, ама се додека сликите се на еден телефон, може да се стават на фотос, па дљ се симнат на другиот......не знам дали го сфаќам што точно сака да направи.....
Izvini bas ne mi jasno toa e vo google photosДа преку cloud aka google photos
Страшно колку се слатки и дветеЌе го оставам ова тука, страшно.
Bas taka na ovaj nacin dali moze nekako toa mi bese poentataод телефон на усб стик сака, без пц, не сум пробувал ама вајда со ова
Usb A To A|usb C To Usb 3.0 Otg Adapter Cable For Macbook, Samsung, Huawei
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Порано (ама зборам мн одамна андроид 4 5 и 6) немаа можност за префрлање од телефон на УСБ, ама можеше да ставиш пример филм на УСБ и да го гледаш на телефонот. Имаше апликации што се плаќаат со кои и можеше (барем така беше наведено) да префрлаш податоци од телефонот на УСБ ама не сум пробал.Bas taka na ovaj nacin dali moze nekako toa mi bese poentata
Има усб меморија со вградена отг поддршка за дирек да го боцниш во телефон (микро/ц), за да не се замараш со додатни кабли. Двострани се, значи се користи и на мобилен и на компјутер. Не знам колку се практични ги немам пробано само знам дека се продаваат овде а исто и отг кабли, нема потреба дури од Кина.Bas taka na ovaj nacin dali moze nekako toa mi bese poentata
Има за iOS од Sundisk, работеа до iOS 13 сега незнам.Порано (ама зборам мн одамна андроид 4 5 и 6) немаа можност за префрлање од телефон на УСБ, ама можеше да ставиш пример филм на УСБ и да го гледаш на телефонот. Имаше апликации што се плаќаат со кои и можеше (барем така беше наведено) да префрлаш податоци од телефонот на УСБ ама не сум пробал.
Кабелот ти се вика USB OTG и јас го имав купено од анхоч 150-200 денари
Имај во предвид дека ова работи на Андроид уреди, за apple производи немам видено ваков кабел
Контактирај ги ВИП/А1 преку email доколку ти е отплатен телефонот, остави им imei и serial number ќе ти го испратат кодот по emailЗдравоо, би сакала да ве прашам дали некој може да ми помогне околу декодирање на телефон (iphone SE), купен 2017та во вип..
Се преселив во друга држава и сакајќи да ставам тукашна картичка, не ја препознава. Доколку треба би префрлила и пари на сметка, немам друг телефон со мене и многу ми е важно.. фала ви однапред!
Контактирај ги ВИП/А1 преку email доколку ти е отплатен телефонот, остави им imei и serial number ќе ти го испратат кодот по email
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Директно со Apple контактирај или apple store каде што сисе јавив, ми рекоа мора лично да поднесам барање... а јас не сум во македонија. се понудив и преку скајп или видео или скен од лична карта, но морало лично